Skoči na vsebino

Glasen sex sosedov

stankaa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ne,ne... kle ne gre za kompenzacijo znotraj posameznika... kle gre sam za iskanje identitete posameznika znotraj skupine skozi turbomocen sexualni nagon... break on through to the other side, yeah... x;)x  x8Dx

tukaj gre zato da zelo paseeee mal glasnosti.... :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 287
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Samson, si se spotaknil ob moj podpis vidim...

mantis, tvoj podpis je cist slucajno pasal zraven..nism nic osebnega mislil!!!

Pac sem en oximoroncek skup metal in so mi tvoje besede na misel prsle-cist nc osebnga res...

Evo bom razlozu za vse kaj sem taX napisu...vidim da noben ni ravno razumel fore...

napisal sem:

...mrbit ja, mrbit pa ne (kaj sem s tem povedal??Cisto nic x:Dx ), potem sem pa to stalisce (se pravi nic x:Dx), ze vnaprej zazvaroval z besedami lahko pa se tudi motim sem samo laik...kakor bi v prvem delu zavzel neko zelo mocno stalisce , v bistvu pa taX nisem povedal nic... kle je kec... oximoron=bistroumni nesmisel... samo zzato gre... za foro...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jaz se ravno ne bi vtikala v take stvari. Če njim paše glasen sex njim pač paše.

Bi pa verjetno dobila živčni zlom, če bi me sredi noči zbudil glasen sex x:Dx x:Dx

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Ko sm bla v puberteti, me je glasno seksanje sosedov na morju recimo, rajcalo, zdaj pa nic vec, pa so lahko glasni kolkor hocejo. Saj ne traja celo noc. Letos ko sem bla na morju, pa je en par ob 23 zvecer seksal kar na plazi, med obiskovalci, pa kaj pol. Delala sta se kot da sta sama. In prav sta imela. Me ne moti. Skrivala pa svojega pogleda tja tud nisem, itak pa nic novega, prava rec.

Sem tud jaz to že doživela....pa me tud neč ni motilo x:Dx Sva bla skupaj takrat, pa sva se hitr pobrala v najin apartma... x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...