El Nino 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne,ne... kle ne gre za kompenzacijo znotraj posameznika... kle gre sam za iskanje identitete posameznika znotraj skupine skozi turbomocen sexualni nagon... break on through to the other side, yeah... tukaj gre zato da zelo paseeee mal glasnosti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tukaj gre zato da zelo paseeee mal glasnosti.... Ja, glasnost pa ruski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Samson, si se spotaknil ob moj podpis vidim... mantis, tvoj podpis je cist slucajno pasal zraven..nism nic osebnega mislil!!! Pac sem en oximoroncek skup metal in so mi tvoje besede na misel prsle-cist nc osebnga res... Evo bom razlozu za vse kaj sem taX napisu...vidim da noben ni ravno razumel fore... napisal sem: ...mrbit ja, mrbit pa ne (kaj sem s tem povedal??Cisto nic ), potem sem pa to stalisce (se pravi nic ), ze vnaprej zazvaroval z besedami lahko pa se tudi motim sem samo laik...kakor bi v prvem delu zavzel neko zelo mocno stalisce , v bistvu pa taX nisem povedal nic... kle je kec... oximoron=bistroumni nesmisel... samo zzato gre... za foro... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Mi nimamo takih problemov. Če bi jih mela pa bi se šla na lep način pogovorit s sosedi o tej stvari. NA LEP NAČIN! Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Jaz se ravno ne bi vtikala v take stvari. Če njim paše glasen sex njim pač paše. Bi pa verjetno dobila živčni zlom, če bi me sredi noči zbudil glasen sex Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se ravno ne bi vtikala v take stvari. Če njim paše glasen sex njim pač paše. Bi pa verjetno dobila živčni zlom, če bi me sredi noči zbudil glasen sex Koga pa ne bi? Mene vse spravi ob živce ko hočm zaspat! Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mukica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Poskusita vcasih izkoristiti njuno strast za svojo akcijo... in jima vrnita milo za zajfo Prijetno utrujen je lazje zaspati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Hehe v avtokampih, kjer prevladujejo v glavnem šotori, se fejst sliši in to vsaka poteza. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 ojla volkec, kje se ti potepaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla volkec, kje se ti potepaš? imam občutek, da preživi zelo veliko časa v avtokampih... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 sem dobila tud jaz takšen občutek nas je pa na stranski tir dal... ti ti volkec, je prišla Rdeča kapica mimo, pa te čisto zmešala a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Ja rdeča kapica se potepa po avtokampih , pol je pa treba to obdelovat, ane! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko sm bla v puberteti, me je glasno seksanje sosedov na morju recimo, rajcalo, zdaj pa nic vec, pa so lahko glasni kolkor hocejo. Saj ne traja celo noc. Letos ko sem bla na morju, pa je en par ob 23 zvecer seksal kar na plazi, med obiskovalci, pa kaj pol. Delala sta se kot da sta sama. In prav sta imela. Me ne moti. Skrivala pa svojega pogleda tja tud nisem, itak pa nic novega, prava rec.Sem tud jaz to že doživela....pa me tud neč ni motilo Sva bla skupaj takrat, pa sva se hitr pobrala v najin apartma... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.