Marsa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 sam je v bistvu ful dobra tema... ...... ker namrec - res je lahko zoprno tole, otrok dobi res cudne asociacije lahko, zvoki so ponoci potencirani in vccasih kar tesnobni taksnile.... ker ne ves, kaj dogaja, ali oni v bistvu uziva ali mu je strahotno...Po drugi strani pa - halo, a naj zdaj tiho tihceno, ves zakompleksan, sapo zadrzujoc, tam kaj jaz vem... A zastopsh? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Jap...tole, Marsa je mene zmotilo...otroci so se spogledovali... kaj hudiča se ženska tako dere...slišalo se je pa tako, kot bi rojevala...kričanje na ves glas...potem pa še on in družno sta zavijala 'v luno '... Pismu...ob zelo prometni cesti živimo...pa se ju je slišalo.. res je, da sta odprla balkon...ampak men to meji že na exhibicionizem...Konec koncev se pa pozimi zvečer mazita ob prižgani luči in se od nas vidi direktno k njim...mam občutek, da to delata namerno...tip je videl otroke na vrtu...saj je prej kadil čik skoz okno...pol pa take ovacije...sram naj ju bo...res Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Hm, verjetn sta bl želela, da ju opazuješ ti...... Mah, pošlji ju k meni....do zdej sem vidu sam en lajf sex v živo pa je bil zanič, tak da.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Veš de...a misliš, da stojim na hodniku in ju gledam...pa še luč mamo na senzor...tko da tut v temi neb mogla stat...jej jej jej...Miki...kakšne voayerske misli te obhajajo...Pa...kt da tega ne bi blo dost doma... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 A nje a nje. Ma smo vsi mal voajerski verjetn, ne. Pa ni panike, no. Bl za hec. Branu pa se ne bi z vsemi petimi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ooooo...vem da ne...hi hi Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 hm.. to pa ne vem če bi mene motilo.. mene moti samo če se sosedi vtikajo v stvari ki se jih ne tičejo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 To pa itak! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Za večino mojih sosed je čudež, da sploh še dihajo, tko da problemov z njihovimi vzdihi nimam. Samo pa nima nobenih ovir, ko se je treba dret po hodniku, loputat z vrati, ipd. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 jst mam take sosede, da mogoč (65%) dajo kozarc na steno pa poslušajo ko midva sexava, ona dva pa ziher ma ona tako dolgo flanelasto spalno srajco pa si jo mal gor čez bedra potegne, pa miži zravn. Kok sta kej froca spacala... Za gobcanje pa obiranje si pa vzamejo čas.. savinjčani. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ce bi hotl bit bolj tolerantni do drugih, bi se mogoce selili v naselja glede na glasovne sposobnosti...ampak to bi blo potem ze prevec ocitno navzven si pa ne predstavljam kako bi to svojim otrokom razlozila ce bi jih mela...se imata kricujoca se cloveka rada, se ne marata...? ne eno ne drugo ne bi blo najbolj primerno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 jst mam take sosede, da mogoč (65%) dajo kozarc na steno pa poslušajo ko midva sexava, ona dva pa ziher ma ona tako dolgo flanelasto spalno srajco pa si jo mal gor čez bedra potegne, pa miži zravn.Saj ne morem verjeti, da komu pride na misel...da bi zanalašč poslušal sex... prisluškoval... s kozarcem... Mislim... verjetno nisem s tega sveta.... če je to... običajno. Pa da bi kdo ocenjeval da sem pač doma v dolgi flanelasti srajci...pa da mižim... HALO... kaj pa kdo ve, kakšna sem, ko sem doma za 4 stenami.... Navzven sem lahko kot brezmadežna nuna... navzdoter do svojega partnerja pa drhtim in sem prava prasičkasta pohotnica... druga pa lahko izgleda ah in oh in je oh..... pa leži kot klada...ker misli... da ji je že z "lepoto" dano...da med sexom samo jemlje... in nič ne nudi in daje... (obleče erotično perilo, se naparfumira in misli TO JE TO!) Ne vem, no... nikoli nisem premišljevala... "kako pa ta2 sexata...." ali da bi kdo ddrugi naju obiral, kao mi2.... Zgleda da sem res danes po-alkoholno zatežena, nič ne razumem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 čuj... če nas špijunirajo kdaj kdo pride k nama ob kolkih s kakšnim avtom, in kolk jih je not blo, pa kak je kdo zgledu, ni čudn da mi pride še kej takega na misel.. pač mi po živcih taki stakljivi ljudje hodjo.. pa mi je še to na misel prišlo, kolkr se ne sliš že samo po sebi.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 pojma nimaš, tega mi pa neuš prodal... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ..jaz ponavadi dobro ocenim kako katera seksa vidiš iz kretenj, gibov, huh Potem pa preveriš svojo oceno ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 KAKO PA TO OCENIŠ OZ. PO ČEM ??? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 pojma nimaš, tega mi pa neuš prodal... Jaz tudi vse opazim, kar hocem in kar nocem, oz. kar me 'zanima' in kar me ne... Neartikulirano kricanje pa se mi zdi zijalasto in najbrz je tak tudi clovek, ki se tako obnasa.Morda ko je, glasno cmoka in riga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2004 ja, aha, valjda ni šans... bolj bi verjela tisto, da zmeriš energijo spolne čakre(ko se mi je bioenergetik začel smejat... sem rekla, kaj a ste mi pohoto zmerli in kaj zdaj? sem vztrajno zahtevala odgovor! je reko valjda glih ovulacija in hormonov toomuch, pa še res je blo, zadnjič pa... raje sem zbrisala, dovolj da je tam cela skupina učencev slišala te "meritve") Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Meni je bilo najhuje, ko sem slisala starse...prav tist zoprn trenutek. Prekmalo sem bila doma ( rekla sem da pridem ob ene 2 zjutri, mi je blo pa slabo in sem se vrnila okoli enajstih)...in sem sla v zgornji stuk..in slisim tist Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivnica 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 madonca folk ....kje živite,da imate take vzdihajoče sosede??????? Živim v bloku s tako debelimi stenami,da slišim samo kdaj kdo vodo potegne va wc-ju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 madonca folk ....kje živite,da imate take vzdihajoče sosede? Živim v bloku s tako debelimi stenami,da slišim samo kdaj kdo vodo potegne va wc-ju. še to je preveč..pa še jutranje glasne ppppppppppprrrrrrrrrrr~itak pa so navadno v bloku vsi wc vzporedno vezani Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 majica me je spodbudila, da končno odprem tole... ona je slišala to po izredni priliki se mi zdi, pri nama je to na dnevnem planu in vsake toliko me je že imelo, da to temo odprem... namreč imava spodaj dva soseda, ki sta precej groba v tem in predvsem zelo glasna, večx se zgodi, da naju ponoči zbudijo njuni kriki... v bistvu tu ne pomaga drugega kot se preselit, valjda, vendar kaj mislite, recimo kako vpliva to na otroka, če sliši kaj bi vi naredili, a bi šli do njiju in ju povabili na kavo in potem rekli, da imate rahlo poln kufer, da slišite vsak njun orgazem x!xBolje krik od seksa kot od pretepa...Bolje krik od seksa kot od pijačeBolje krik od seksa kot krik, ko pade na tla zobna proteza......... Ljudje se navadimo letal, vlakov, diskotov,....pa se lahko navadiš tudi tega.In z leti bo tega malo manj. ... najbrž Uživaj Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Mam eno dobro sosedo, ki se fejst dere ko jo tip obdeluje, pa se sliši tudi periodično škripanje postelje. Zanimivo in hkrati zabavno. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Meni je bilo najhuje, ko sem slisala starse...prav tist zoprn trenutek. Prekmalo sem bila doma ( rekla sem da pridem ob ene 2 zjutri, mi je blo pa slabo in sem se vrnila okoli enajstih)...in sem sla v zgornji stuk..in slisim tist Kaj takega pa ne bi pricakoval.. A ni to krasno ce ves, da tvoji starsi se seksajo in da nimajo pretiranih zavor pri izkazovanju tega pred otroki.. Vsaj ves, da so zivi.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 čuj... če <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> špijunirajo kdaj kdo pride k nama ob kolkih s kakšnim avtom, in kolk jih je not blo, pa kak je kdo zgledu, ni čudn da mi pride še kej takega na misel.. pač mi po živcih taki stakljivi ljudje hodjo.. pa mi je še to na misel prišlo, kolkr se ne sliš že samo po sebi.. Uh, isti primer pri nas. Po mojem naše sosede bolj vejo, kdaj sva prišla pozno domov, kdaj sva mela kake obiske,... Je pa tut pozitivna plat takih sosed - Ne rabiš met psa. Je pa res zanimivo kako te starejši ljudje nimajo kaj počet in potem slonijo na oknih ali sedijo pred blokom in čakajo kdaj boš doma. Sicer ne bom trdila, ker se s tem ne ubadam, ampak verjetno tut poslušajo kaj počneva doma - itak so pa stene precej tenke in se že navadno v določenih prostorih vse sliši. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.