Nia 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Kje je REGRESIJA?Admini, a ste jo izbrisali in če ja, ZAKAJ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Regresija ... saj je tukaj... in zdaj imamo novo temo, ker Nia ni našla svoje regresije :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 V temi se najbolje vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nia 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 Regresija ... saj je tukaj... in zdaj imamo novo temo, ker Nia ni našla svoje regresije :o|o:No, na seznamu pa jo ne vidim! Sicer to v bistvu ni nova tema ampak niseem vedela koga ali kje naj vprašam.Pa ni treba zaradi tega bit huda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Bemu, maš enih taužnt tem kjer bi lohk to vprašala, ne pa da odpreš novo. No, se zgodi.....jebiga sad. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Pa ni treba zaradi tega bit huda! Nia, brez veze tole... kaj čem bit jaz huda ... pri tem pač pomislim na Marso in Mitja... tole zaseda prostor, poleg tega je tema, v katero zdaj najbrž nimamo več kaj dosti za napisat (našli smo Regresijo, ki si jo iskala in to zelo hitro, saj je bila med zadnjimi temami)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Nia! Razlaga je zelo preprosta.Tvojo temo sem - potem ko sem prebrala, za kaj v njej gre - premaknila v drug forum...Kar v dveh komentarjih si namrec dobila napotek na niz tem s tem naslovom.In ne - nisi nasla tega, ker te je zanimalo konkretno - iskala si torej cloveka, ki nudi doloceno uslugo...... in tako sem - logicno in jasno - temo premaknila v forum - iscem usluge. Tudi tale nova tema pa nima kaj iskati v forumu duhovnost... ... obracas se na admine...... torej - forum urednistva je primeren v takih primerih.... Tako premaknem tudi to, upam da jo bos nasla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.