Skoči na vsebino

Napoved za 31. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=31"][b]Napoved za 31. teden[/b][/url] - [b]26. julij - 1. avgust 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

... :o|o: x:Ix :8): x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Končno napoved....jaz, ki ponavadi nisem ravno natančna in mi en dan ali teden ni neka časovna enota, sem jo iskala že včeraj (ne vem zakaj) ....in kaj preberem...še dobro da je sanjalica na dopustu x;)x
Same katastrofe, sem pa nekoliko nervozna in v tistem nervoznem krču, da se bo kar nekaj zgodilo..preberem napoved in se čisto sklada z mojim notranjim počutjem.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz sem tudi pomislila na Sanjalico xDDx x:o)x - ko sem hotela omiliti ipak malo - a mi ni ratalo? saj sem bila ful pozitivna! :sori: x:)x x;)x
Sem rekla, da se mi ne da pa ne da napisat, pa je rekla astra, pol pa same dobre stvari napis, ful ljubezenskih scen, erotike in tega... xDDx x:px x;)x
pa saj bo nekaj tega...
ja, tole hrepenenje...
kaj cmo, bomo ze pregurali, kot vse do sedaj... :o|o: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pismu si dobro opisala. Ja neke čudne temne scene že za vikend, pa včeraj izvedela za babico, da se je hotla kar poslovit in to naj bi se še stopnjevalo :eek: :o|o: .

Razpoloženje je hecno ja, v bistvu čisto v redu, eksplozivno, samo kot da bi kakšen ščepec svinjskega humora manjkalo x:Dx .

Tkole ja, kt si rekla, do zdaj nam je še vse ratalo, zakaj naj nam ne bi še ta teden x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

napovem za ta teden pa ni obetavna,in morem rečt da se strinjam s cosmo,tud jz se počutm tko...utesnjeno in skoz nekej pričakujem...pa nč ni...pa ful bi nekej delala...tist bedn filing k mam še zvečer kr ful energije...tko je čudn vse...res :xx!:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ma astri samo, ljubezen in erotika po glavi hodita, planeti so pa postavljeni na glavo x8Dx

Hrepenenje :fiju: , pismo zakaj vedno mene najde.

Marsa :palec: ker se ti je dalo napisat, jaz sem še vedno v neki lenobni fazi. Ne maram se preveč v takih razpoloženjih.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, ja, planeti pa nekako ne ubogajo, ne? [color="gold"]pa hvala, ker cenis tamle...[/color] :8):
Trapasto so se postavili, npr. Pluton in neptun, da se nekako okoli scipov vedno 'dogajata'... in doprineseta potem tako napetost kot bluz... :D :o|o:
Ampak je nihajoce, torej je 'recept' - ne obesajmo se na te nikakve filinge. x!x :palec:

Tihareka, dobrodosla, zivjo (ravno prejle sem gledala na osrednji strani foruma, o, glej, tiho reko imamo xDDx)! :vio: :palec:
Pa thanx za tvoj odzivcek semle - ejj, saj bo, saj so samo dnevi in situacije, mi pa pac plavamo.

Moram rect, da sem se jaz pogresala napoved. x:o)x
saj se hecno zdi - a nekako sem se navadila in dokler se ne usedem tule... skratka, mi je fajn se posvetit v bistvu malo v teden.
In kljub temu, da nekateri menijo/te, da sem prenegativna, pac prvic taka sem, tak je moj nacin, drugic pa - rajse se pripravi na negativno kot pa cakaj na pozitivno, ker bos v tem primeru mroda razocaran - ker nic ne bo dovolj pozitivno, morda ker ne bos opazil sploh, preprosto. :palec:

Pa tko... v bistvu kot pravi tam Lucifer - ce [i]vem[/i], je skorajda moja dolznost da povem... nekako...
Enkrat bo tole vse skupaj se bolj upostevano... in tudi zdaj je pravzaprav ze - in ce bodo pri enem previozu otrok 'sefi' tole upostevali in bo preprecena kaksna nesreca (cesar potem k sreci itak ne bomo mogli nikoli vedeti), bo dbest! x^x :palec:

Picasso

Si tudi mene, ki šele malo ovohavam x;)x tole astrologijo zasvojila s temi napovedi ja.

Jaz ne bi rekla, da si negativna, če so planeti našlihtani tako, pač so x:Ix . Pišeš, kar misliš, pa opozarjaš x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja, saj, thanx, tako je... samo nekako je folk navajen na 'jupitrovo je srecno leto'... itd... xrolleyesx
Pa potem nocejo videti... sprejeti, takegale... to vem, ker vcasih dobim kak mail, pa tudi tu je ze kdo se 'pritozil' takole...

Nihce pa nikogar ne sili, da bere... tako da... x;)x

Picasso

sem vedela da nisem jaz [i]čudna[/i] :vragec: se prec boljše počutim . uf, težak dan, sem šla k frizerju kar v trenerki, se mi je dečko ful smejal.... tko, še nova frizura me ni spravila k sebi ampak nogica, nogica pa rumeno zelena ratuje x:Dx :palec: nič grem jaz likat, danes samo 29 stopinj pri meni v dnevni sobi

Ja hvala Marsa x:Dx ...veš kaj zdj sm se pa jz odločila da zmerej k se me bo lotu obup,pa temne misli ali kaj podobnega bom to pregnala stran in mislila na kej pozitivnega...vedno se tudi v še tako negativni situaciji najde kanček dobrega x^x ... x:)x

no ja tole z pozitivno energijo mi zadne čase kr nekako uspeva xDDx

pa še velik bolš se pol počutš
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

citat iz napovedi:"Pestrejsi bo spet nas sanjski svet, tudi dnevno sanjarjenje bo pogostejse, zdaj se bodo sklenile mnoge ljubezenske in podobne zveze in zvezice (tudi nenavadne oz. se bodo razvile in dogajale pac v nenavadnih okoliscinah)."

[color="blue"]saj to je itaq vidno, te moje sanjarske, da bi le v resnici še kaj več blo... :inocent: [/color][color="gray"]nedapeglamvsevečeresamadomaonpasamodelamislimtrebakajukrent[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Hm...Marsa.. xrolleyesx
Jaz sem pač že mal vnaprej pogledala..in mi je bilo jasno...da kaj dobrega ne moreš napisat...zato sem pa predlagala...da si kar izmisliš...same pozitivne stvari...pa love&erotika...bi bil zanimiv eksperiment...planeti nas zaj******...ampak Marsa je napisla tako in tako...me zanima, kakšen bi bil odziv...hehe... x;)x ...

Fuuul slabo spim...kr nek nemir seveda, čeprav se mi v resnici nč ne da... :xx!: ..pa tut napoved za vikend mi ni všeč... :xx!:

Mal težko se mi je obrniti v +++...kr neki... xrolleyesx nihče me ne maraaaaaa... :C: ..pa vsi sov bistvu zoprni.. x;)x

Zoprno.. :o|o: [color="yellow"]pa še saturn mi čepi na soncu...[/color]

Astra
Per aspera ad astra

hm....men edin polna luna ne ustreza zato,ker se s fantom ponavad takrat ful počva :V: ....pa še to samo zato ...k če ga žura na polno luno in pije....pol je tečen :vragec: ......tok da bo ta mesec spet kriza k gre na žurko

Je a ne? Planeti krivi. Itak!
Jaz tudi.. ze dva dni tko cudno.. v bistvu mam kar nekaj energije za pisat diplomo in zdajle se mislim spravit sobo pospravljat, ampak tko na noter.. mi pa nekaj manjka.. kr cele dneve bi rada neke objemcke, poljubcke, dokaze ljubezni od mojega dragega.. pa dalec od tega, da jih ne bi bilo.. samo kar tko, sedim tam na kavcu in se pocutim tecno.. x:o)x pa tko, kar odsotna sem na trenutke, v bistvu sva oba.. Pa kar nekaj bi pocela, pa nimam pojma kaj naj pocnem.. x:o)x Pa vceraj sem cisto po neumnosti nekaj na motorju pokvarla.. pozabla kljucavnico dol vzet in jo zabila v en kabel.. polomila nekaj, da mi zdaj stevec ne dela.. Bo spet treba placevat. :xx!:
Sem prisla zdajle domov in prva stvar - sla pogledat kaj pravi napoved..
Mah.. naj se ze spravijo v red tam gor v vesolju in nehajo delat zgago.

A sport pomaga? Razmisljam, da bi sla rolat al pa tect al neki..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Prav se enkrat sem sla pogledat, ce so alergije omenjene.. kr neki me ze tri dni skoz nos srbi in smrkam in kiham x:o)x pa saj vecino casa se sploh ne zavedam, ker je itak skoz, sam zdajle sem se pa prav po novo zalogo robckov morala sprehodit in sem pomislila, da je to pravzaprav alergija.. Hmm.. in to ravno v casu, ko je dezevalo, kar naj bi spralo stvari iz zraka malo..
We'll survive x:)x smrk, smrk, kih, kih..

Aja, nekaj sem razmisljala.. a tale napoved velja za SLO al tko na splosno za povsod?

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:o)x
Kwa je zdaj ribe in raki in tole? x:Dx x;)x

Astra! x:Dx
Aliana, ja tako nekako - vse skupaj nic, skoz pa nekaj bi... :o|o:
selene tole z levo roko ze obvladuje, saj ji bo dolgcas, madonca, ko bo mimo... ;)
mas pa dobro filozofijo, Tihareka, pa se boljsi datum rojstva. ;) x^x

Pravim v napovedi: nic na novo, preizkusanja, cesar ne poznamo itd.

A nimam gor blond barve oz. se huje - nekaksen razbarvalec. xrolleyesx x:Dx
mislim, halo, pishuka sem zijalasta, zaletavam se, poskodbe, kot bi res bila kaksen Oven zblojen. ;) x:Dx x:o)x

Picasso

Astra, a bi blo dobro da vem, ma ne x:Dx
joj, danes pa občutim Venero na MC al pa kaj drugega, torej naredila norost, neumnost, upam, da ne bodo posledice prehude, ampak reži se mi pa do ušes... kaki bedak sem jaz na trenutke... pozabila, odklopila okolico, popolnoma se sprostila, kar jaz redkokdaj, pa ni bil pravi kraj, upam samo, da je bil pravi trenutek...
ok, sej je tole za temo o tranzitih, sam sem se potem na delček napovedi spomnila... Ampak res pa je da lahko ena neumnost polepša dan ali pa ti ga sesuje, neglede na Saturna... ma ja itak, mi bo dolgčas ko bo Pluton šel ven iz strelčka, no sej pol pride na sonček... pa Saturn, pa ko sem bom lune v raku navadila... je tkole ful učljivo (tule sem se podzavestno za glavo prijela le zakaj) xsrcx

Marsa, hvala za napoved :palec: (me je sestra že od nedelje spraševala 'Dej pliz, poglej, kaj pravi Marsa' :o|o: :sori: x?x )... vse to, kar tam naštevaš... posebno zoprn je notranji nemir, ki me te dni ni pustil, da bi pri miru sedela ali karkoli že... kar vstajala sem, hodila okoli, nobene stvari nisem naredila do konca, ker se je preveč dogajalo znotraj... ritem spanja je itak že čisto okoli zasukan... kar zlepega uletijo eni taki 'downi', kot praviš v napovedi, pa tudi hitro odidejo... danes je bilo vse skupaj še močneje (saj si povedala, da se bo stopnjevalo), imam pa danes že svojega 'špeha' kar nekaj (luna v kvadratu z Uranom, Jupitrom, Soncem, Kironom, Plutonom, za posladek pa še ekzaktno Merkur na Uranu, da sem še bolj naspidirana ... Saturn pa se je itak že razkomotil čez moj asc xcivx :vragec: x:px )

Tvoje napovedi so zame res dragocene... lažje 'grem skozi' vse tele štose, z manj spraševanja in upiranja ... tnx xsrcx :palec:

xsrcx :palec: ...
saj vcasih se mi pa res ne da; vcasih zato ker se mi preprosto ne dA, zelo velikokrat pa zato, ker se mi ne da skoz istega ponavljat, pa ker recimo vidim da bo 'bad', potem pa vec energije porabim, da vse skupaj spravim v se kar prebavljivo obliko... :o|o:

Ful mi pomeni, ker daste odziv... je bilo zamisljeno, da bom to imela lepo na broju, smo pa selili forum in se itak nic ne zlinka, tako da itak ne mroem iskati za nazaj... bom pa nekako zorganizirala za naprej...

vsec mi je tudi, ko vse bolj opazujete pri sebi, povezujete, vkljucite tranzite pri interpretaciji - to je res kul, da pade na plodna tla - saj ce ne bi bilo tako, da moram in vedno imas pred sabo pac prazen 'list', mi je v bistvu kul pisat napoved...
Vcasih ko preberem, vem, da je dobra in da tako bo; vcasih pa sem povrsna, hlastna, se mi mudi, vcasih tezko povezujem, vse se butasto slisi, pa se z enim stavkom drkam 20 minut - ali kaj takega...

Aliana, tamle si me vprasala, pa nisem opazila: to velja za vse... upostevamo pa pac casovni zamik - torej v USA bo Luna prisla v znamenje cca 6 ur kasneje... prav tako pa tudi vsi aspekti - mene, vse... samo v tem je 'razlika' - ki je itak ni - ker v tem casu - tu in tu - cas pa je pac odvisen tudi od prostora. :palec:

Picasso

Ja, Marsa, verjamem, da ti odziv velik pomeni... x:)x

Samo...mene pa jezi...da se ne da vsega tega na neko finto vreči...kao nej piše kar hoče...mene se tole ne dotakne...

Po drugi strani pa...seveda...po teh reakcijah...bo počas tut največjim nejevernežem postalo jasno...da zadeve štimajo..pa konc...

Ko vas danes berem...kolk smo zblojeni... :xx!: ...vsi kr neki...pa v bistvu nič... xrolleyesx

Astra
Per aspera ad astra

saj vem, Astra, saj tudi sama veckrat pomislim, samo potem ne bi bilo to, bi bila zajebancija, ves pa da ene stvari resno jemljem in nekje sem pa presenetljivo natancna... xrolleyesx :8):
vem da si to mislila, ma, saj pravim... :D
Pa imamo interni stos - s sanjalico... ;) :D (to mi je ful dobro) - v vsaki napovedi ima svoje castno mesto... :D

Seveda, Sonce inkonjunkcija Uran, merkur opozicija Uran (no se ni eksaktna, prihaja), da ne govorimo o lunah in konjunkcijah in opozicijah... skratka - zmedeno... in zelo nasponano...
Pa v bistvu bi (nekaj novega), a v bistvu pa nas bo nekaj drzalo nazaj...

samo vseeno - ne tako tecno in tezasko hvalabogu kot v obdobju raka, hitrejse spremembe, ne bo toliko usedanja v stose...
pa napetost se bo stopnjevala sicer, a bomo pa vseeno lahkotnejsi proti koncu tedna, dinamicnejsi - kar je dobro in slabo - dobro zato, ker ne bomo zabetonirani v bad, slabo pa zato, ker nas bo tudi nepremisljeno gnalo v akcije, pa nasa pozornost ne bo ravno najboljsa, prehitri bomo, presunkoviti...

Ampak zelo dobro pa za znanost, astrologijo, umetnost... zdravljenje, terapije.. in podobno...
Morda denimo koncno ubodemo dobrega oz. pravega terapevta, zdravilca, mojstra...

pozabila sem poudarit intuicijo... ki bo mocnejsa spet...
pa vodo, ki bo spet bolj zdravilna, pa tudi morda bolj usodna za nekatere...

xscratchx - treba pazit na otroke, zivali, mlaoostnike... zblojen folk...
ker ne bo 'tesnoba' toliko v igri, v tem dobesednem, tezkem filingu - pac pa dejanje... nepremisljeno, butasto, 'v afektu' - to je vcasih se hujse, ker ne mores predvideti, vse se hitreje zgodi...

... zelo ekstremen teden, nihanje iz ene skrajnosti v drugo, a v bistvu tudi zanimiv in nekaj posebnega se bo morda zgodilo ali dogajalo...

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...