Mateja 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 [quote name='astra' date='27. Jul 2004 ob 20:08']..mene se tole ne dotakne...[/quote] ... jaz sem si tudi včasih predstavljala, da potem, ko bom [i]vse štekala[/i] (kao ), me pa nič ne bo ruknilo... že nekaj časa sem sprijaznjena s tem, da sem zdaj veliko bolj senzibilna in vse veliko bolj čutim kot prej... opažam, da nisem edina ( ), da vsi postajamo bolj senzibilni in v tem smislu bolj povezani z vsem in, po moje, bolj prisotni, živi... ni pa simpl (zaenkrat), ko je toooliko vsega, kar gre zdaj skozi občutke, potem pa mi najprej ni jasno, od kod vrabca se je nekaj pojavilo,... pa čez uro ali še prej slišim, da se je, recimo, ponesrečil nekdo, ki ga poznam ali, da je kaj vem, pluton sedel na mojo luno (in me v tistem pokliče sestra in pove, da je mama danes precej slaba) ali, da je prijateljici vnuk padel z balkona ... ma, [i]vse[/i] , no.... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Marsa za napoved... sem tudi jaz že toliko zasvojena, da jo komaj čakam vsak teden No, pa imam še črno na belem razlog za tole mojo občasno nataknjenost in padanje v bad... sem zadnjih par dni kot jo-jo... malo up, pa malo down *pa Luna čez 12.h, pa Merkur in Mars v 8.h :o|o: ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Aha saj to je, kao mene se ne dotakne... ... in ko delujes, tudi ne mislis na vse... to se veckrat potem sele za nazaj poklopi... Narava je pa tu, kot so letni casi - brez veze bi bilo recimo tule napovedovat, da bo skoz poletje. no tako nekako... V bistvu bolje opazujes, bolj si z naravo, kar je lahko kvecjemu dobro... bi bilo manj 'zvonjenj po toci', pac pa vec preventive... Coccinelle, ja, hm, tale 8. hisa je odstekana - v astrologiji so stvari tocno take, kot se zdijo, pa se ful drugacne - in to ves spekter drugacnosti... Sem pa 'ugotovila', da Luna v 12. sploh ni tako 'slaba' - niti ne v natalu kot tudi ne tranzitno... cisto kul, saj ji pase - namrec - notranji svet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Trudim se da bi na pozitivno mislila pa me vedno znova negativno premaga... ,ni fer,pa še živčna sm postala....treba nekej nerest za živce Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 [quote name='astra' date='27. Jul 2004 ob 14:27']Mal težko se mi je obrniti v +++...kr neki... nihče me ne maraaaaaa... ..pa vsi sov bistvu zoprni.. [/quote] Kva jamraš? saj veš, da te imamo vsi radi. Z jutrom, ko že dan zori, v samoti tiho premišljujem. drobne tiste vse skrbi, počasi mi odpirajo oči. Najprej narišem si obraz, nadenem v ogledalu še nasmeh, dopovedujem si ves čas, da to ni nihče drugi kakor jaz. Narišem si vesel obraz, da na ustnicah ne vidi okusa grenkega, ne sliši v smehu joka tožnega, nihče drugi, kakor jaz. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [i][color="purple"]oona čudovito! [/color][/i] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Končno bo spet polna luna in energija in akcija in vse tako kot je treba! Ker tudi mene daje neko nedoločeno hrepenenje ali otožnost, pa čeprav sem dobre volje skoz, pa sem kljub temu nakako nedoločeno mirna, kar mi ni ravno podobno. kaj neki mi tranzitira.. pojma nimam. (aha Luna je v konjunkciji s Plutonom!) Tja, tudi škorpijnska je malo čudna te dni... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 [quote name='oona' date='27. Jul 2004 ob 23:34']Kva jamraš?[/quote] Sicer pa - Jaz sem bila ze slabe zjutraj (ko sem zagledala piscanca v speglu), zdaj pa sem dobre... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [quote name='Marsa' date='28. Jul 2004 ob 10:18']Jaz sem bila ze slabe zjutraj (ko sem zagledala piscanca v speglu), zdaj pa sem dobre... [/quote] kaj se ti je zgodilo zjutraj? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 To. Piscanca sem zagledala v ogledalu. (sebe)... O, Mucamaca, sva prej istocasno pisali, ja, polna lunca bo spet zbezala na plano tisto, kar hocemo in tisto cesar nocemo... Sicer pa, kar energy, ja, ampak cudno... Ko je tako tiho zunaj in lepo, se mi zdi kot nekaksno zatisje pred... kaj pa vem pred cim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [quote name='Marsa' date='28. Jul 2004 ob 09:41']Ko je tako tiho zunaj in lepo, se mi zdi kot nekaksno zatisje pred... kaj pa vem pred cim...[/quote] pismo škorpijonsko ajde, Ko je tako tiho zunaj in lepo -uživaj! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Stanka - (prav imas)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Piščanca... Ja, luna konj Pluton... v opoziciji z venero in men se vse to dogaja na natalni osi saturn -venera...pestro, ni kaj... Še enkrat sem se prepričala...da je moč v nas... ...včeraj bila tako v badu, kot že dolgo ne... ...potem pa sem se sama spravila k seb...šla na teraso...in nisem dovolila, da bi mi pogled v nebo dodal melanholijo...ampak res naredila dihalne vaje...pa vse živo...in potem spala kot ubita... hehe, pa živo sanjala..nekaj o Marsi...moram v sanje napisat... Danes pa zaenkrat ...sam dan je še dolg... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 [quote name='astra' date='28. Jul 2004 ob 09:53']..moram v sanje napisat...[/quote] ajde, kaj cakas! dan je se dolg? mah, ck in bo minil... pametna, ja, tako je treba, na zrak, skoda ker nisem 'ponudila' v nasvetu tega, no saj eni pa tule preberejo tudi... Dober nasvet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [color="blue"]ma res, ck in mine... zadnje cajte ugotavljam, da mi meditacija da en širši pogled na zadeve in v bistvu veliko toleriranja skupaj s planiranjem...+tisto go with the flow...[/color] no, sama pa se ubadam s tem, da gremo 4 skupaj na potovanje in vsak precej nekompatibilen, trmast, neprilagodljiv in smo včeraj skupaj nakupovali robo za na pot in zavarovanje zdravst.itd., sem ugotovila, da sem parkrat bila tisti pomirjevalni člen, ampak tega nisem sposobna delat 3 tedne skupaj, mogla bom iz pet zadnje moči ven pobrat in zdaj so dodali še Amsterdam, kamor me sploh ne vleče in planine, kar še manj [color="green"]...aaaahh bo že, če smo že tolko skoz dali v življenju, bom pa še to... valjda[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Stanka, kaj pa če bi PRED odhodom...govorila z njimi...v stilu, ok, gremo skupaj...sam dejte se vsi potrudit..da nam bo lepo..in jih spomni, kako se je že na začetku vse zakompliciralo...in naj se sami odločijo...kako se želijo imeti... Drž se Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [color="blue"]o astra, ja, to sem naredila, skušam vse na hec obrnit, tak še največ dosežeš se mi zdi, in smo se zmenli: deal, vsak ima kdaj slab dan itd. in vsak ima svoje muhe... vsak naj ima enega jokera, ko bo lahko ga izkoristil smo vsi takoj bili za to. no, potem smo za probo šli se potepat eno soboto v benetke, in res, četrtič v benetkah sem jih prvič res doživela in videla tud muzeje, galerije, ne samo golobov kot do zdaj, ampak mi2 sva zjutraj kar dosti pozneje prišla...in naša draga ovnica se ni menila za fanta, da bi v miru spila pivo, ne, gremo dalje, a ni brezveze tu sedet, gremo tja in tja in... črta... absolutno nujno je bilo dvigniti včeraj število jokerov na 4 za na pot pa vseeno komaj čakam, [color="gray"]končno Škotska, ki nama je že parx za malo da ušla, sej se spomniš na 3ribnikih smo o tem tud[/color]...[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 OOO, a res...Škotska... Joj, te bom poklicala...da ti mal povem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [color="blue"]če se kdo spozna na razne potovalne poti, si pa tukaj ziher ti Super[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Jo, ce se kdo spozna na poti in je tudi sicer prakticen, je to astra A ce se pa kdo spozna na skuliranje scene zgolj s svojo pojavo, si pa po mojem ti, stanka. Saj jaz tudi [i]znam[/i] skulirati (sam se mi ravno zdaj glih ne da ) - no, ampak bi rekla, da prej zivcnega cloveka naredim kot pa ga umirim. res, a imam ogromno auro ali kaj, prav opazim, da kaksen folk totalno zivcen rata v moji blizini, ko recimo vstopim v prostor... eni se kar skregajo z mano... no, najbrz sem tudi jaz krivec, a sem vljudna in prijazna in res z nicemer ne dajem kaksnega povoda, preprosto jih naredim zivcne... me kar naderejo kaj, so posebej nesramni ali me recimo nalasc pustijo cakat (joj, kaksne zgodbe imam z dvema zobarcama!!!) ipd... Ali jih zacne kar dushit, vstanejo, okna odpirajo (pa se ne nasprejam totalno, parfum uporabljam v zelo majhnih kolicinah, v pisarno jasno ne stopam s chikom, sem cista, stushirana in vse - torej ni nobenega zunanjega dejavnika, zakaj bi se oni tako obnasali)... To mi je prav hecno vcasih... me ze skoraj zabava... vcasih pa mi je bilo tumach, ker sem mislila, da je kaj narobe z mano... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [quote name='Marsa' date='28. Jul 2004 ob 12:01']Saj jaz tudi [i]znam[/i] skulirati (sam se mi ravno zdaj glih ne da )[/quote] funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [color="blue"]kaj je napisala; skulirane scene zgolj s svojo objavo, eeeeej, a daj no pride dan, ko bi kar nasvete in nežne in spodbude in tolažbe delila, pride dan, ko bi kar in tud tak se je kdaj našel, ko bi kar :o|o: saj me imate tu v vseh farbah, mislim v vseh odtenkih razpoloženj... Marsa, veš kaj bo pr tebi, se te spomnim, da imaš tak en pronicljiv pogledek, ki seže malo dalj, ko pri drugih in potem mogoče tak obrambni feeling sprožiš pri kom, ki ima že eno napeto situacijo, in iz straha odreagira... no Bogsigavedi kje tiči vrabček [/color] ps.: meni kar odgovarja zaenx ta teden in napoved in vse... in če vam še to povem, da je prej bila pri meni gospa, ki ji več nočejo podaljšati bolniške -kljub temu, da je imela odstranitev ene ledvice pred dvema mesecema in njeno delo v službi je sedaj pretežko zanjo... negotova prihodnost, komisija zdravniška pa jo da kar delat za 4 ure, doma pa ima dva najstnika in ne bi mogla reči skrbnega moža...če pomislite na tole, potem so vsi mali problemčki nič v primerjavi z njenimi... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ja življenje je lepo z vsemi planeti, konjukcijami, opozicijami kvadrati in elipsami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Dones je pa men zaenkrat ful lep dan.... ,pa tud počutje še ni ravno slabo,ful energije....spravm jo na kolo in je....k bom pa spet živčna in to pa spet na kolo in bo... Sva se s fantom zmenla da na polno luno ne bova skupi žurala,niti se družla kej preveč... že dones se nama pozna da bo polna luna,me je že ob živce spravu... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 [quote name='Marsa' date='27. Jul 2004 ob 19:00']Aliana, tamle si me vprasala, pa nisem opazila: to velja za vse... upostevamo pa pac casovni zamik - torej v USA bo Luna prisla v znamenje cca 6 ur kasneje... prav tako pa tudi vsi aspekti - mene, vse... samo v tem je 'razlika' - ki je itak ni - ker v tem casu - tu in tu - cas pa je pac odvisen tudi od prostora. [/quote] Hvala, bom naprej sporocila.. Vceraj sva si s frendico, ki je v NZ pisali take zamorjene maile, pa sem ji tole poslala za prebrat Kao - blame it on the planets, se bos boljs pocutla. Jaz pa danes precej bolje.. mogoce tud zato, ker sem bila med ljudmi 4 ure, delila bonboncke na Ljubljanskem studentskem servisu.. pa se je nekaj dogajalo.. in sem nekam oddala energijo.. Pa saj, se mi zdi, da precej lahko pomagamo, da je lazje prezivet.. Sam bolj se je treba potrudit.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.