Skoči na vsebino

Napoved za 31. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='aliana' date='28. Jul 2004 ob 18:28']Jaz pa danes precej bolje.. mogoce tud zato, ker sem bila med ljudmi 4 ure, delila bonboncke na Ljubljanskem studentskem servisu.. pa se je nekaj dogajalo..[/quote] x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

Ne vem, a je tole že vpliv polne lune...prišel vodoinštalater, tečen ko hudič. xrolleyesx Za začetek mu je počil lijak, čez nekaj časa si je uspel porezati celo roko. No, do večera smo montirati lijak, jaz pa tako in tako že v depri... :xx!: :xx!: xrolleyesx :o|o:
Dum spiro, spero.

O, kaj?
prejle sem si odprla tole, da bom komentirala, zdajle pa vidim, da sta ravno zdaj vidve postnili... :)

ja, frend je tudi imel neke majstre, jih je cakal ves dan, vse so mu posvinjali, pa ne tudi zrihtali, kasneje prisli, kaj jaz vem, slamparija, v glavnem. xrolleyesx

meni tudi danes pluton ruzhil, sami skorpijoni so me klicali in sem imela opravek z njimi, no saj to itak, a danes me je recimo klical frend, ki ga ze vec kot leto nisem videla (vem ker ima hci ribo, pa je se nisem videla), pa en, ki se tudi ne vidimo spet tako pogosto, ob temi samomor in vseh tamle stopanjih (*v tem casu je stanka odprla temo avtostoparske storije), pa sem se ful mocno spomnila na meni totalno dragega frenda, skorpijona, ki je bil v trojki, drugi, v berlin, kok je bil skuliran, midva z Bozotom sva bila zivcna, v avstriji, salzburg, ponoci, zeblo, oni pa je spal!!!!! kot dojencek, ene skrbi ni imel pod soncem, no...
kasneje, zblojada, naredil samomor, mu ni uspelo, a potem vseeno... je umrl... :V:
saj sem nekje pisala najbrz... no danes mi je blazno prisel v misli (*aja, treba povedat, jaz se ne vezem za nazaj, pac, so sle, situacije, ljudje, kaj jaz vem, torej redko da bi se blazno zasekirala za koga ali kaj za nazaj, no tule pa... pa danes... po mojem se kaksno leto nisem spomnila nanj ali vec, no takole bolj ornk, seveda se mi veckrat pojavi v mislih, sicer, a brez nekaksnega poglobljenega obcutka... danes pa sem tale stopanja podozivljala, pa vse tole... pa...)...

Skratka, zelo skropijonski dan, pa se nasla sem, kar sem iskala, se v bistvu ufurala, zapichila v glavo... in mi je ratalo, to je pa zelo sco pri meni, od nekdaj sem bila taka..
ce pa ni slo, pa sem kar na silo malo... mah... noro... :D

In um mi res blazno siba, no saj kot skoraj vedno, a vse zivo sem postekala, za nazaj in za naprej. ;)
V bistvu mi je vseeno za vse in se mi ne ljubi sekirat..
sem rekla Mitji, ejj, kaj pa ce jutri crknem, treba zivet, treba uzivat... ne se skoz sekirat nekaj. :palec: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ej glih sem hotla vprasat, a to je, ko pride mena... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men je pa dons zaenkrat ful ok dan minil,res je sicer da sm ga v samoti preživela x:Dx ...in je pasal da kr res ni.....to je super blo,za moje živce x8Dx :8):
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Uh, mama mi je prejle povedala, da so bili 4 mrtvi danes ponoci v avt. nesrecah.

Vidim, da je osvezena tudi tema Polna luna, vendar namenoma postam sem oz. sem se odlocila semle podat, ker ni bila luna edini 'krivec'.
Danes zjutraj je bila v konj. z Neptunom, nesrece pa sem v napovedi predvidevala tudi zaradi opozicije merkurja in urana.

Torej, za pocutje in shtale ne krivite samo polne Lune.

Picasso

Ja, kup enih groooznih nesreč...še ena velika z avtobusom... :xx!:

Ampak, tale teden je za nami...še dobro.. x^x ...res ga neb izbrala za NAj teden...

Hm, upam, da bo Marsa kmalu pri volji za novo napoved...

Astra
Per aspera ad astra

... evo zdajle jo dokoncam, saj je je ze skoraj 3/4 napisane, preprosto mi ni neslo vceraj vec pisat....
Danes in jutri sta kul dneva za post ali zelenjavni ali sadni dan (nasvet, sonce in merkur sem ze napisala).
Pa predno spacam tole do konca....
Kaksna urca, dve, pa bo gor... :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...