LeilaniA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ena od mojih sosed se je hudo navdušila nad vilinskimi simboli in ker je umetniške narave, veselo ustvarja. In potem je mimo prišla druga soseda(mlada, pametna, izobražena,...). In ko je videla, da riše neke simbole, se je čisto zgrozila. Je rekla, da je vse satanizem, kar je povezano s simboli, pa tudi tarot, vedeževanje in podobno. Edini simbol, ki je sprejemljiv je križ. To je baje prebrala v neki knjigi in takrat se je tudi znebila perila moči in nekih kozarčkov s simboli. In v glavnem....kako so simboli nevarni in naj se ne igramo s takimi stvarmi. Mene je malo potolažila, da mi verjetno ne morejo zadeve toliko škoditi, ker ne hodim v cerkev . Ampak drugače pa.....je lahko hudo, hudo Že kdo slišal kaj takega? Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Zanimiva tema Mene je malo potolažila, da mi verjetno ne morejo zadeve toliko škoditi, ker ne hodim v cerkev . Že kdo slišal kaj takega? ...ker ne hodiš v cerkev, ti ne bo nič....kao to pa zgleda čist tak:za tebe, ki ne hodiš v cerkev....naj bog(po sosedinih besedah)ne bi obstajal....se ti nič ne bi moglo zgodit.....ta drugi sosedi, ki je risala simbole....pa bi se lahko hja, normalno, da vsi ne verjamejo vsem stvarem....sicer pa ne, nisem slišala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 v svetem pismu piše, da je vedeževanje, risanje svetih podob, simbolov blasfemija-torej proti bogu in zato grešno...kr neki.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Ah, tole pa niti mal ne verjamem, da lahko škoduje, sploh vilinski....Se pa vidi da tista pametna, izobražena soseda nima pojma kaj govori, če je pa rekla, da če ne hodiš v cerkev, ti pa ne morejo tok škodit...mislm kaj Zakaj mora en folk drek mešat??? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Jaz bi rekla, da imajo misel moč.... da ti simboli bolj usmerijo misli do nekaga cilja in da dejansko funkcionirajo naše misli.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apophis 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 O "tacerkvenih" raje nebi...jih pa seveda v samem bistvu sprejemam.Je pa pred križem, ki obstaja približno 2000 let, obstajalo že veliko križev, ver in kultur...so bile potemtakem vse brezbožne oz. satanske?Tudi o tem koliko "dobrih del" je bilo v imenu križa nebi...Kar se pa silne izobraženosti tiče...no ja tudi o tem...nebi.Je pa kar nekaj resnice na tem, da če si "vernik", simbol, pa naj bo tak ali drugačen definitivno (bolj) deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 .da ti simboli bolj usmerijo misli do nekaga cilja in da dejansko funkcionirajo naše misli.... usmerjajo ustrezne vibre, do željenega˝.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ena od mojih sosed se je hudo navdušila nad vilinskimi simboli in ker je umetniške narave, veselo ustvarja. In potem je mimo prišla druga soseda(mlada, pametna, izobražena,...). In ko je videla, da riše neke simbole, se je čisto zgrozila.... :o|o: ... in potem bo mimo prišel en gospod in se bo zgrozil nad tem edinim pravim križem in malo za njim bo prišla ena, ki bo imela eno in edino čudežno reč, ki je edina prava.... potem pa bo na 'preverjeno' ena pomembna gospa povedala, da hodi po svetu ena zblojena ženska, ki ponuja eno in edino pravo stvar in je na ta način zavedla uboge naivneže... :o ... zaupati sebi in svojim občutkom včasih res ni najenostavneje... je pa blagodejno in pomirja ... in te manj premetava na poti, ki si jo sam izbral zase Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 Jaz bi rekla, da imajo misel moč.... da ti simboli bolj usmerijo misli do nekaga cilja in da dejansko funkcionirajo naše misli.... Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ... in potem bo mimo prišel en gospod in se bo zgrozil nad tem edinim pravim križem ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Edini simbol, ki je sprejemljiv je križ. To je baje prebrala v neki knjigi in takrat se je tudi znebila perila moči in nekih kozarčkov s simboli. In v glavnem....kako so simboli nevarni in naj se ne igramo s takimi stvarmi.Leilania, ne verjemi takšnim bedastočam! :xx!: Zame pa so vsi, ki s križi okrog skačejo "versko blazni"! Po njenem potem hodi po svetu ogromno čarovnikov in čarovnic, saj se danes že skoraj vsak drugi ukvarja s katero izmed naštetih stvari! Ali pa so hudičevi poslanci! To je podobna bedarija, kot črna in bela magija-prva zlobna, druga dobra...bla,bla,bla....Magija je ena sama,odvisno ali jo uporabljaš v dobro ali zlo! Pusti take vještice in jim nič ne verjemi, mogoče pa ima ona kje hudičevo znamenje,nikoli se ne ve.... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Po mojem simbol deluje tako, kot mi v njega verjamemo - če verjamemo, da deluje pozitivno, bo deloval pozitivno, če pa verjamemo, da deluje negativno, bo deloval negativno. V bistvu delujejo naše misli, simbol pa je samo zunanja farsa. Podobno kot pri nekaterih zdravilih. Lahko namesto tablete poješ le bombon, in če boš verjel, da je ta bombon zdravilo, boš ozdravel. Po mojem je vse v naših glavah (mislih, naravnanosti...). Simboli so zelo stara stvar, pojavili pa so se zaradi želje po manipuliranju z naivnimi ljudmi. Zato, da so ljudi "usmerili" navzven (v simbole, podobice, oltarčke... zunaj njih). Da so ti ljudje pozabili na svojo notranjo moč. Začeli so verjeti v bogove zunaj sebe in se počutili majhni, nebogljeni... in tako so lahko verski voditelji manipulirali s temi navadnimi smrtniki. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Tamara se strinjam s teboj! Ampak če pride babnica ven s takimi izjavami, potem sigurno ni čisto gladka. Pa naj ima tiste svoje križe, samo naj ne soli pameti drugim. Vsak ima svoje mnenje in prepričanje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Tamara se strinjam s teboj! Ampak če pride babnica ven s takimi izjavami, potem sigurno ni čisto gladka. Pa naj ima tiste svoje križe, samo naj ne soli pameti drugim. Vsak ima svoje mnenje in prepričanje! Contesa, ma tudi tista ni čisto gladka, ki se spotika ob te njene izjave. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Hja, zgleda, da je padla na to foro! Meni bi lahko rekla, svašta, pa me ne bi ganilo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Kar se moči simbolov tiče, jaz ne bi ravno rekla, da je nimajo, ali, da imajo takšnega, kot mi mislimo, da ga imajo... bi pa rekla, da je to izbira tistega, ki ga nosi, oziroma uporablja... zakaj ga je nek simbol pritegnil in, kaj bo on s tem, kar je ta simbol vnesel v njegovo življenje... s tem se bo sam soočal in, če bo začutil, da pri tem potrebuje pomoč, bo poiskal nekaj ali nekoga, da mu pomaga... če bi jaz poslušala vse tiste, ki so uletavali mimo in pametovali, bi me zagotovo že pokopal strašen strahotni strah pred vsem, česar sem se lotila in izkusila. No, pa me ni. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Po mojem simbol deluje tako, kot mi v njega verjamemo - če verjamemo, da deluje pozitivno, bo deloval pozitivno,delno se strinjam z tabo, vendar so tudi simboli brez prisotnosti misli zelo polepšali kristale vode v pravilno obliko, simboli imajo svojo energijo in svojo informacijo, seveda so se pa programirali nekje v nekem obdobju z neko močno mislijo ali resnico.....enkrat smo že pisali o tem, naprimer za Štefanovo medaljo vem, da se večino tistih, ki jo nosijo bolje in bolj sproščeno počutijo, da so brez nje nervozni in nesproščeni, čeprav ni nikjer uradno dokazano ali deluje resnično kot nihajni krog ali kot simbol, lahko tudi kot miselni vzorec v naši podzavesti...a deluje. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Konc koncev se je brezveze ozirat na take ljudi, ki ti butnejo take cvetke ven, ker se pač moraš zavedat da so nepoučeni, in imajo zelo ozek pogled na svet! Važno da teb simbol nekaj pomeni, saj si se ti (tvoja volja) odločil za to. Svobodno voljo nam je dal pa? Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 ko puberteta mine, minejo tut potlačeni˝simboli Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 da bi ne odpiral nove teme...zanima me ali ima kdo izkušnje z miselnimi vzorci, na področju magije in vpliva le teh vzorcev na vpis v podzavest Bolj enostavno, je že bil kdo začaran ali začarana..pod vplivom tujih energij Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Jaz jih ne maram- simbolov. ne rabim jih. mislim da smo sami sebi dovolj v bistvu, ne potrebujemo nekih pripomočkov. in moč ki pride IZ človeka je tista ta prava, ne pa nekaj od zunaj. te reči od zunaj po mojem le spodbudijo človeka da se odpre, se dvigne nad materialno, se opre duhovnemu, bogu, energiji... te pa lahko čisto zblodijo, ker misliš da prihaja moč iz njih, kar je iluzija. vse prihaja iz nas, le da smo (na splošno) izgubili vero v lastno božanskost. res pa je da počasi prihajamo k sebi, se odpiramo, učimo.pentagram recimo- kot simbol dobrega- obrnjen narobe- simbol slabega (???) kje je tukaj zdrava pamet? če je dobro ga lako obrneš na glavo, na rit, od spredaj, od zadaj, še vedno bi bilo dobro.vse to mi pušča malo grenek priokus, saj me asocira na napačno dojemanje "moči zavesti", ki naj bi bila magija- v slabe namene uporabljena- črna. zato mislim da mi niso potrebni, vse je namreč odvisno od mene, kaj bi komplicirala če delamo dobro, razmišljamo pozitivno, in imamo radi sebe, druge, svet, vesolje ... bo (& je) vse OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 men so pa všeč simbolčki sploh kaki taki recimo na mojih stenah tlele, ene par tibetanskih je res božanskih... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Bolj enostavno, je že bil kdo začaran ali začarana..pod vplivom tujih energij HJ, TO PREC FAŠEŠ, VSAKODNEVNO plapola na miljojne prastarih sil, duš v zraku, če nisi stabiln ,močan in dovzet za znanje, pole prec fašeš kaj močnga ,(dnevna osebna bioenergija niha)da se ti prsesa in pije energijo. obstajajo zato tisti nekateri,ki se ukvarjajo z exorcizmom,da odpravjo tole nadlogo preč. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 je že bil kdo začaran ali začarana..pod vplivom tujih energijče govoriš o urokih in zaobljubah... tega je ogromno. Že vsaka misel, ki jo izrečeš z veliko čustvene prisotnosti je nekakšna zaobljuba (lahko celo urok) in deluje! Veliko 'urokov' se izreče doma!! Med prepiri, ob močnih čustvenih izpadih ('preklet bodi!' ... itd...) ... šamanska 'duhovna operacija' najprej odpre energetske ščite, prekliče zaobljubo (veliko zaobljub v stilu 'nikoli več ne bom...', ki jih potem skozi grlo - se pravi na glas, prekličeš), zašije energetsko rano in ponavadi s petjem, zvonenjem (visoke frekvence) ali tleskanjem 'očisti' en. polje... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 El Nino- no ja- takole na forumih res prav pridejo npr. ...ampak kakšne v povezavi z naslovom teme...hmmmvšeč so mi barve, slike- mandale npr... potem surrealistične podobe, lepe stvari, pozitivne nabite z lepo, žarečo, čisto energijo...privlači me mistika in neotipljive, nenavadne stvari... ampak zame je bolj važno prizemljiti se. zato ne uporabljam simbolčkov in podobnih stvari in vedno ko sem malo preveč odplavala v neotipljivo, se je kaj zgodilo, da sem morala iskati moč v sebi, se centrirati, prizmeljiti. zelo sem namreč (sedaj manj) dovzetna na zunanje impulze.mogoče zato ker je moj solar plexus ful odprt, in sem zato pogosto izgubila stik z lastno močjo. possible? zame je nabolj ok, če sem centrirana, povezana z zemljo, tukaj in zdaj in odprta energiji "od zgoraj". ustreza mi vizualizacija (npr tok bele, čiste energije skozi kronsko čakro navzdol in podobne igrice). simbolčki kot takšni pa ne. ne čutim jih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.