Skoči na vsebino

Avtoštoparske štorije

stankaa

Recommended Posts

sem iskala, a vidim, da te teme še nimamo...

Ste kdaj bili avtoštopar?

In vaše izkušnje?

Bi potovali kot avtoštopar?

Bi pustili svojemu otroku, da štopa?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Moj mož je preštopal ves čas, ko je študiral in je večinoma prav užival v tem. Spoznal je ogromno ljudi, prvič mu je ustavil Toporišič!, pozneje enkrat tudi celo naš najbolj znani popotnik Šeruga. x:)x x^x

Doživel je tudi spolna nadlegovanja tako od žensk kot moških!! :xx!:

Tudi od enega našega estradnika med drugim... :o|o: xrolleyesx

Večkrat sva že tudi sama ustavila komu in ga peljala zraven.

Nekoč sva preštopala od večera in vso noč iz Zadra do Maribora. Štopala sva ene 10x in kar začudiš se, ko ugotoviš med pogovorom, kako mali je svet...

Če sedaj pomislim...sama ne bi, razen če bi bila v sili.

Oče mi je prepovedal dve stvari...štopanje in vožnjo z motorjem.

Ko sem bila stara 18 let, sva se s sestrično dolgočasili na morju in sva šli tko malo za šalo štopat. In sta ustavila dva tipa z golfom. Voznik je takoj povedal, da je ustavil zato, ker je na videz poznal mojo sestrično. Peljali smo se do Portoroža in celo pot sem v ogledalčku opazovala temne oči in dolge trepalnice tipa za volanom. Ko smo prišli do Portoroža, smo šli vsak po svoje. Kakšno leto kasneje, pa sem tipa srečala v nekem lokalu.............in danes je moj mož x:Dx

Pol je pa kupil še motor....tako, da sem kršila vse očetove prepovedi x;)x

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

JOJ, jaz sem kar dosti štopala, sicer ne nikamor zelo daleč, ampak v okolici Ljubljane, pa tak...

Največkra sem imela dobre izkušnje, nikoli se nisem kaj preveč bala, vendar sem imela vsa ta leta vedno s seboj tudi "solzilec"....uporabila ga nisem nikoli, pokazala pa ene parkrat...

Prvič se nama je s prijateljico zgodilo, da je en svinakar stari narobe razumel, da bi rade samo prevoz, ne pa tudi kakega sex-sa, sva se obe takoj tako zelo razp. ...da se naju je kmal ustrašil... :vragec: x:px x:Dx Pol vem za eno izkušnjo, ko je mojo prijateljico tudi en napadel, ga je dal svinakar kar ven, ona ga je pa zagrabla in mu zavila tistega črva, tko da mu je blo pomoje pošteno žal.... x:Dx :palec: x:Dx Meni se je enkrat še zgodilo, da mi je en tip ustavil in mi začel kar metat denar po 5000 in 10000, če grem z njim na kavico...mhm...sem mu pokazala solzilec in spizdila ven z avta...hmm, škoda da nisem keša pobrala.... x;)x :vragec: x:Dx Pol enkrat, ko sem pa štopala v službo, to je bilo lansko leto, mi je pa en stari -upokojenec ustavil, sprva je bil čist o.k., pol je pa take svinjarije mal začel govort , pa da če bi se lahko dobila in tak pa sem prasca nategnila, ja da ni problema, ko neham s službo se dobiva v Lj. na glavni postaji...me je moral stari pomoje fula čakat...je rekel, da čuti da sva si usojena...mhm....se je zmotu :vragec: x:Dx x:Dx

Aja, ena moja kolegica je imela pa zelo slabo izkušnjo, sta ji dva tipa s kombijem ustavla, in jo med potjo totalno prešlatala-gnoja, in je bila čist boga pol zaradi tega... :xx!: :xx!: :V:

Jaz sama se nikoli nisem vsedla v avto, če ni bil samo ena oseba oz. voznik, pa vedno sem imela solzilec pri roki, da bi ga lahko pošpricala....če bi bila res kaka panika....Hm , če je kaj takega, se jaz ponavadi kar razpizdim, pa bi znala takega gnoja, k se ga nebi blo dat umirit, lahko čist komot tudi na gobec.... x^x x:Dx x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

kar je prepovedano je najslajše, ne Leilania?

Poznam eno, ki je tudi tako spoznala svojega sedanjega moža...a naj kar sama pove, ker je tudi z nami x;)x

ena prijateljica je redno štopala kot študentka in najbolj je rekla, da je uživala, ko ji je ustavil mini avtobus poln vojakov, s katerimi se je fino nasmejala x^x :palec:

je pa enkrat doživela, da ji je ustavil en smotan šofer na dolge proge in ji rekel, da je navajen, da med vožnjo si ga vsake toliko...-no, samozadovoljuje... :xx!: in je vprašal, če bi jo motilo, seveda je rekla, da JA in da ga prosi, če lahko toliko počaka, da prideta do tja, kjer bo izstopila, sam pa naj dalje počne kar ga je volja...

Dobra tema, ful bom gobcna tukaj, sam ne se zdaj...

Prestopala po dolgem in pocez, EU, Yu itd.

Milijardokrat zatezili, enkrat skoraj posilili.

Stopala ene 4X v troje - 2x v berlin in 2x v amdam. x8Dx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imam vec izkusenj..ko se nisem imel avta, sem pogosto stopal.

Imam pa eno drugacno izkusnjo, kot voznik, ne stopar.

Petek zvecer je bil, se peljem v MB.

Dezuje kot noro, pa vidim da nekdo stopa.

Ustavim...zenska...gre v isto smer...prisede.

Ene 23let je imela, studentka.

Se zaklepetama...nanese beseda na odnose moski-zenske.

Pa jaz jasno zagovarjam enakopravnost, pa... (rođeni feminist, jasno x:Dx )

Ona en cas cudno gleda..potem pa me naravnost vprasa :

"Cuj, a si ti peder ?!! "

Saj vem , zdajle se smesno slisi, samo takrat sem pa od presenecenja skoraj volan spustil z rok :eek: :vio:

To sem dobil za nagrado...ker nisem sovinist xrolleyesx x:o)x x:Dx

P.S.

Kljub temu, sem jo varno pripeljal na 'cilj'. x;)x

Ja, nisem prej napisal...ne, nisem peder x:Dx

joj sej so gnoji taki in drugačni....

sama sicer problemov nisem nikol imela, sem imela pa s seboj un nož na vzmet, pa solzilc.. x:Dx pa bi uporabla če bi blo treba, pač čeprav fehtaš za prevoz je treba neko distanco vzbujat..

Sem pa vedno rekla da bom ko bom sama imela avto štoparjem ustavila.. pa sem to nrdila enkrat.. ko je dežvalo, dečku se je pa v šolo zjutri mudilo..

Pol je bil pa avto čist usran, ko ni mel dežnika, sej je bil bogi, sam men se pa pucat ne da.. pa sama full pazim kok zasvinjana se not usedem.. pol je pršla pa prometna nesreča, zdej pa sploh ne, ker je to zelo velika odgovornost.. se je raje izognim, če pa bi ustavila komu, bi moral bit eden, ena, ker ne bi mi blo fajn da bi mi kdo za mano sedel, hja.. sebe poznam, druge pa znaš ocent al pa ne, pa da ti štopar recimo kaj teži ga je težje obvladat če si sam voznik, kot pa obratno.

Mal odgovornost, mal pa izogibanje neprijetnostim, ki lahko nastopijo.

Mushi

Štopala bolj malo...zato pa v bolj nenavadnih okoliščinah... x:Dx xrolleyesx

Recimo v Afriki...tam je to, da stojiš ob cesti in čakaš, da te kdo pobere...dokaj normalen način prevoza...pričakujejo pa vsaj majhno plačilo...na ta način pač krijejo stroške prevoza...in potem se zbašeš na kripo...in se poskušaš za karkol prijeti...da ne padeš dol... xrolleyesx

Pa enkrat sem obtičala v neki vukojebini v Bosni...in iskala prevoz za Sarajevo..pa mi je ustavil avtobus poln rokometašev... :2src: :inocent: ...madona, je blo fajn... x:Dx potem pa so oni šli na letališče...pa sem si mislila...hja, pa grem še jaz...morda pa najdem kak prevoz do lj...pridem na letališče, bilo je že pozno zvečer...in ugotovim, da leti nek čarter za lj...in jih nažicam, da me brezplačno vzamejo s seboj... x:Dx x:Dx ...ha, je že komu ratal štopat avion???... x:Dx

Potem pa v tem stilu dalje seveda...na Brniku me vzame do lj s seboj en avtobus penzionistov...in me izkrcajo na Viču na črpalki...tam pa naletim na policaje...mal podebatiram, kaj ob tej uri delam na črpalki brez avta...in me kr oni odpeljejo....do frendice, kjer sem prespala...

Joj, kolk fino, da ste me spomnili na to...sem že pozabila... x^x

Eh, saj bom še pisala...tut o drugih štorijah...

Astra

Per aspera ad astra

Pa enkrat sem obtičala v neki vukojebini v Bosni...in iskala prevoz za Sarajevo..

asociacija:

Sreli se Mujo i Haso nakon rata, nisu se vidjeli 4 godine.

M: Ma, de's ti meni kuco stara nis' te vidio ima tome 4 godine !?

H: Ma, putov'o ja po svijetu, bio tu i tamo, cak sam zivio 2 godine i u

Londonu!

M: London ? Gdje ti je to ?

H: Ma, to ti je kojih 2000 km od Sarajeva.

M: U, jebote koja je to vukojebina !

x:Dx

u sem vedla, da bodo fine štorije tule! seveda astra in to v tujini, dobra si...

kroki, kaj te gre vprašat...joj no...

ampak mi je že dolgo jasno, tisti, ki imajo srečo v nečem -jo imajo in pika

eni pa lahko samo dvax v življenju štopajo in imajo obakrat smolo,

ko pogruntaš na kak način imaš sam srečo... :palec:

(no, štirka je pa le bla na lotu ta tedn) x:o)x

Jaz pa sploh ne vem, kje naj zacnem, ma imam res tolk zgodb, pa norih, pa ful dobrih...

Si me spravila v zadrego Contesa, ker namrec... sploh se ne morem spomniti, kateri je bil pa zdaj prvi... xscratchx ...

Ampak sem na enem od takihle stopanj sla recimo dam z letalom ze :D, enkrat spala z ex tipom v hotelu v ITA, vse en tip placal, nic tezil :eek:, s krischko sva imeli veckrat prakso, da so naju peljali na kosilo, enkrat sva v avtodomu zadaj sedeli in pili in jedli.

Enkrat sva sli stopat v BG popoldne, zvecer pa smo imele koncert!!!!!!!

torej - MORALI sva se pojavit... do vecera...

In ko sva videli, da nama ne bo zneslo, sva ukinili tovornjakarje, fickote in pocasnele in sva se tedaj neumni delali, jedli, si zavezovali cevlje, da ja ne bodo ustavili.

Enkrat pa sva sli s kaos daya (mislim da je bilo v Bielefeldu) nazaj v belrin stopat... stopava, stopava, zmatrani, svinjski, umazani (tisto je bilo dva dni bezanja pred kapsi, ampak zelo resno, ful ranjenih, cel raztur, samo bezhali smo skoz, no in taki sva sli pol nazaj v berlin - najbrz ni treba poudarjat, kaksni sva bili)...

In gor na rozeti zagledava hud avto, sporten, zivordec, porsche, se je kasneje izkazalo... pa se samo spogledava, ces, ja, ziher, kao, sanja svinja kukuruz...

Tip nama ustavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

in se peljeva do berlincka v porscheju 250/h, da je kar zviz nareedilo, ko je odprl okno, nama je pa kar butala glava, valovila. :D

jaz spredaj, krischka se tlaci zdaj v onem malem prostorcku...

A tip nama na koncu zatezi... :xx!: xrolleyesx

In naju je - ker nisva hotli z njim dam - pustil cisto na zacetku berlina, podobno kot ce bi naju zdaj pustil v recimo Sostrem, ce bi midve hotli v Sisko.

mah, glej tolk nakladam, pa komaj dva stopa sem opisala...

Enkrat naju je pa en tip lovil po celi BG-ZG cesti, ampak resno, tako da je recimo tudi zrival druge avte dol s ceste, cist se je ufural, takrat sva se pa resno prestrasili!!!!!!!! Blokiral je torej cesto, zrival nas dol, ko sva bili v drugem avtu (ko sva onemu usli in divje zashtopali enega drugega, ki je ocitno steknil, da nekaj dogaja in prec ustavil)... oni pa za nami - z najvecjim moznim tovornjakom, v sipi pa je imel kaki dve ali tri luknje - kot od strela pistole!! :O:

Mislim, kaksen stop je bil pa to!!!

Sem pa iz stopanja naredila celo strategijo, z vsemi zavbami sem bila namazana, morda je sploh bolje, da ne pisem vsega tukaj, da ne bi komu padla kaksna podobna ideja... ker res!!!!

Npr. se odlocim, jutri grem v belrin, kdo gre z mano, se en javi... joj in pravi drug, zadnjic si pa ze meni obljubila, da ko bos sla, da greva skupaj, sem rekla, OK, gremo pa vsi trije. :D

In onadva :eek:

jaz pa, ehh, bomo ze - in smo...

nekoc enega zastopali (drugic ko v berlin, prav tako trije, le da druga zasedba), v avstriji bili dva dni pri njem, peljal nas je na jezera, zvecer v disko, biljard klub, zjutraj pa lazanja, pol so nas pa se peljali kakih 40 km dalec na boljsi stop plac, pa se cash so nam dali za s sabo!!!!!!!!!!!!! ker nismo imeli schillingov, kao malo za na pot (kaj pa vem, malo, recimo kaksna dva jurja ali kaj takega)....

V amsterdamu (no, v bistvu pred amdamom) zastopala tipa, ki se je cudno obnasal, pa se kar nekam drugam peljemo... se izkaze, da smo bili prica tezkemu dealu, presedemo v drug avto, ta pa prevzame neke pakete... smo takoj postekali, kaj dogaja... ;)

Z Lidjo pa naju je pobral prazen avtobus, ko sva sli v Porec ali kam ze....

pa eni deliverance domorodci so mi zatezili enkrat, tako da sem med voznjo jim usla iz avta - ustavila drugega modela, takoj me vprasa z resnim mrkim obrazom _ volis li siptarsku muziku?

Ej, stopali v Subotico, a ves kje je to!!!!!!!!

Ehh, saj ce pisem ves dan, ne morem vsega napisat...

Onega, ki ga bom pa najmanj v zivljenju pozabila, pa ne bom zdaj pisala, se vsega spomnim potem in ni kul filing, tedaj me je zadnjic bilo STRAH v lajfu. Zase.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa :palec: :palec: Kar dogodivscine, fajn...

Jaz sem glede tega mevza...mogoce del vzgoje...odkar so majo odpeljali in je se danes ni nazaj...so mi vedno pridigali, da mi dajo raj za taxi, kot pa da stopam... xrolleyesx

Ma pa sej tut...nimam tega v sebi...zmeri sm bla ziheras...kar spet ni najbolj kul...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Joj, sem se spomnila, prijateljici sta štopali v Ljubljani, do enega lokalčka, jima ustavta dva tipa, pa se nekaj časa vozita, vse o.k. . Pol se pa peljejo mimo policajov in nista hotla ustavit in so jih pol začel fuul lovit po Ljubljani. Uglavnem sta bila dva nepridiprava in so jih pol v eni ulici komaj ustavil....jih je lovila kibla in še navaden avto. So moral vsi ven, pa je mel en od teh dveh pištolo in pol še večja scena, uglavnem grozno...sta morale še onedve z rokami gor ven stopit, pa pri zidu stat, dokler policajem po kaki urci nista objasnile, da sta samo štopali in da nimata pojma zakaj ge... Pismo to pa je adrenalinski štop... :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx
Če hočeš biti srečen....BODI!

:V: :V: :xx!: :xx!: :xx!:

Napisala celo storijo stopanja v muenchen na metallico, pa fotknila nek spomincek, ko dajala vse gor, zamrznilo, ode zgodba cela... :V:

Skratka - z Mitjo sva se ufurala, da greva na metallico stopat, bila je zima, 20cm snega, bila sva kot nomada, poncha sva imela oblecena, cez vojaske jakne pa tak. :D

No in padeva ob pol osmih v meunchen, direkt pred halo, greva po karte, samo se dve karti!!!!!!!

pa en folk se bliza od vhoda... nama pa je zmanjkalo, ker niso hoteli vzeti USD itd... pa kar enemu receva - a posodis 10 mark ali koliko xDDx, pa nama kar da...

in sva tako dobila ZADNJI DVE KARTI za koncert metallice tedaj. x^x x:o)x :palec: :palec:

Eni so mi pa kar kupili en shal, ki ga imam se danes za spomin (kar eni nemci, prvic videla, samo prisli so k nasi mizi in so mi dali ta shal). :2src: x8Dx :palec:

(*prej je bila zgodba daljsa, kako sva stopala in vse, a zdaj se mi pa ni dalo se 1x vsega pisat, samo bistvo sem povedala)..

Tule spodaj pa spomincek: ;)

Picasso

Sicer smo imeli pa celega boga s stoparji ze, komplikacije, enkrat so nam nekaj ukradli, enkrat pa mi njim po pomoti odpeljali vse stvari x:o)x x:Dx ali kako ze, da smo jih morali potem se okoli lovit. :D

To je bilo, ko sem bila se majhna, fotr je vedno ustavljal stoparjem, pa smo imeli vsemogoce peripetije z njimi... :)

Jaz pa imam redko priloznost ustaviti stoparjem, ker v glavnem po mestu furam, sem pa parkrat ze ustavila, enemu tipcku zadnjic za na Gorenjsko, pa sva se lusten pogovarjala, sicer pa zadnjic enkrat, ko sem peljala z Ocesne klinike, pa je zacenjalo dezevat, pa na postaji ena zenska plaho dvigne palec in jaz takoj ustavim in jo peljem na stacion - je bila nosecnica, ki sem jo po dveh minutah pogovora dolocila, ce je bik.

Najdebeleje mozno je pogledala in pritrdila. x;)x :palec:

Picasso

Marsa tole je res tvoja tema, ja x:)x :palec: .

Jaz nisem nikoli sama štopala. Nisem glih tip za to. Prvi razlog je že ta, da se ne maram vozit s kakim norcem - ne maram se vozit prehitro, ne maram,da se izsiljuje, pa tekmuje kdo bo hitrejši, pa menjava pasove kot za stavo. Potem pa še nikoli ne veš zraven koga se vsedeš.

Torej, zna biti cool zadeva, če jo vzameš in se je lotiš po svoje, če se je pa lotiš z mojo glavo na to temo, bi pa ziher zvabila kako čudno zadevo s takimi mislimi.

Svaka ti x:)x :palec: za tiste organe, ki jih nimaš x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Prvi razlog je že ta, da se ne maram vozit s kakim norcem - ne maram se vozit prehitro, ne maram,da se izsiljuje, pa tekmuje kdo bo hitrejši, pa menjava pasove kot za stavo.

Pa saj v tem je ves car voznje, to je tisto pravo. Ce se vozis samo za to, da nekam prides...pa saj ne ves, kaj vse zamujas. :eek: x:Dx

Malo pretiravam...ampak v avtu, ko vozis, moras biti sproscen.Ker ce nisi, delas vec napak kot kdorkoli. Ce vidis nekoga, ki drzi volan z obema rokama, pa ga stiska, da ima ze kar bele clenke na prsih...bejzi stan.... :eek: :vio:

Hm, Kroko, sem pred malo več kot 1 letom preživela totalko brez praske in eno par let nazaj, tudi brez praske, pa se mi norenje ne zdi več zabavno x;)x .

Na vlakec smrti bom šla v Gardaland, tule se pa raje varno vozim x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...