aquarius 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ne francosko pa ne znam.Iz moje štoparske zgodbe, bolj ko sem se premikal proti jugu, bolj odprti in prijazni so bili, pa še angleško so znali, očitno imajo tudi frenči svoj Balkan.Pri enem, ki naju je pobral sva celo prespala(bilo pozitivno). Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Preštopal celo Francijo. Zanimivo je pa bilo takrat, ko sem štopal iz LJ v KP in me je model s katrco pripeljal iz Razdrtega(takrat je bila AC samo do tam) v 20 min..Sredi največje poletne prometne gužve; avti v obe smeri, tip pa posredini, sem se z rokami upasal med stekla in čakal.Tip iz Pule pa pravi:malo mi se žuri, brzo ćemo mi to da profuramo.Sem bil moker k cucek od vročine in drugače.Hehe da ni bil kakšen Mladen iz Pule Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Ko sem izletu iz katrce se še svojega imena nisem spomnil. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Prvič štopala pri 12-tih. Iz Studenc v Limbuš. Mi ustavi tip v belem "nobelskem" avtu in ves čas drži pridigo...kako si upam tako mala dvigniti palec...ker sploh ne vem kakšno srečo da imam, ker me je on pobral...niti sanjalo se mi ni o čem govori. Ko sem imela pa vsega dovolj sem ga le vprašala - a vi bi raje, da pešačim takoo daleč?? No, ko sem pa teti povedala, da sem štopala jo je hotela še njo kap...in pridiga se je nadaljevala. Štopala sem še nekajkrat - v malo starejših letih no.. ko sem recimo zamudila avtobus...itd. ali pa šparala keš in ne hotela na avtobus.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ooooo Nataly tebe pa že dolg ni blo! Te bo fajn prebirat spet, kok pa kej pesek? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ko sem izletu iz katrce se še svojega imena nisem spomnil. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Ko sem imela pa vsega dovolj sem ga le vprašala - a vi bi raje, da pešačim takoo daleč? ja točno take izjave,otroc iskreno butnejo vun pa še res je Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 pred enim tednom sva se peljala iz mb v lj in ob avtocesti sva zagledala par z nahrbtniki, nek dober občutek se mi je zdel in sem rekla, daj ustavima jimain veselo sta prišla, šele ko sta sedela v avtu sta povedala, "mi smo čješi, do ju spik ingliš...?" prav skrivala sta identiteto prej in po Avstriji več ko po 4 ure čakala na štop, ej, sta kar nekaj prestala in ura je bila pozna, ker sta planirala iskat hostel v Lj, sva že kar rezervirala in ju zapeljala do hostla -ura že skoro polnoči, bila sta ful hvaležna -v devetih nebesih, simpatična študenta iz Češke, bodoča učitelja geografije Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Nekam veliko jih je , jst sem zadnjič enga nafutrala, k mi je na vratih zvonil...je bil pa tud Čeh, pa študent geografije . Nekam veliko jih je zadnje čase! P.s. Je bil pa en tak lep vodnarček plavooki! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 zadnjic sem koncno spet stoparko pobrala (vcas tko trapast stojijo al pa grem prebliz al smo pa nabasani)...sva se mal zgovarjali, je rekla da je zdaj mal drugac kot je blo vcas, ko sem jaz stopala...ampak da ma v glavnem lepe, sicer pa tud nekaj zoprnih spominov, tko kot velik nas. smo mal pozabil, pa zdaj je morda spet mal bolj aktualna tale tema (pa, predno je kdo ne odpre, jaz stratesko, hop!, osvezim ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Tele štoparske štorije so res super Jst pa če štopam, štopam več ali manj na istih relacijah... In ponavadi takoj dobim, enkrat sploh še nisem začela štopat, mi je že en ustavu... enkrat pa sva s kolegico štopale kako uro(sva hotle v Kranj) in ni bilo sploh skoraj noenega avta, sva potem že po sredi ceste skakale in se drle... če bi šle peš, bi bilo boljš... Najboljš mi je štopat v dvoje... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 uf, sm ful preštopala včas.....pa svašta je blo čudnih stvari, u bistvu pa nkol nč tko, kaj vem....nasilnega recimo.....sma enkrat s kolegico iz lj štopale, ustavi en tip, ona se vsede spred js pa zadi...pa sm skoz neki čebulila tam zad, ona pa čist trda sedi spredi, tud muksnla ni......pa le pogledam mal, pa me je vrglo skor tip je bil čist nag čist nag, od majke rođen je šofirov ta, kot da ni nč....tud ni nč probvav al kej, sam reku je pol naj nama ne bo nerodno, da se pač rad včas mal nag zapelje okol pa naju je ful dalč peljal pol, umes smo se na čiku ustavli, k ni u avtu kadil, smo stali pol tam za cesto in kadili, on pa nag dobr da je bla tema....mel je pa obute neke športne copate, ful je blo smešno u bistvu....tam u enih adidaskah pa ona zadeva mu bignlja tam pod trebuhom Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 hja glede moške potrebnosti vem za eno štorijo, ko je en bendovski kolega vozil in pobral eno dost luštno štoparko in jo je pripeljal domov nekam v ene hribe bogu za hrbtom. On ustavi, ona nekaj časa čaka in ga pol vpraša:" A me ne boš podrl?" Kolega zazija in reče, da jo je samo pripeljal domov in da nima takih namenov. Ko je izstopila, se je še nekj cajta spraševal, al je prav naredu, al ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Todika Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>... tip je bil čist nag čist nag, od majke rođen je šofirov ta, kot da ni nč....tud ni nč probvav al kej, sam reku je pol naj nama ne bo nerodno, da se pač rad včas mal nag zapelje okol pa naju je ful dalč peljal pol, umes smo se na čiku ustavli, k ni u avtu kadil, smo stali pol tam za cesto in kadili, on pa nag dobr da je bla tema....mel je pa obute neke športne copate, ful je blo smešno u bistvu....tam u enih adidaskah pa ona zadeva mu bignlja tam pod trebuhom Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 joj,jat cist zaljubljena v stopanje bila ,pa she zmeri sem ,no.. tolk zanimivih zgodbic.prvich sem stopala pri 13-ih in stopam se danes,kljub temu ,da imam ze 5 let avto.se zmeraj se odpravim kdaj na stop ,ker mi stopanje daja en tak poseben obcutek.vsakic ,ko pristanem na stop placu,vdihnem ...in obcutim tisto svobodo popotnika,tolk fajn obcutek.s stopanjem so se mi zgodile moje glavne prelomnice v lajfu,nikoli slabih izkusenj.sej se je nasla kaksna budala,da bi kej...sam nic hudga ni bilo,lahko recem ,da so se mi dogajali pravi cudezi na stopih.cez dva tedna greva pa z mozhem stopat po spaniji in komaj cakam ta obcutek spet-ko ne ves kaj bo ,kdo bo in kam gres Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oče mi je prepovedal dve stvari...štopanje in vožnjo z motorjem.Ko sem bila stara 18 let, sva se s sestrično dolgočasili na morju in sva šli tko malo za šalo štopat. In sta ustavila dva tipa z golfom. Voznik je takoj povedal, da je ustavil zato, ker je na videz poznal mojo sestrično. Peljali smo se do Portoroža in celo pot sem v ogledalčku opazovala temne oči in dolge trepalnice tipa za volanom. Ko smo prišli do Portoroža, smo šli vsak po svoje. Kakšno leto kasneje, pa sem tipa srečala v nekem lokalu.............in danes je moj mož Pol je pa kupil še motor....tako, da sem kršila vse očetove prepovedi hehe, vau kaka fajn zgodbica <{POST_SNAPBACK}>JOJ, jaz sem kar dosti štopala, sicer ne nikamor zelo daleč, ampak v okolici Ljubljane, pa tak...Največkra sem imela dobre izkušnje, nikoli se nisem kaj preveč bala, vendar sem imela vsa ta leta vedno s seboj tudi "solzilec"....uporabila ga nisem nikoli, pokazala pa ene parkrat...Prvič se nama je s prijateljico zgodilo, da je en svinakar stari narobe razumel, da bi rade samo prevoz, ne pa tudi kakega sex-sa, sva se obe takoj tako zelo razp. ...da se naju je kmal ustrašil... Pol vem za eno izkušnjo, ko je mojo prijateljico tudi en napadel, ga je dal svinakar kar ven, ona ga je pa zagrabla in mu zavila tistega črva, tko da mu je blo pomoje pošteno žal.... Meni se je enkrat še zgodilo, da mi je en tip ustavil in mi začel kar metat denar po 5000 in 10000, če grem z njim na kavico...mhm...sem mu pokazala solzilec in spizdila ven z avta...hmm, škoda da nisem keša pobrala.... Pol enkrat, ko sem pa štopala v službo, to je bilo lansko leto, mi je pa en stari -upokojenec ustavil, sprva je bil čist o.k., pol je pa take svinjarije mal začel govort , pa da če bi se lahko dobila in tak pa sem prasca nategnila, ja da ni problema, ko neham s službo se dobiva v Lj. na glavni postaji...me je moral stari pomoje fula čakat...je rekel, da čuti da sva si usojena...mhm....se je zmotu Aja, ena moja kolegica je imela pa zelo slabo izkušnjo, sta ji dva tipa s kombijem ustavla, in jo med potjo totalno prešlatala-gnoja, in je bila čist boga pol zaradi tega... :xx!: :xx!: Jaz sama se nikoli nisem vsedla v avto, če ni bil samo ena oseba oz. voznik, pa vedno sem imela solzilec pri roki, da bi ga lahko pošpricala....če bi bila res kaka panika....Hm , če je kaj takega, se jaz ponavadi kar razpizdim, pa bi znala takega gnoja, k se ga nebi blo dat umirit, lahko čist komot tudi na gobec.... uuu, mene pa je kar strah, kaj več kakšen pedofil se kje najde in te še kje pofuka :xx!: <{POST_SNAPBACK}>ena prijateljica je redno štopala kot študentka in najbolj je rekla, da je uživala, ko ji je ustavil mini avtobus poln vojakov, s katerimi se je fino nasmejala je pa enkrat doživela, da ji je ustavil en smotan šofer na dolge proge in ji rekel, da je navajen, da med vožnjo si ga vsake toliko...-no, samozadovoljuje... :xx!: in je vprašal, če bi jo motilo, seveda je rekla, da JA in da ga prosi, če lahko toliko počaka, da prideta do tja, kjer bo izstopila, sam pa naj dalje počne kar ga je volja... :xx!: ogabno, najboljpše je met kako žagico al pa škarje in ga je najboljše mu ga odrezat Jaz ne vem če bi štopal, no če bi mi ženska ustavila bi, ker sem ziher da mi nebi nič naredila, kakemu ogabnemu (grdemu) moškemu pa nebi, ker če je grd potem si lahko ziher da mu noben ne da sexa in potem se nate spravi, če bi bila kakšen simpatičen človek pričakuje da se daje dol in da nima nič s tabo delat No, ma da filozofiram Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj,jat cist zaljubljena v stopanje bila ,pa she zmeri sem ,no.. tolk zanimivih zgodbic.prvich sem stopala pri 13-ih in stopam se danes,kljub temu ,da imam ze 5 let avto.se zmeraj se odpravim kdaj na stop ,ker mi stopanje daja en tak poseben obcutek.vsakic ,ko pristanem na stop placu,vdihnem ...in obcutim tisto svobodo popotnika,tolk fajn obcutek.s stopanjem so se mi zgodile moje glavne prelomnice v lajfu,nikoli slabih izkusenj.sej se je nasla kaksna budala,da bi kej...sam nic hudga ni bilo,lahko recem ,da so se mi dogajali pravi cudezi na stopih.cez dva tedna greva pa z mozhem stopat po spaniji in komaj cakam ta obcutek spet-ko ne ves kaj bo ,kdo bo in kam gres kak maste fajn izkušanje pa to, jooj sam mene če bi dobili da štopam bi me verjetno doma fentali, mogoče bom kdaj, na skrivaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2005 ohoho, tole je moja tema! nekje iz praha ven potegnjena, heheštorije so se nabrale in to kakšne ...Uf Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Js sm v svojih ''mladih letih'' preštopala ful ... 2 leti (3. & 4. letnik) vsak dan v srednjo šolo, da sem prišparala denar, ki sem ga dobila za mesečno karto in ga porabila za ''pomembnejše'' stvari. Pa še fajn je blo, ker sem lahko dlje spala, pa vseeno prišla v šolo prej, kot bi z avtobusom. Pa nikoli nisem štopala dlje kot 5 minut V glavnem je blo fajn in velikokrat so mi ustavljali ''stari znanci'', s katerimi sem se že tok spoznala, da smo se med potjo ustvili na pijački in čvekali pa tko ... blo je fajn ... Nikoli ne bom pozabila enega gospoda ... tm okoli 50 le je imel, vozil enega yugota, za katerega se mi je zdelo, da bo vsak čas razpadel , ampak vedno je tkooooo divjal, da sem se res vsakokrat bala za svoje življenje No ja ... imela sem tudi eno precej neprijetno izkušnjo .... en tip me je odpeljal nekam v en gozd In mu je tm bogu za hrbtom kao crknu avto Aja, valjda, sem ga vmes sprašvala, kam me pelje, da v tisti smeri ni moje šole .......... iz avta pa lih nism mogla skočt sred vožnje No, ko sva pristala tm v gozdu, se je nagnu k men, mi gal roko na stegno , avtomatsko sem mu prisolila eno klofuto in maknila roko ter zahtevala, da me pelje nazaj , pa je najprej še neki bluzil da hoče lupčka in ne vem kaj še vse .... neki časa sva se prepirala, in ko je vidu, da ne bo nič dosegel .... me je odpeljal nazaj Sej vem da bi se lahko zadeva končala precej bolj ne-srečno ... pa ne mi rečt, zakaj nism pobegnla iz avta takoj ko se je ustavu ... ker .... kam bi pa loh pobegnla, k se mi niti sanjal ni, kje sm aja, tip je pol ko me je prpelu nazaj še hotu, da mi dam tel. št., da bi se še kdaj vidla, pa kr neki :xx!: Ne vem, s katerga planeta je tist človk padu :xx!: Moram se pa pohvalt, da mi je enkrat ustavu Adi Smolar Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Moram se pa pohvalt, da mi je enkrat ustavu Adi Smolar kul da si nasla in osvezila temo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 huh, Tanči, tisto z gozdom bi se res lahko precej bolj nesrečno zaključil dobr, da si tko prisebna v takih situacijah Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 tole temo pa šele zej vidm, ufff kok sm preštopal v letih 1. in 2. letnika srednje šole pa še neki 3. letnika pol so se pe stvari že spremenile... v glavnem sm največ štopal z bleda v kranj in s kranja v ljubljano pa potem z ljubljane v portorož al pa koper vse sorte čudi od ljudi mi je ustavl, nikol pa nam pozabu eno žensko staro okol 40 let, drugač kr čednega izgleda, ki me je direktno vprašala po 5 min. vožnje proti ljubljani, če bi se pridružil k spolnim igricam z njenim možem :xx!: ne, hvala, tudi če bi hotla, da njo nabrišem, hmmmm zdej je nebi, takrat pa hmmm nevem bi verjetno premislil, ker ni bla slaba drugač pa lahk potrkam, ni blo večjih čudakov, so bli v mejah normale aja pa še en model je bil zanimiv k sva vse od kranja pa do bleda skupi ene 3 jointe obrnila tip je bil en hud hašišar js pa v takih letih, da sm vse rad sprobal pa še fajn se mi je zdel k je blo zastonj to je to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 nikol pa nam pozabu eno žensko staro okol 40 let, drugač kr čednega izgleda, ki me je direktno vprašala po 5 min. vožnje proti ljubljani, če bi se pridružil k spolnim igricam z njenim možem :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Jaz sem tudi veliko preštopala in še grem včasih na štop. Veliko ljudi spoznaš. Od čudakov do prijaznih. Rečem lahko, da če mi ustavi mlad moški se oddahnem, kar sem imela slabih izkušenj, so bile vedno z starejšimi. Enkrat se je en stari spravil name, potem mi pa še ustavt ni hotu, sem začela tko kričat... grozen občutek! :xx!: Drugač lohk jaz tud potrkam, da v osmih letih, kar štopam nisem naletela še na več norcev. Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.