Buddha 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Sreča je bliže,kot si misliš.(Phil Bosmans) taj ej tut fina Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ja,Bosmans dobro pozna človeško dušo. Men je všeč tudi tole: V miru počivati je lahko,toda živeti v miru ... (Phil Bosmans) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Niso vsi srečni, ki imajo srečo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Niso vsi srečni, ki imajo srečo. res je včasih čim bolj so ti zvezde naklonjene, tem bolj se moraš matrat za srečo. ker če imamo vse na pladnju nič ne cenimo. npr. nekdo lahko super izgleda (videz, postava) pa je zakompleksan do obisti, dugi pa nič posebnega (mogoče celo nelep) in je ves hepi in zadovoljen s sabo in se vsi fajn počutijo ob njem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Niso vsi srečni, ki imajo srečo. potem se še niso srečali s srečo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Tudi to je možno . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 .srečen sem ,če me nič ne ovira Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Hihi Mačona, kakšna posrečena izjava Srečna sem, ker sem spet pogledala mal bolj gor Še za spoznanje bolj z roko v svoji roki Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Presrečna sem,da sem danes bila tam,kjer sem bila.Ob pravem času na pravem mestu DDx Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ko se zaveš, da je zdravje predpogoj, za vse ostalo in da če nimaš zdravja, ne moreš biti popolnoma srečen! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Avtor Prijavi Deli 26. september 2004 Ko se zaveš, da je zdravje predpogoj, za vse ostalo in da če nimaš zdravja, ne moreš biti popolnoma srečen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 srečna sem , ker ljubim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Avtor Prijavi Deli 29. september 2004 .SREČEN SEM, KER MAM PRAVO IN USTREZNO ENERGIJO ZA DINAMIKO IN STATIKO POČUTJA Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Avtor Prijavi Deli 29. september 2004 lej, statika je nepremično stanje, dinamika pa je aktivna...tko glej...nekak vzajemno vse skp kombinirano Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Zlo opazno je, da ti je poko zlo všeč , mogoč pa mu to mal drgač pokaž Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hehehe,Mick! Love is on the air! Poko in Budala ena oseba? Mam prov? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Aha, zdej pa vse jasn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 JST sem tut kr srečna, kr tko mal Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ...srečna sem , ker sije sonček ...in naj sije na vse nas ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 naj sije naravnost skozi srčno čakro in razširi njene dimenzije poveča njeno moč, da objame ves svet. aaaahhhh...kah kah hrop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 .Dostikrat ni hujšega kot, če se zgodi, dase vroča želja v resničnost spremeni Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 hehehe, se glih dogaja..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 .Sreča v bistvu ravnotežje je s samim seboj,ko življenje zate le izziv je, ne pa boj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Dons sm happy, ker sem doma in se lohk spočijem http://smile.smilies.nl/489.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.