beba 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Hvala Selena, ker sem se že počutila zeeelo osamljeno! Razumem tiste, ki srečo utemeljijo: sem ljubljena, nimam eksistencialnih skrbi, imam čudovite prijatelje, ipd. Nerazumljivo mi je: srečen sem pa pika. Očitno še preveč razumsko reagiram, za vsako stvar rabim utemeljitev, "dokaz". Definitivno se pa strinjam, da se lahko odločiš za odnos do stvari - kot pravi Susan Jeffers - lahko ti povzroči bolečino ali pa da moč, oziroma lahko si nesrečen ali pa srečen. Samo v praksi tega še ne obvladam. Verjetno je potrebno kar nekaj treninga, ne? LP vsem, pa veliko lepega vremena (zdaj, ko spet je)! Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Definitivno se pa strinjam, da se lahko odločiš za odnos do stvari - kot pravi Susan Jeffers - lahko ti povzroči bolečino ali pa da moč, oziroma lahko si nesrečen ali pa srečen. Samo v praksi tega še ne obvladam. Verjetno je potrebno kar nekaj treninga, ne?Živijo, beba! Po moje je res potrebnega malo treninga. Jaz sem samo spremenila odnos do stvari, ki so me onesrečevale. Zdaj se mi zdijo OK in sem v bistvu zaradi njih srečna. Pogled z drugega zornega kota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Kaj pa sploh pomeni biti srečen?Pozna kdo definicijo te besede? Pravijo,da je sreča vedno ,nekje,blizu nas pa vendar tako presneto je zmuzljiva.kako jo obdržati? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...&f=10&t=185&hl= http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...f=10&t=4023&hl= Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 wuauuu pa res. Hvala Poko Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Če srečaš modrega prijatelja, človeka, ki je dober in vzgojen, pojdi z njim vesel in zbran, premagaj vse nevarnosti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Za to rabiš kar precej časa, da ugotoviš, da je nekdo moder in dober. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 To je pa tudi zelo res Volk , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Absolutno Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Biti z malim zadovoljen in veliko uživati je umetnost in sreča resnično svobodnih ljudi. Phil Bosmans Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Oj!Pred časom sem prebral knjigo francoskega filozofa v kateri trdi, da človek ni narejen tako, da bi bil srečen več kot deset minut!!! :xx!: :xx!: :xx!: Sicer, če se spomnimo (vsaj pri meni je tako), vedno ko sem si nekaj želel narediti in to, sem bil ful angažiran in naravnan, da to v polni meri izpolnim pa naj bo kar bo. Potem, ko sem pa to dosegel, se mi je pa vse skupaj zdelo nekako samoumevno. Pa saj je tudi bilo. Akcija-reakcija. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 NIMBUS pozdrav! Lahko bi bilo tudi tako, kot praviš, ampak se da preslepiti možgančke, tule pri tebi je to bolj zadovoljstvo, kot sreča, hja, mogoče je bila sreča, ker si odločil, da boš to izpeljal, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Živjo borism Ja, saj... tu se postavlja vprašanje kaj sreča sploh je Vsak jo razume po svoje... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Jaz gledam na stvari tako: vedno sem srečna, če nisem nesrečna. Torej, tudi če ne glih skačem od veselja do stropa, sem srečna. Načeloma sem vedno srečna, le tu pa tam sem nesrečna (ko me kaj prizadane, ko kaj ne gre, kot bi moralo oz. kot si jaz mislim, da bi moralo iti...). Veliko manj bi imela za napisati, če bi pisala o tem, kdaj ali zakaj sem nesrečna. Srečna pa sem za marsikaj:ker sem se rodila zdrava, ker sem še vedno zdrava, ker imam pozitiven pogled na življenje, ker rada živim, ker imam, kar mi pripada, ker mi pripada, kar rabim, ker mirno spim, ker si zjutraj skuham meni najboljšo kavo, ker lahko grem z dvignjeno glavo kamorkoli, ker lahko vsakemu pogledam v oči, ker se sprejemam takšno, kakršna sem, ker sem O.K. ....in še in še bi lahko naštevala. Milijon razlogov, zakaj sem srečna. Tudi zato sem srečna, ker se teh razlogov za srečo sploh zavedam. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 tudi , kadar sem nesrečna , sem na nek način lahko tudi - srečna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Za srečnega velja tisti, ki je v sozvočju s samim seboj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Vsak je svoje sreče kovač. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Če pričakuješ, da boš zelo srečen, lahko postaneš zelo nesrečen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Srečna sem, ker sem se naučila izluščiti tisto najlepše v Življenju, ker znam tudi v priložnostih videti tisto najlepše in ker meni ljuba oseba dela zelo velike korake v smeri proti svoji sreči . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 To tudi mene osrečuje. Da se vse obrača na boljše. Mislim, da boljše sploh ne bi moglo it! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Če hočeš doumeti besedo sreča, jo moraš razumeti kot plačilo in ne kot cilj, sicer je povsem nesmiselna. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 se kar strinjam z tvojim mnenjem - borism Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Prenašanje sreče ni vsakogaršnja stvar. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Srečna sem, ker imam okoli sebe ljudi, s katerimi se imamo radi.Srečna sem, ker sem v sebi našla mir (saj je izmuzljiv, ampak včasih že znam priti do njega).Srečna sem, ker sem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Uhaaa, res ste sami srečkoti tukaj. Jaz sem že srečna, če vidim, da so drugi tudi srečni, sploh, če so to ljudje okoli mene. Danes sem pa srečna, ker sem živa in zdrava privozila v službo, še bolj pa bom, če bo tudi nazaj grede tako. LP, Alfonza..... drugače danes prvič z vami. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.