Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 srečna sem kadar lahko tipu k mi gre na jetra,pa kam drgam tud...povem par krepkih. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ma srečna sem k diham luft mislim zrak tak čist, brez heca, tak glih prou vlažn, ne prevroč pa dans niti ne tok svinski... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 tako ja, ,TihaVoda Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hm...pol sm kr deroča voda...ma kuj poplavo v hlačah Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 A me lohk poklićeš k bo spet tak........sm honorarno lahko tud vodovodar. Teb(e) bi seveda zastonj porihtal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ni problema Mick...bom pol pa še jz kej urihtala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muzikant 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 jaz sem srečen ker sem spoznal svojo sopotnico svojega življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hm, na pragu shizofrenije? poko ma uno ta hudo obliko. Dva navadna, dva virtualna...mater, kar stirje so..se je za bat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 srečna sem ,ker sem nahrulila sestro...se kuj bolš počutm Še kakšen kandidat? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Kaj je vrsta, evo, poslušam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Hehe...sam ti nisi pravi kandidat ...si preveč prjazn da bi te nahrulila Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 O, hvala Tihareka ! Ampak si me sedaj zeznila , ker ne morem bližje , lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Jaz sem pa srečna, ker sem dala mojo žalost čez, pa nezaupanje vase in se zopet postavila na tačke... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Tako se tudi dela Žaža... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Srečna ker mam 5 zvezdic Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pa res Apolonija , čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 iiii hvala ....zdej pa vsem enga velkega cmokca ...grem domov....poskočna.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Prav res, čestitam Apolonija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 srečna sem ,ker sem nahrulila sestro...se kuj bolš počutm Še kakšen kandidat? V tem trenutku smeš mene, hehe, sej ne vem če ne bi šlo skoz enga noter skoz druzga pa ven danes sem si kljub "priložnostim"(bi rekla Svinjica) polepšala dan... srečna sem in si ne glede na vse dovolim biti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Tebe pa res nebi mogla...k si tok simpatična Zdej sem pa srečna,da si ti srečna! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 "I'm only happy when it rain's,I'm only happy when it's somplicated." Hole - Celebritiy Skin sicer pa srečen sem! se pridružujem geslu... čeravno danes ne dežuje in so stvari dokaj preproste.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 jst sem se pa tudi dans odločila da bom srečna. Kr tko, brez pravega razloga. Pa za jutri imam enak načrt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hm, na pragu shizofrenije? poko ma uno ta hudo obliko. Dva navadna, dva virtualna...mater, kar stirje so..se je za bat. Psiho hotline: 1-800-PSIHO "if you're schizophrenic, listen carefully and a little voice inside your head will tell you which number to press" ... da ne naštevam še vseh ostalih ... paranoičnih, multiplih (oziroma po novem disociativnih), etc... Malo za šalo malo zares Buena, nabrušen nos? Moj tut Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jaz sem pa srečna, ker so se določene zadeve razjasnile in v trenutku postale še enostavnejše , ko bi tri zelo zelo globoke vdihe nardila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.