žaža 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...jaz sem pa srečna, ker so se določene stavri začele počasi premikat...na boljše... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 srečen sem, da sploh opazm srečo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Srečna sem, ker sem zaljubljena... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...jaz sem pa zdele srečna, ker se moj lubek ni pustil njegovi ljubosumnost... ...aja , pa srečna sem kor so nama z lubijem pri tehničnem za avto malo čez prste pogledali... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ohoho, JSt pa ker sem v svojem običajnem svinjskem razpoloženju Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Prileti ptica na vejo, sama in srečna,a človek ne ve, o čem bi razmišljal.......SREČEN SEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Spet lahko že malo skačem http://www.click-smilies.de/sammlung0304/mittelgrosse/medium-smiley-076.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Sreča je to da sploh živimo, da lahko ljubimo in trpimo! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Večja sreča je dajati kot prejemati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Srečna sem ker živim,ker zunej sonček sije,ker lahko nekomu polepšam dan,ker me ima kdo rad,ker imam jaz rada ljudi,ker uživam in se imam fajn skratka.... In tud vi vsi uživejte,fajn se imejte in predvsem radi!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Vse kar pretrese DUŠO je SREČA. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 jeeee, še ena taka srečna tema....jupi am, jaz sem pa srečna, ker je tak lepo v gimnaziji, včasih mi je kdo reko, da bodo zdaj to kao najlepša leta in mislim oz. vem...da to so...res uživam....srečna sem pa fuuul vas mam rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Jaz tut tebe, jaz tut tebe, pa jaz sem tut srečna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sreča nam lahko vzame samo tisto,kar nam je dala. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Jaz tut tebe, jaz tut tebe, pa jaz sem tut srečna iiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Srecna sem, ker SEM ... xrosex jaz tudi pa tudi ker ugotavljam vedno bolj, da JE smisel v vsem kar doživljam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 moja duša je včasih hudo pretresena, pa ni vedno srečna takrat aira, me veseli Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 moja duša je včasih hudo pretresena, pa ni vedno srečna takrat štekam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Srečna sem,da sem še vedno sama sebi uganka . Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Blagor tebi! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 u f f, t o p a n i d o b r Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Blagor tebi! nikoli se ne poznamo tako dobro,da se nebi mogli spoznati še bolje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Srečna sem,da sem še vedno sama sebi uganka . a si me zakapiral(a) kaj? ______ Sreča je bliže,kot si misliš.(Phil Bosmans) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.