timi 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Pozdravljeni! Imam en problem, star sem komaj 22 let pa imam že kar veliko plešo, sedaj pa razmišljam, da bi se ubril na nulo! zanima me, če ima že kdo izkušnje, da bi mi na kratko opisal; katere klinjice so najbolj ustrezne in kako si potem neguješ glavo...lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Zivjo, dobrodosel! Mi smo si kar nabavili tole mashinco, philips morda, ki je lahko do nule, sicer pa kao do 7 mm - in brijem s tem tipa in tudi tamalega poleti, tamali od frendice (13 let) pa se celo sam brije, ze kar nekaj casa.To ni nic takega, kvecjemu spodbudis rast las - no, to naj bi po novem kao ovrgli, a nihce me ne bo rpeprical, da to ni kul, ze zaradi masiranja, energiziranja tega podrocja.To storis sicer pred poletjem, ker tam ni navajena koza se - sicer pa se umivas z vodo, ko se tusiras, za nego lahko uporabis olivno olje, sploh zdaj je to kul, ko je poletje... in skratka, nic takega - nobenega dela. Normalno se lahko mazes z vsemi kremami za soncenje in z vsem tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 men so všeč zabriti tipi.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 moj lubi tudi nima ravno bogastva na glavi in mi je fuuuuul sexsi, ko ima zelo zelo kratke lase...komi čakam , da mu še mal odpade, da ga bom lahko pol z mašinco pobrila.... , on se ne bi strinjal s tem Čeprav mi pa ni všeč čisto do gole kože, sej če so tisti milimeterčki, pol se ne vidi tok, da niso povsod... Za kako posebno nego pa nimam pojma???? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Čeprav mi pa ni všeč čisto do gole kožeto pa itak, da ne Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 mam enga kolega ki si brije glavo, no ja, lase na glavi. ze kar ga poznam, okrog 6 let, tud nekje pri 20-ih je zacel oziroma se prej, pa je cist cool videt. mislim da je tako "alergicen" na svoje lase, da si brije enkrat tedensko, na 2 tedna pa zihr, tko da ves cas vzdrzuje tisto minimalno kolicino lask. edin kar je treba pazit poleti ko je mocno sonce in je glava zlo obutljiva...takrat je priporocljiva kapa. enkrat vem da ga je zlo ozgalo, pa se precej boli, ker je lasisce precej obcutljiv predel, sploh na zacetku.sicer je pa cist cool bit tko na krtacko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 britvica (mah3) 2 X na teden uživaj! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ERAZEHEAD 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 no timi so že kakšni novi vtisi? Si se zabril? Je gud? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.