mushi 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 OOOOOOO ve Pikice.... marsa tud mal na Piko spominja/je spominjala.. a ne.. zdej nisi več taka rdečka... baje...Drgač pa jst se Pike Nogavičke vedno spomnim une v oni francoski nadaljevanki.. Kaj je bila dobra.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Pa fajn je bil tudi un del, k so vzeli grahek...da bodo za vedno ostali otroci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Ni bil grahek :o|o: , marveč kroglica pregelk, ker niso hoteli postati velk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 V filmu je zgledal kot en star grah. SORRY! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Vem pa, da so jo oni tako poimenovali ja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Se pocutim kar krivo, ker sem narobe ene pravljicne kugle poimenovala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ljuba kroglica pregelk, nikdar nocem biti velk. Mushi, ves kolk folka mi je to reklo ze, pa kljub temu da shizim, nisem marala primerjav...A potem sem enkrat razmisljala - pismu, se fotra sva imeli podobna, pa jaz sem tudi mocna (pa ceprav nekoliko drugace in tudi jaz znam carat, pa ceprav nekoliko drugace). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Pika je po vsej verjetnisti Škorpijon po horoskopu. Ko gresta namreč Anica in Tomaž k Kiki na rd, je november in zgodaj se noči. Piše v knjigi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Se pocutim kar krivo, ker sem narobe ene pravljicne kugle poimenovala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Marsa, konja pa že ne dvigneš na ramena, samo mečeš v zrak ljudi, ki tepejo živali. V Zadnji Indiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Pika je po vsej verjetnisti Škorpijon po horoskopu. Ko gresta namreč Anica in Tomaž k Kiki na rd, je november in zgodaj se noči. Piše v knjigi. Ejj, iscem tole - tole sem prejle napisala, pa ni nikjerr. x!x A se mi mescha, sem napisala, da je A.L. po sebi nastimala tole... Ja, tako je - skorpijon, saj . itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Marsa, konja pa že ne dvigneš na ramena, samo mečeš v zrak ljudi, ki tepejo živali. V Zadnji Indiji. Ma, ruby, tud konja bi dvignila, ce bi bilo RES treba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Ma, ruby, tud konja bi dvignila, ce bi bilo RES treba. Jaz dvignem slona z eno roko. P.S.Pokazite mi slona, kateri ima eno roko, pa ga bom dvignil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 si napisala, ja Marsa. jaz sem pa, ko sem bila mala, vedno mislila, da je pika strelka, ker je november, pa taka divja, pa avanturisticna, gobcna,zabavna...zdaj ste me pa totalno sesuli...vse moje otroske fantazije!!!! :o|o: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 Čakaj Tinka, meni se pa zdi, da je tako ta glavna, da bi mogla bit lev . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 kr misl si janja. piko vzamem za svojo. škorpjonka!!! JUpi! TO! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 .oprosti, prebrau sm pTička nogavička Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 jaz sem pa, ko sem bila mala, vedno mislila, da je pika strelka, ker je november, pa taka divja, pa avanturisticna, gobcna,zabavna...zdaj ste me pa totalno sesuli...vse moje otroske fantazije!!!! :o|o: Po mojem je Škorpijonka z ASC v Strelcu ali pa obratno. Sicer pa, tudi meni je Pika zelo všeč. Brala sem jo v otroštvu, zadnje cajte pa sem jo gledala v Živ-žavu. Celo snemala sem si jo na VHS. Za Pusta pa nisem bila nikoli Pika, ker sem bila predebela. (Mi bolj pristoji kak klovn - pa še povštra za trebuh ne rabim. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 .zdele se spomnim, da tele pike štumpfke nism nikol razumu, zato je tut nism nikol hotu gledat, hmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Pika Nogavička - ZAKON!!! Imam doma celo celo zbirko malih plošč, kjer so gor zgodbice s pesmicami Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Astrid Lindgren je mogoče nehote, naredila junakinjo ki po svojem obnašanju in videzu zelo spominja na današnje otroke. To je bila neka vizija pri njej. Danes so otroci izredno pametni, ambiciozni, zelo arogantni, predrzni, se znajo zelo dobro nahecat, te preizkušajo na milijone načinov, kot da se je pri njih puberteta začela že pri treh letih. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 .zelo arogantni, predrzni, se znajo zelo dobro nahecat, te preizkušajo na milijone načinov, kot da se je pri njih puberteta začela že pri treh letih. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Pika Nogavička je nastala po naključju. Astrid Lindgren si je poškodovala nogo, pa je iz dolgočasja začela pisati štorije o znanki Piki.Slednjič je zgodbice pripovedovala svoji bolni hčerki, ki je Piko krstila v Nogavičko.Pisateljica dolgo ni našla založnika za rokopis Pike. Prva knjiga je bila napisana že leta 1944.Pedagogi in učitelji niso bili preveč navdušeni nad njo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Astrid Lindgren je mogoče nehote, naredila junakinjo ki po svojem obnašanju in videzu zelo spominja na današnje otroke. To je bila neka vizija pri njej. Danes so otroci izredno pametni, ambiciozni, zelo arogantni, predrzni, se znajo zelo dobro nahecat, te preizkušajo na milijone načinov, kot da se je pri njih puberteta začela že pri treh letih.Volkec, bo nekaj na tem ... sicer pa, se mi zdi, je ravno tole Marsa napisala pod eno mojih prvih objav (jasno o Indigcih )... namreč, da je bila Pika Nogavička prvi Indigo otrok Jaz sem si predstavljala, ne, verjela sem, da je moj oče tudi taka faca kot Pikin... malo sem priredila vso stvar in sem se hvalila, da moj oči pa kravo dvigne in je najmočnejši (ker jaz konja nisem mogla dvignit, oče pa je bil, kako priročno, veterinar ). Ob tem jim (drugim otrokom) je ponavadi zmanjkalo argumentov :o Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.