Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hudooooooooo.........Žaža... :o|o: Zdej bo pa še na steni mogla bit, pa se men od tm dol bo smejala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Za vas imam nasvet. Če se skregate s partnerjem si dajte Piko nogavičko gor in pustite naj igra. Videli boste, da vaš partner ne bo več tako kisel/kisla. Enako velja, če so otroci poredni. Dajte jim gor Piko nogavičko. Link je nekaj postov višje. In mimogrede. Če boste dali gor Eminem, bo partner/ka še bolj rjovel/a. Veliko lepih trnutkov vam želim. Z otroci in partnerjem. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2004 Ohoho, mam še eno novo pridobitev . Selene mi je poslala eno simpatično roza puščico s Pika Nogavičko Jupi, pismu, gužva bo počasi ratala s to mojo sviinjsko zbirko, pa s Pikicami Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 Evo jo bejbo . En zadnjih delov na TV . Ampak je res ta glavna, vse spedena, nič je ni strah, pa take kozlarije špiči . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 kaj pa Pikin festival v Velenju. Jas sem že 2X nastopala tam! Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 www.pikinfestival.org Pikin festival v Velenju, letos 15. jubilejni je največja otroška prireditev v Sloveniji.To je za pogledat in pripeljat otročke. Full se imajo lepo. Deklice se oblečejo v Pike Nogavičke, fantje v gusarje..., ustvarjajo na raznih delavnicah, gledajo nastope znanih gostov, njihov svet se tisti dan ali pa ves teden, spremeni v Pikin pravljični svet. Častna pokroviteljica je letos Benka Pulko... Letos poteka od 26.9. do 2.10. Več informacij lahko dobite na gornjem naslovu. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Bravo Rika Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Zdajle pa že zadnji del na TVju :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 PIKIN FESTIVAL Evo, tule je še vedno festival za vse Pike Nogavičke Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 neverjetno!!!!!!!!!!!!!TALE hip, ko sem kavo nalivala in razmisljala o besedi ocarljivo, sem pomislila - kaj pa je kaj s temo Pika...Ti pa ne samo s temo, pac pa se s festivalom! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Imaš čajanko, pa pridejo fine guspe ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ej, full se dogaja na Pikinem festivalu v Velenju, otroci se imajo fajn 100 na uro. Sobota je že zadnji dan, zato pohitite Pikice in Pikoti in gusarji in Fickoti na Pikin festival... Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Pa guspe na čajanko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 kva sem našla - 1. poglavje Pika se vseli v vilo Čira-Čara nič spat Piko brat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 http://www.gifs.ch/Kinder/images/kind040a.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Evo, spet sem na Piki , že en cajt nisem, pa se je spet vselila v vilo Čira-čara . Tako da sem študirala, kako bi šla na postajo dons, v rikverc, da se mi tam ne bi blo treba obračat, tko kt v Egiptu, al bi šla po rolah, tako kot v Zadnji Indiji , sem se kar za klasiko odločila . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 mene pa kaksen stos njen ful nase spomni...recimo je mal zleht Pika, kot ich, pa pri oni puncki, ko ji je rekla, ne nismo videli tvojega oceta, je slo pa vceraj 17 plesastih glav tule mimo itd. :D Al pa njuhanje brez njuhanca, tole bedasto in odstekano logiko imam pa tud jaz vcasih. Al pa, ko so na izletu se igrali, je nasla mrtvega ali cist bogega pticka, pa clo jokala... pa potih da je treba bit iz spostovanja, v naslednjem hipu pa se je ze drla naprej...Ali pa da ne smejo na glas govorit, da ne bodo vznemirili bika, pa takoj zatem poklice Ficka ali Tomaza...Ficko se je pa ziher spet udinjal kje v sanghaju, aja saj res, se ni, ker se je tisto zlagala. :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Faca je ja, saj ti je res podobna, fuuuuuuuul hitr se rolajo zadeve, iz spoštljivosti je tih, ja, pol je pa že v naslednji sceni, ker tam je že spedenala , tko k ti, v enem dnevu nardiš 3 . Al pa ko ena deklica vpraša, če je kdo vidu njenega očeta, pa ga Pika čist natančno opiše, potem pa reče, ne takšnega pa nismo videli . Pa to ne uno škodoželjno, čisto nedolžno pa po nesreči nekoga zezne . Bi res mogli enkrat LNF Pika srečanje narest , bom za kak votel hrast pokukala, al pa če bi kako čajanko ubodli... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ja, no, pac, kot zdaj recimo hary Potter... jaz sem jo jovo na novo brala, pa hotla imet obe... ko je mama dala eni na vas, ki niso imeli denarja, je bila jezna name, ces da oni punci ne privoscim, da me je bilo sram, a bolj mi je bila vsec ona stara, je imela vec ilustracij in boljse... Cist to vse razmisljanje mi je mega...recimo to mi je sploh spica in je zelo skorpijonska lastnost; npr. se ji butasto zdi, koga briga glavno mesto Portugalske in to... cez cas pa navrze brez veze nekje vmes, sploh sem pa ze bila v Lizboni. Ej, to mi je res mega. Pa v bistvu se je zavzemala za dobre stvari, oni je moral pol konja nosit pa tak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ja taka, nič škodoželjna, pa pravična . Pa viš, ti je še podobna v marsičem. Npr. se zanima za naravno kozmetiko, pa si dala v lase rumenjak , pa nič ni komplicirala, nardila piškote na tleh, pa s sirkovimi krtačami spucala, pa vse česar se je lotila, nardila z veseljem . Hm, čeprav za lase pa ko je imela spuščene za na čajanko pa piše, da so bile podobne levji grivi, a ni pol levinja, slučajno ????? K je tok fajn,da sem skor ziher, da to mora bit levinja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ...Npr. se zanima za naravno kozmetiko, pa si dala v lase rumenjak ... xDDx Ej tocno s temle sem enkrat Mitji 'utemeljevala' podobnost in prav tako kvaliteto in vsestranskost pike Nogavicke, sem rekla, glej to, saj je prakticno v prvem poglavju ze tole!!! Sam 'skodozeljna' pa je malo, ono tecno gospo kaj je ze bila je prav zezala tam z jopicami in juhami, se spomnis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Se je pač znala postavit zase , 9 letna deklica, ki v hiši stanuje čisto sama. Brez matere in očeta, kajti nikogar ni ki bi jos ilil piti ribje olje, ko pa raje liže bonbone . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 .... a ni pol levinja, slučajno ????? . lev je praviloma precej len, ni tolk zivahnega znacaja in akcije.Potolazi se, ima pa zato Luno v ribah. No, astrid lindgren je pac skorpijon z luno v ribah in najbrz mi tudi zato tolk sede ta energy... To je zdaj cist off, ampak ker sem se ravno spomnila - ena zelo kul knjiga (in po njej so kasneje posneli film, igra William Hurt, odlicna geena davis in morda se Kathleen turner - a ti nastejem, kwa so po hor.? )....No, knjiga je Nakljucni popotnik, napisala pa jo je mislim da Ann Tyler (ali pa z o, ne spomnim se, ZAL (:xx!: ) je nimam vec). Ej,m mega knjiga... in film..In zanimivo - avtorica je skorpijonka, prav tako pa ima v knjigi en tak odstekan preprost lik, eno bejbo, ki fura vsega boga...Ce ti pride pod roke, NUJNO preberi, ne sam dober roman za brat, o odnosih, predsodkih, hecnih sistemckih... itd..., tudi izredno sporocilna!! No, pazi - avtorica romana V Vrtincu, Margaret Mitchell, pa je prav tako bila sco - in ta svoj lik, Scarlet, v prvem stavku opise takole:Scarlet O'Hara ni bila lepa, pac pa..... (so vseen vsi tipi okol padal) - in potem totalno dobro poda psihologijo, opsiuje pa v bistvu skorpijonsko bejbo.Aja, in se ena zanimivost v zvezi s tem - igrala jo je pa Vivien leigh - skorpijonka, najbrz jih je bilo stotine v izboru, izbrali pa so ravno njo. A ni zanimiv?In je prav tako morala vse sama, je bila ful strong pa vse... Torej, skorpijonske pisateljice opisujejo pogumne zenske like ali take, ki so nekaj posebnega.No in smo nazaj pri Piki Nogavicki... ... kapusov belin... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2004 Bom si tole zapisala, pa upam, da knjiga nekak najde do mene . Pa filmov k full ne gledam, ampak v Vrtincu mi ej pa res fuuuuuuuuuul fajn, ta glaven , sem se še doma pred TV usedla, pa pol kasete 3 drugo za drugim prebuljila so vsi ostali samo prišli, pogledali kaj gledam in šli . Mega film res, pa Vivien glih primerna igralka . Evo, tole je res moj najljubši film, knjige pa res še nisem, mi sploh ni padlo na pamet :o|o: . Aja pr Piki smo spet . Aham k ma ribje noge , aja pa res najbrž, se full dobro zna vživet v druge . Pa res ni nič komplicirala, sem se glihkar spomnila, si je sešila obleko, pa ji je zmanjkalo blaga, pa je bila pač krajša, da so hlačke gledale ven . Pa ne da bi bla tok zanikrna, ampak enostavno ni komplicirala, zato so loh tut čevlji z njo rasli. Aja, pa še eno foro sem včeraj spet vidla . da sta bila Tomaž in Anica na obisku, pa jima je rekla, naj gresta domov, da bosta jutri spet lahko prišla, da bi bilo škoda če ne bi mogla . Tudi pozitivka, evo - prav dam jih pošlje, da bosta lahko spet prišla . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 jaz sem pa kot v sirku, pa mi ni treba plačat, da sama sebe gledam... hehe pa zaklad bi tud iskala, pa se v votlo drevo skrila, pa ven gledala, kdo me išče, brez problema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.