aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 tinka spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 tinka ja še mal pa bo obrnena navzdol... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Danes spet ustala s slabimi misli, pa v dvomih. Pelala pesota ven da se mal nadiham svežga zraka, pol šla na kavico, da si razbistrim glavo in ob čveku pozabm na probleme. Pol pa doma spet gruntam: Me je prevaral al ne? sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Sanci Kitty, ej od kod tebi take ideje, no men se zdi da te ni prevaral.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Kolegica mi je rekla da me je, čeprav ni povedala s kom-se moram še pogovort, njegov najboljši frend (kot brata sta) pa je rekel, da ne bi dal roke v ogenj zanj da me ni. To je blo sicer lani, ko sva komaj začela, ampak je to naenkrat ven privrelo-zarad izjave kolega. sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 sanči mucka ne sekiri se. zih te ni ampak je enim dolgčas pa si hočjo nardit lajf zanimiv s tem da tvojga jebejo (pardon na izrazu). u končni fazi pa tud če te je je pa to verjetno že deleč v preteklosti ko še nista bla resna in ni vedel da bo tako nor nate.... ninči bom nardila hmal eno narobe obrneno... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Se mal bolš počutm. Ma resnica bo že pršla na plan. Če me je ga bo najebal. Če me ni, ga bom pa bol razvajala. Thnxs sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Se mal bolš počutm. Ma resnica bo že pršla na plan. Če me je ga bo najebal. Če me ni, ga bom pa bol razvajala. Thnxshehe, pogojna ljubezen free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Se mal bolš počutm. Ma resnica bo že pršla na plan. Če me je ga bo najebal. Če me ni, ga bom pa bol razvajala. Thnxssanci..upa, da te ni prevaral...če te pa je, pa upaj, da ne boš nikoli zvedela..kar ne veš,ne boli.. DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Sanci - cat, predno boš ukrepala si vzemi čas in premisli, napaka v preteklosti - si ga pripravljena zaradi nje izgubiti... si mu pripravljena še naprej zaupati? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 nova tema, vidim... hej, vprasaj, pa bos vedela.brez zveze se nekaj zret in ugibat. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 pa verjemi mu kar ti bo odgovoril. če pa kdaj ugotoviš, da se ti je zalagal (dvomim) ga pa lohk razkosaš.... ti bom še jz pomagala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 Pozdravček vsem! Moram urediti še veliko stvari preden jutri grem, zato bodite pridni, delajte kaj, ne samo zabušavat Se javim kasneje,če bo šlo vse po planu! A ti tudi sibas, Contes? Imej se! Uzivaj! Vsem - pozdravcek! Sem kar zgazena... pozno sla spat, zbudila se ob 6h, ker je en sosed tako zoprno zvizgal, kot bi se drl oz. res prav krical kaksen ptic, tak neartikuliran sound, ponavljajioc, trobentajoc, ene 50x je zvizgnil takole, najbrz je klical psa ali kaj takega... mater sem bila jezna, pa me soundi skoraj nikoli ne iztirijo (za razliko od nekaterih, ki jih poznam).Potem pa sem peljala Mimi na krko k frendom, da bo tam pocitnikovala med nasim dopustom.Na avtocesti sem picila mimo policajev, pa malo vseeno upocasnila, a navzgor, oni v kibli, jaz pa v lahkem karcku... a niso tam dol zavili z avtoceste kot jaz in vso pot tik za mano vozili, da sem skoz mislila, da bom mroala ustavit in bo0jo rekli - gospa a veste, kok ste sli?No potem pa sem zavila desno, oni pa so sli naravnost - nic se ni zgodilo, torej. nazaj grede pa sem imela 'mir'. Pa se Mimi ni vec zijala zadaj. Sita sem norenja okoli, pa imam se ene par poti, opravkov. Fajn bodite vsi skupaj. *Aja, vcasih napisem FB - pomeni fajn bod(te)! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 za kosilo pripravljam zajca, pa Tami gleda pa pravi - ubogi zajček, pa kadarkoli gre mimo, tko mal zastane... mislim da tale zadevica danes ne bo šla v moj želodec... pismo, me bo še vegetarijanko naredila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 za kosilo pripravljam zajca, pa Tami gleda pa pravi - ubogi zajček, pa kadarkoli gre mimo, tko mal zastane... mislim da tale zadevica danes ne bo šla v moj želodec... pismo, me bo še vegetarijanko naredila good work Tami! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 za kosilo pripravljam zajca, pa Tami gleda pa pravi - ubogi zajček, pa kadarkoli gre mimo, tko mal zastane... mislim da tale zadevica danes ne bo šla v moj želodec... pismo, me bo še vegetarijanko naredila Ti kar skuhaj, bom jaz pojedu. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 glede na to, da bo moja porcija ostala, vabljen evo pri nas spet dežuje, včerajšnja toča je bila tista prava, pravijo da v naših krajih že 30 let ni bilo takšne velikosti (za oreh), me kliče ena stranka pa pravi takoj reklamco zamenjat, men je toča prebila glavo (je avtoličar)... moj avto je utrpel lažje posledice, od šefa malce težje poškodbe, upam, da danes ne bo tko hudo... je pa kul ven gledat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 :OO!: BOOGIIII ZAJJJJJČEK, sploh mi ni jasno kako lahko kdo zajčke je??? Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 :OO!: BOOGIIII ZAJJJJJČEK, sploh mi ni jasno kako lahko kdo zajčke je??? Ja...lisicka zvitorepka...a ti niso nic brali v vrtcu ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 hej, sej ga tud spečt ne bom mogla do konca, a lahko nehate ok, sem ga dobila zmrzjenega, nič jaz kriva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Po moje samo domisljavec ali krutez ali brezcutnez!Pa zagotovo ne-vegetarijanec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 :OO!: BOOGIIII ZAJJJJJČEK, sploh mi ni jasno kako lahko kdo zajčke je??? Po moje samo domisljavec ali krutez ali brezcutnez! hm, jaz vegetarijancev nič ne zmerjam... nestrpnost? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Strpnost pomeni, da si strpen tudi do nestrpnih. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 jaz hm, ubogi korenček ki ga ravnokar grizljam... aja, pa še vedno sem trdno prepričana, da zajček ne gre v moj želodec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 za kosilo pripravljam zajca, pa Tami gleda pa pravi - ubogi zajčekMoja frendiica, zdaj zaprisezena vegetarijanka, je na enem zuru, po tem, ko sem jaz naredila sceno, ko so ujeli zajca (da bodo zajca ck, no in sem celo v jok ali kaj je ze bilo, skratka so ga morali izpustit), rocno zavila vrat kuri in jo tudi dala iz koze - ces, kuro pa bomo pa pika, 'vsaj' kuro.No tud kure nisem jedla, pa sploh nisem bila vegetarijanka, niti se nimam za slednjo zdaj, pa ceprav zdaj spet ze nekaj cajta ne jem mesa, razen rib, ki shizim zdaj se bolj.Odkar pa sem v mesnici nekoc ob pogledu na zivordece meso, ki je skorajda se drgetalo, vprasala, kaj pa je to, in je oni odgovoril, to je pa zrebicek, cirka dva meseca, pa se takole je naredil, cirka in z roko takole pomigal, kot bi govorili o sajenju benjamina... (no, to vse skupaj se mi je uprlo in zriebicka se ne pritaknem, cetudi mi ga ne vem kdo ne vem kje ponuja - ker sicer jem tudi meso, ce nas kam povabijo, special pripravijo, ali ce dobim od sorodnikov, znancev, domace in tko...), ni sans skratka kaksnega zrebicka, takoj se na tole spomnim...No saj zajcev pa tega pa itak ne maram ravno oz. ce sem v lajfu vsega skupaj 5x jedla to, je veliko. p.s. Zivjo, Macona, me veseli, ko si tu!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts