Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

uf, še tisto malo kar pridem pokukat tle gor, mi dela počasi za ...ne bom pisala grdih besed x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

En lep helou še od mene x:Xx xsrcx

pismu, kdaj se bom naučila, da se s folkom, katerih družba mi ne paše že na prvi voh x:o)x , ni ravno uredu družit takoj ko vstanem x:Dx Tako da sem rajš prišla kar nazaj sem na Luno x;)x Boljš kurativa kot nič, bi se temu reklo...? :inocent: x:Dx

Hihi vidim, da kar veselo dogajate tukaj...

Dnevnik poln poskakujočih in smejočih se vtisov iz Gardalanda, kar verjet ne morm, zdaj imamo že eno celo družinico tule (".... in spet potrjujemo visoko zasvojljivost LNF-ja!!" :vragec: ).

Mick, a boš zdržal tole Apolonijino bockanje al bo spet kam potegnilo? :P x:o)x x;)x

Aquarius, pa saj si bil v ČG, pismu, potem se ne gre čudit, da se ti čist nič ne da x8Dx Pa WB!

Kris, ja tole o bobnih sem že prej prebrala, ti držim pesti, da se sestavite skup tako kot bo najboljše! :palec: (S tabo v ekipi seveda x:Dx )

Selene, zdaj bo pa kar malce nenavadnega miru pri hiši, ha? Boš imela malce več časa zase, bi se lahko reklo xsrcx

No, grem jaz par zadev naredit še, ki sem jih obljubila že pred vikendom, pa je potem party vskočil vključno z regeneracijo x:Ix Potem pa huronsko pospravljanje tule, še vedno imam pol stvari v potovalkah in raznešenih po celi sobi :rolleyes:

Uživajte v prvem dnevu tedna, sveži energiji, nebo je umito, čudovito za kakšen sprehod popoldne x;)x

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tak, diplomatski odgovor, nam pa še vedno nič jasno al pa vsaj ne 100%. Se pravi, predvidevam, da grlo ne x:Dx x:Dx x:Dx , pazi da te ne piči El x;)x x;)x x;)x xsrcx :2src: x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

.bil od petka pa do dans ujutro na slo.obali .Ni mi žal, mah kje pa, spoznau več družin, se bavil z majhnimi otroci, se sprehajau ,jedu ,komentirau, fotografirau in odkrival prave točke layf rutine..Hvala T.,ki mi je dovolila vse to, saj brez nje si ne bi dokazal ,da zmorem vse to.. x^x

Videl škodo Tramontane, obhodil nekaj posebnih kotičkov za fotke, videl cerkev M., v kateri je bil zgrajen mozaik iz majhnih kamenčkov iz vseh kontinentov. Ves vikend Prevladovala je oranžna farba x:Dx Tudi vsakodnevna˝eterska prisotnost me je ohranla pokonci x^x Moram povedat, da sm se nekak očno nauču delat pico, pa burek x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Evo, pa je šel prvi divji službeni dan :switz: :switz: :switz: . Prav tkole je šlo xpolzx xpolzx xpolzx .

Upam,da doma kaj koristnega postorim, zase, za Trudija in Cyberčka, pa za Jolo navijat :onfire: :onfire: :onfire: .

Želim vam prijeten dan še naprej x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:hepko: JUUUUUPI :hepko: , preživela tale prvi dan službice po dopustu....sem mislila, da bo težje, sam s svinjsko ter lubijevo pomočjo in seveda vašo, je vse lažje... xsrcx x:Dx x:Xx

Lep dan vam želim še naprej.... xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Just Mick it xsrcx

hehe moje grlo se že ni vnelo... pišuka res je nekam mrzlo si morem dat kako srajco gor... :D me greje nekaj druzga....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Selene sej če pogrešaš tečnarjenje, se ti lahk jaz na vrat obesim x:Dx x:Dx x:Dx Sam ne vem, če še sploh properly znam :inocent: (tečnart namreč) x:Dx x:o)x x;)x

Privošči si dan :palec: x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

kul, moj je prišel domov, stopil čez vrata in čakal, ker sem se nasmejala in lepo pričela z blablabla... je za danes vse rešeno x:Dx Sončna, ti kar pridi xsrcx ma ja sej je simpatična pridna tečkica, moja mala x8Dx

soncna vila, meni se lakho kadarkoli okrog vrata obesiš in mal potečnariš :D hehe :P (beri: dvomim da še znaš tečnarit)

anyway... huh kaka čudna čudna čudna zadeva, je prišla do konca... kdo razume te vodnarke... xnckrivx no končal sem nekaj kar sem mislil da je blo že zdavnaj konec...

kje mamo kakšno vegeterjansko temo? me zanima če se sme jest jajca... živa najbrž niso ane? :D vsaj tista k niso oplojena... hm hm hm ... kaki izkušen vegi?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

naj zapišem v dnevnik ta ,

da postala sem tetica.

v dopoldanskem soju žarkov

nežno detece privekalo je.

naj bom dobra vila iz pravljice,

naj ji moje želje trdna nit stke,

toplo varno gnezdece.

čarobna paličica zamahne trikrat,

nasmeje se mali škrat,

nasmeje se mamica,

od sreče pijan je očka.

x:Dx

Čestitke, Skwo!!! xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx Torej se je danes LNF bandi posredno priključil še en angelček, še malo, pa bomo pokali po šivih x:Dx :palec: Skwo, prepričana sem, da boš znala za tega dojenčka kot teta super poskrbet x:Xx

Nino, Selene, že kujem plane... :vragec: x:Dx x;)x Pa res sploh ne vem, če znam še težit, verjetno bolj sebi, komu drugemu že težko zadnje čase x;)x

BorisM, WB! x:)x

Nino, tole glede jajc... pa kaj zaboga te zanima to, al se sme al ne, če tebi paše, jih jej, drugač pa ne... saj vegetarijanec postaneš zaradi svojega notranjega občutka in posledično želodčka, prepičanja in želje "neškodovati svetu" tule bolj slabo zdržijo ali pa vodijo v neuravnoteženo vegetarijanstvo, psihično ali/in fizično xcivx Drugače pa, odgovor na tvoje vprašanje je tale, če se kaj spoznam (popravite me, če se motim)... obstajajo lakto-ovo vegetarijanci, ki ne jejo ničesar, kar je živalskega IZVORA, torej tudi mleka in jajc ne. Odvisno samo v katero skupino se hočeš ti stlačit. :P x:Dx x;)x Tole zdaj je bilo malce za hec, mal pa tudi zares. x;)x

No, delno sem sobo že pospravla, delno bom še sedaj, pometanje in čiščenje prahu prestavljam na večerne ure, ker me bo tek malce prehitel pri tem x;)x Se kar sama sebi čudim, da mi je stvar, ki mi je bila pred letom še popolnoma odveč in tečna, sedaj že kar prešla v prijetno navado! :palec: xsrcx Zgleda, da je tako, ko zamenjaš zorni kot gledanja na stvari x;)x

Vsem želim en čudovit dan, kolikor ga je še ostalo, ko pa se zapodite med rjuhe, kakšne luštkane sanje ali drugačno športno-intimno popestritev! x;)x x:Xx

Sončna

VILA SONCA

hvala sončna khm sočna :) vila ;) hja očitno brez mleka pa sirčkov ne bo šlo....zatorej.... jebat ga tud jajca bodo padla... no sej do sedaj sem jih jedel, sam mal me je skrbelo... not ni žvih bitij, z očmi ... vsaj če kmetje dobr pazijo... že dolg nobenga piščančka nisem vidu v jajcu, vsekakor velik dlje kot sem vegeterjanec.... hm torej jajca pa kaviar ostanejo na meniju (kaviarja pa itak ne jem :P)

Hihi Nino x;)x Nekak tko ja, sebe poslušat najprej, pa potem dalje :palec:

Mogoče sem mal trdo odreagirala, ker imam v svoji neposredni bližini eno takšno prijateljico, ki je veganka in dela vse na zunanjem nivoju, da bi se na notranjem premaknila za milimeter :o|o: ni fajn tega videt, še posebej, če vidiš, da se na tak način dobesedno trpinči ( pa tole veganstvo je še uredu, ker se je naučila ful lepo prehranjevat :palec: , bolj mi pri njej ne dišijo razne mentalne tehnike in prijemi, ampak to je že druga zgodba), na zunaj se pa dela, da je vse uredu. Not nice.

Jaz sem tudi bila vegetarijanka kakšni dve leti, sedaj pa... eh, jem meso, če že pride mimo, mi pa na splošno ni všeč in se ga že zaradi tega izogibam, če je možno (npr. mesni vs. vege meni v restavraciji)... preprosto mi ne paše na želodec. Ne delam pa nekega velikega pompa iz tega, ko mi bo dokončno zapasalo ne jest mesa, takrat ga bom pač nehala. Zaenkrat ga v zelo majhnih količinah še vedno jem. x;)x

Sončna

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...