Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

pac pa to, da je imela mama mokre roke oz. da me je s taksnimi rokami prijela!  :O:

x:Dx  x:Dx

A tebe tudi moti če te kdo prime z mokrimi rokami? Jaz dobim totalne pike brrrr :xx!: ne prenesem tega. En frend se me je enkrat dotaknil po faci z mokrimi rokami sem ga ful žvajznla x:Dx ...pol se je pa pritožil mojemu dragemu, mu je rekel, še dobro da si ostal živ x:Dx . Ma za tole sm pa huda :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Piko :xx!:

Btw a je bil res potres? Kdaj pa?

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

No saj Trbovlje ni tako daleč od Lj. kjer domujem kar visoko x:Dx ....zadnjič se je prav fajn čutilo, hecen občutek, hvala bogu nisem bila doma a vseeno je bil mal scary feeling.

Oona se nikoli ne šali, ona je resna dama :8):

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Tko da se ocitno vtikuje, ce je slikca manjsa od moznega. (Sej na mobisuxu sem mela iste probleme).

Ne bi rekel, sem shranil tvojo slikico na disk in jo odprl v Paint Shop Pro-ju, pa je take dimenzije, kot jo IE prikazuje, 100x56.

In kakšen nick imaš na mobisuxu, če ni skrivnost ? x:Dx

Ja, Rachek, zdej je ze manjsa, prej pa ni bila. x;)x Na suxu sem pa Kati_vestica...... x:Dx Sem te v eni temi pozdravla, pa ocitno si spregledal. (mislim da je bla una o tarot kartah) Anyway, ne hodim vec tok tja, se mi zdi da je folk na dost nizjem nivoju kokr tuki. x:o)x

Taka je bla slikca:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Jejhata, Sončki moji, kako sem danes pozna! x:Dx Enga lupčka vsem najprej: x:Xx - zdaj pa dalje x;)x

Nino, kaj sem jaz tam prebrala neki, da bojo ukinli matematiko in uvedli filzofijo znanosti? Kako pa bo kaj izgledal tale študij? A mi lahko kaj več poveš? x:)x

Pujsa, hvala ti za maragarino za izpite podmazat x:Dx Neki me knjige izbjegavajo cel cajt, kaj pa vem, po moje so mi zamerle, ker se jih tolk časa nisem dotaknila x:Dx x:o)x Ne, resno, danes se pa res morm začet učit... že voda v grlo teče xcivx

Ribica Katja, nič sekirat za nenarejen izpit, lepo je slišat, da si kul volje x:Xx kar je za tabo, je že šlo, samo nasmešek na obraz, pa bo! x;)x

Piko, glede poslušanja samega sebe - to imam tolk rada pri ljudeh, ko poslušajo filinge, pa potem pravilno poštekajo stvari - tudi sama se zadnje čase vedno bolj učim tole poslušat, pa kar uspeva :palec: (Za tistole od Maradone pa... jaooo... sem skor s stola padla od smeha, še posebej zato, ker psihologijo študiram in imam potem rahlo preferenco na takšne prijave x:Dx )

Tihareka, zaboga, kaj strop maš tko nizko ob postelji, al je bla tisto stena, kamor si ruknila? Kakorkoli že, en pobož na tvojo buško, bo kmal boljš, boš vidla x;)x

Selene, a tebe tut neki trese, mene tut že cel dan x:Dx S takim smajlom okrog hodim, da me ljudje kar buljijo... po moje si mislijo, kaj zaboga se pa tej dogaja? :eek: (na suho prihaja x:px :vragec: x:o)x psssst)

No, moj dan se je pričel noro pozno, potem sem šla na faks - referat in tajništvo - zadeve rihtat, si morm kar čestitat, tole je že skor čudež, da sem se jaz tam znajdla x:Dx Sem si razčistila še par vprašanj, jutri pa dalje urejat še kar je ostalo x;)x

Zdownloadala sem si album od D'Angelo-a, pa zdej tole poslušam... kolk imam rada tole primarno musko, nekakšen r'n'b, soul, prav paše...pa seveda tapravi ritmi in basi, kar samo še podžge! :onfire:

Aja!!! Ena lunatka mi je tolk polepšala dan, da me je skor fršlok, ko sem dobila njeno pošto - hvala ti, Sonce, še enkrat xsrcbumx xrainbowx Bi se reklo, da sporočila trkajo na moja vrata ali kako x;)x

Zdaj je pa že čas za rekreacijo, grem ven v naravo mal se zlaufat, se javim še kaj kasneje x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

danes sem dokončno doumela, da ne bom nikdar razumela moških x;)x ... pa jih imam pravzaprav rada

jutranje soočenje s primitivizmom najnižje sorte :xx!: ... nebo, pokloni mu trohico razuma naslednjič, pa ne zaradi mene, ker me ne tangira nevemkako, pač pa zaradi samega sebe in okolice, ki trpi ob takšnih izbruhih

že nekaj dni se ukvarjam s prijateljem, ki je totalno zabluzil x:o)x

popoldansko tel. presenečenje mojga dragega, končno izustil, kaj si pravzaprav želi - od mene x;)x

ugotovila, da najlepše rezultate ponavadi dosežeš šele takrat, ko razrahljaš prijem

po več kot enem letu, kar sem se vam pridružila tukajle, stojim še zmeraj na istem mestu :xx!: ... le cela vrsta grdobij se mi je dogodila vmes

še zmeraj sem polna strahu, še kar bom morala delati na sebi, se mi zdi :eek: ... ampak imam en tak filing, da se počasi izteka to obdobje in da prihaja do prelomnice ...

Hm, mal se sprašujem, ko pomislim, da na nekaterih temah ugotavljamo, da je vse slabo za nekaj dobro, nam je bilo namenjeno iz določenga razloga, da se iz tega potem nekaj naučimo itd......mi ne uspe najti nič dobrega v tem kar se mi trenutno dogaja. Samo velik žalostnega, obremenjujočega in pa nekaj kar bo mi dalo nova znanja, izkušnje, razumevanja. Le to. Dobrega nič, če spregledam zadnji del prejšnjega stavka.

Micki, drži se! :detelca:

tud tebi bo enkrat posijal sonček xrosex

Ja, Rachek, zdej je ze manjsa, prej pa ni bila. x;)x

Ah, to pa je zato, ker je dimenzija omejena na 100x100, ti pa imas slikico 116x66. Torej ti jo res sam skrci? Nisem probal nikoli, sem vedno sam zmanjšal na omejeno dimenzijo.

Na suxu sem pa Kati_vestica...... x:Dx Sem te v eni temi pozdravla, pa ocitno si spregledal. (mislim da je bla una o tarot kartah) Anyway, ne hodim vec tok tja, se mi zdi da je folk na dost nizjem nivoju kokr tuki. x:o)x

Ja, sem že spregledal, namerno ignoriral te prav gotovo ne bi. x:Dx Drugače pa se jaz zadnje čase onim modelom fajn nasmejim, x:Dx tukaj pa tudi ni več nekih pravih energij za razpravljanje ... :inocent:

Mick, med laufanjem sem se spomnila nate - drži se :palec: xsrcx

Stuškana, spet doma, zvečer kasneje se mi je najavil sošolec, bova zgleda delala dež kot dve babe x:Dx ob čajčku x;)x

Grem neki pojest, potem je pa že cajt za cectank počasi x:o)x

Aja, Kreativa... mislim, da ne stojiš na istem mestu, ampak se ti verjetno samo zdi. Vem, kako je, ko se ti vedno znova ruši vse in ruši in ruši, ko že misliš, da si nekaj postavil - kakšne tri lepe metre zgradbe - , potem pa ugotoviš, da je postavljenega realno le par centimetrov. Ampak je pa postavljeno! :palec: In temelje je najtežje gradit, potem nekak kar steče, boš videla. In ko se boš ozrla nazaj, boš videla ... niti pod razno ni bilo zaman. In boš zelo ponosna nase. Pravzaprav si lahko že sedaj! x:Xx x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hejhoj.........preživela prvi šolski dan.......frrrr x:px

Danes je pa blo res, res super. Imamo svetovnega razrednika, fuul je faca....legenda.... x8Dx :palec:

V klasu nas je 30, od tega samo 6 fantov :V: ....so pa vseeno :palec:

eno sošolko pozanm že od prej....sma ful dobri frendici. z dvema sma se danes že pogovarjali, sta ful faci....pa en sošolec...igra baskitaro v bendu z mojim bratrancem......sma se danes kr dosti pogovarjala....tip je blazno simpatičen :2src:

slabe novice:z mojim bom prekinla. nisem se tega odločla zaradi basista, čeprav zgleda mogoče tak. pač sem razmišljala, pa z mamo sma se pogovarjali.....ne vem, no....jaz se moram zdaj znoret(hodim ven s frendicami...čagat)....ne morem bit v neki resni zvezi....če bi bla starejša že....ampak....no, če nama je usojeno, pa se lahko srečava čez npr. pet let.....in takrat ostanema skupaj...zdaj je še prehitro zame...upam da bo razumel x:)x

frrrrrrrrrrr :inocent:

Tko je prav Kristalka...naredi kot ti paše... :palec: xDDx

Men pa še ni treba it v šolo šlika šlaka....mam še en mesec počitnic :frog: :frog: xokx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

kriss... ne da bi hotla razdirat kakšno zvezo... ampak se strinjam s tabo še posebej če sama tako čutiš. Če čutiš da imaš še veliko za skoz dat.... go for it. On pa tud ma da razume... če ti je pa basistek všeč... zakaj pa ne? x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

Ena lunatka mi je tolk polepšala dan

men tud ena xsrcbumx xrainbowx xrosex

Mick.. drži se xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

Kris ... x8Dx :palec: za lušten prvi šolski dan (za fanta pa ... naredi si tako, da bo tebi fajn :palec: )

Tudi moj prvi šolski dan je bil danes :party: ... priznam, da me prvič po 100 letih ni dajala tista otročja nervoza in veselo pričakovanje (sem si že rekla, da je zdaj pa res čas, da se vržem v čokoladnico, da je to znak) ... sem pa bila nad vesela in ganjena, ko sem se dobila s svojimi (ki so zdaj že osmarčki devetletke) ... kolk je blo fajn, ma, saj vam ne znam to povedat xloveyx :party:... aja - že spet sem odklonila delo pomočnice (med počitnicami sem pretenstala tole)... tam so sami papirji, nič otrok :xx!:

Nino, kaj sem jaz tam prebrala neki, da bojo ukinli matematiko in uvedli filzofijo znanosti? Kako pa bo kaj izgledal tale študij? A mi lahko kaj več poveš? x:)x

Nimam pojma... bom vprašal fazanke :D :inocent: k smo glih pr frotajočih bitjih...

Kriss ;) kak to :D greš žurat naprej.... heja... dobr je ne se prestarat prehitr....

Heja... sicer pa dan tak kot vsak, ljubica je šla že spat... čas je da vzamem spet kitaro v naročje... pismu lih bo deset ura... heja jebat ga.... bom pa potiho igral (jeah right) čutim nekaj v prstih, in okrog oči, za ušesi...., v nosu...... na konceh ustnic...., more it ven....da bom lahk mirno spal...

1.14mm :D dabest številka če nebi vedu boljš bi reku da je to 0.09"..

dons sem se fural po avtocesti v temi... dokaj hecno... al pa prele za v LJ, kolona pa vsi 140... brez gasa skor... ajd... 22 :D ura po kateri je treba ugasnit distortion... kaj naj pa zdaj igram... tam ma tiha reka par dobrih predlogov.... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, si ti mal leteč danes, ha x;)x

Kristalka, glede tipa res naredi tako, kot sama čustiš, da bi ti blo najbolj uredu :palec: tisti filing, ki ga imamo not v sebi, je vedno najbolj pravilen x;)x

Jej, Mateja - berem neki o čokoladnici, pa nič ne vem :eek: x:Dx - a ste se to v kakšni drugi temi menli, ki je jaz sploh odprla še nisem al kako? x;)x Sicer pa - isto kot pri Kristalki bom rekla - go ahead with what pleases you most x;)x

Sončna

VILA SONCA

ne pomaga... :( kitara more bit na glas... bomo vidli kak bom pa danes spal... dan je sam tolk visok kolkr se lahko zvečer nizko vležeš spat.... :D

pismu nekaj me kljuva mrbit je bil predolg dan, kaj pa vem.... nekaj mi ni kul... xnckrivx.... no ajd grem spat... mrbit bo kaj boljšega jutr...

Lahkonoč vsem x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ne vem kaj mi je, ampak zdej se že 1 teden pridno učim in pripravljam za faks, čeprav mi to sploh ni potrebno. Al je pršlo do nekega paradoksa al se mi pa že meša. Ampak kljub vsemu se še naprej-še eno nelogično spoznanje-z veseljem učim matematiko. :madpro: :OoO:
sanci_cat

xrosex xsrcbumx jutrček xsrcbumx xrosex

za mano je spet en prijeten dan... ne da se mi kaj preveč pisat. tako da samo želim prelepo jutro vsem skupaj! in seveda čudovit dan. :flower: :flower: :flower:

spet se mi je na bolš poslabšal

dobrojutrodoberdanvsem

včeraj zvečer zmanjkalo štroma glih ko sem bla na lnf :vragec: ...retromerkur je vztrajal s situacijo do treh ponoči, ko je prišla nazaj, jaz pa šla luči ugašat x^x ...celo noč se zbujala...na srečo se mi to ful redko zgodi x:px ...danes pa že četrtek... :onfire:

:flower: :fool: :flower:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

spal nisem nevem kaj... nekak v stilu ko mrtu... nobenih sanj se ne spomnim... prav bad.... ej a kdo morda ve od katere do katere ure more bit človek tiho da ne moti sosedov?

nevermind ura je že osem :D jeah jeah

Popravljeno -> El Nino

pac pa to, da je imela mama mokre roke oz. da me je s taksnimi rokami prijela!  :O:

x:Dx  x:Dx

A tebe tudi moti če te kdo prime z mokrimi rokami? Jaz dobim totalne pike brrrr :xx!: ne prenesem tega. En frend se me je enkrat dotaknil po faci z mokrimi rokami sem ga ful žvajznla x:Dx ...pol se je pa pritožil mojemu dragemu, mu je rekel, še dobro da si ostal živ x:Dx . Ma za tole sm pa huda :vragec:

:xx!: :xx!: :xx!:

uf.... kak smotan! :O: :vragec:

Mushi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...