Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 isto jaz divjačine, ker ne bom pozabila pogleda srnjaka v prtljažniku našega avta.... tudi jaz se vse bolj izogibam mesu, razen rib, morskih sadežev, ampak tole sem dobila in moj ima rad... mi je bilo pa kul, da je mala tko trdna v svojem prepričanju... niti enkrat je nisem silila jesti mesa, 11 let že ona fura svoje, je purana, mogoče še kakšne čevapčiče, hrenovke (ja vem kakšna je priprava le teh), rib se niti ne dotakne, rio mare je, ampak pustim ji, da se sama odloča kaj bo in kaj ne... in za seboj potegne tudi mene. očitno je izbrala pravo mamo...če pa komu pač paše meso, mu pač paše, ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Sem kar zgazena... pozno sla spat, zbudila se ob 6h, ker je en sosed tako zoprno zvizgal, kot bi se drl oz. res prav krical kaksen ptic, tak neartikuliran sound, ponavljajioc, trobentajoc, ene 50x je zvizgnil takole, najbrz je klical psa ali kaj takega... mater sem bila jezna, pa me soundi skoraj nikoli ne iztirijo (za razliko od nekaterih, ki jih poznam) Marsa, potem pa vem, da ni lepo žvižgal , lep dan še naprej kamorkoli že šibaš, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 :OO!: BOOGIIII ZAJJJJJČEK, sploh mi ni jasno kako lahko kdo zajčke je??? Kaj pa je narobe s tem ? Jaz bi jedel človeško tudi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 :OO!: BOOGIIII ZAJJJJJČEK, sploh mi ni jasno kako lahko kdo zajčke je??? Kaj pa je narobe s tem ? Jaz bi jedel človeško tudi. mhmmm, me zanima, ali bi ti jedel ali lizal kaj človeškega.... zajčki so mi pa fuuuuul luštkane živalce in mi ne gre skupaj, da jih kdo lahko pokonča in poje... ....to mi je tako, kot če bi pojedel psa ali mačko... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 naša zajkla je zdej dobla mladičke.......taki srčki so ,jz bi jih kr skoz crkljala Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 jooooooooj, takoj bi jih imela, če bi imela primeren prostor zanje....kje jih mate pa vi? Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 za Savo je en tak prostor....tm je v bistvu naše....in tm mamo fulllll živalic,kanarčke...pa račke...pa2 kozice...pa morskega prašička,hrčke,enga najbl cortkanga psa....skratka mini živalski vrt Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 zajčki so mi pa fuuuuul luštkane živalce in mi ne gre skupaj, da jih kdo lahko pokonča in poje... ....to mi je tako, kot če bi pojedel psa ali mačko... Hehe nazadnje ko je deda dal zajčka pod nož (zdaj mamo še 22 zajcev) ga ni mogu pojest... hehe, ga je mogu pol maček... tak da počasi mam vpliv na tole familijo, klat že ne morejo več, mirnega srca... me je pa dones čist šokiralo, kaj gre moja babica kupit ... mesa tolk da sama ni mogla nest... (mogu pol js pomagat) škilim v tisto škatlo, rebrca perutničke, klobase salama, pismu ej, najmanj 10 živali je umrlo za to.... ona pa tko al tko predebela... no prav hudo mi je blo ampak rečem ji nič več ne... trenutno je najboljš za žvalce če jih hitr dost poje, pol pa čaw čaw, pa bo mir... hehe, zdele nekaj eksperimentiram, sem pomešal na en playlist, Steve Vai, Joe Satriani, Jimmi Hendrix, Šank Rock, pa še Whitesnake, pol pa pustim da se stvar igra, in če pride mimo kak komad ki mi ni všeč ga zbrišem s playliste bom vidu kaj mi ostane hehe pol bom meu pa top 10 me zanima kolk bo čigavih ostalo... no ja zdele mam še 668 komadov... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 OOOOOOOOOOOOOOOO, TO BI PA ENKRAT PRIŠLA POGLEDAT ČE LAHKO, SAM BI SE MOGLA S SVINJICO ZMENIT... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 si vljudno vabljena ...ti sam povej... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 JOOOJ, HVALA....TO SE MORAM PA S SVINJICO ZMENT, PA DA PRIDEVA... FUUUUL TI HVALA.. Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ...pol k prideš ti bo kuža k mu je ime žiži ,skoz kamne nosu in ti mu jih boš mogla metat,ta pes ma neskončno velik energije Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ...joj, super, da sva se za tole mal zmenili, sem prav vesela...hvala ti...komaj čakam, da vidim vse tvoje živalice... LEPO SE IMEJ TIHAREKA... xrosex Grem počasi domov in danes grem najprej za kako urco v banjico mal brat in glasbo poslušat , pol moram pa za našo svinjico piko nogavičko začet risat, da ji bom lahko sliko podarila za rojstni dan, ko pride iz dopusta...upam, da uživa 100 na uro. Jo bom jutri poklicala, ker ima rojstni dan. Lepo se imejte in prosim ne jejte zajčkov no... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 sej ga nisemtudi jaz ji pripravljam presenečenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Ti se tud lepo imej Žaža,uživej kar se da!!!!!!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 V glavnem -evo mene spet tlele - mogoče za kanček shujšano in definitivno depresivno....Sem vas prav pogrešala folk.....res...Sploh v tistih dolgih popoldnevih, ko sem buljila v zidove in se na smrt smilila sama sebi...na srečo potem še sestram, ki so prišibale z analginom..Torej- to leto me nekaj lovi. Nisem glih ziher kaj..je pa nekaj..da vedno za las uidem. Ali se zaletimo kam - v novembru, ali se porežem - v juniju, ali zanosim in plod ne ve poti naprej..pa se ustavi v jajcevodu, ker je pač tako lepo vreme tam ali kaj... Najboj me pa jezi, to,.....da sem vedela...hudič..da bo nekaj narobe. In šla pogledat v ciganke...in OOno gnjavila še v juniju.........potem pa..vidiš da imaš prav.. Nič grem na astrologijo.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Nataly... pozdravljena...smo te pogrešali tukaj. Pa ne, da se je izpolnila moja napoved z nosečnostjo? Če sem prav razumela, izvenmaternična? :xx!: Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Oona - res. Ma - ful je reči, o katerih bi pisala..pa še že bom..Enkrat. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Nataly Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Tole sem se zdajle spomnila: Mi mlajša hčera reče - mami, ti pa ne hodi več v bolnico - vedno bolj hudobna prihajaš domov , Ali pa - ko sem bila prvič(imela sem srečo in sem šla na ponovitev) - Pridi brž domov, Car se joče za tabo...in res..Ko sem prišla domov - prvič in drugič je bilo konec koncev isto - je pes cvilil in godel, ter se ulegel pred posteljo in tip je tam preležal - ob meni - skoraj cel dan.Mačka pa je skočila pod odejo in hajd na trebuh!!! Je že res, da je bilo vroče tam - ampak Lisa je na vsak način hotela ležati na trebuhu. Mi je bila pa pretežka in je potem ležala ob meni. Imela sem častno stražo -tole bi bolj sodilo k ljubljencem hišnim...pa ipak Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 lahkonoč lunin net, cmoke vsem Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 mhmmm, me zanima, ali bi ti jedel ali lizal kaj človeškega.... Jedel. Kakšna pa je razlika med ubiti zajčka ali pa ubiti svinjo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Nataly, WB in prec en pobož zate ... drži se, dečva, včasih se kar sešteva in ni videti konca, ampak sredi vsega je kul, ko vidiš, da tudi tvojih moči in volje ni videti konca ... take reči človeka spremenijo in to je dobro funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Mateja, Mick - hvala.... Res. Dokler nekako nisi izoliran niti ne veš, kako zelo te vleče sem. Sem včasih prav razmišljala(v bolnici največkrat...) zdajle bi tole napisala tam...to pa tu...kdo ve kako kaj Janjin cyber, pa bog ve kaj kje Mick klanfa , Astra je ziher odpotovala kam...Poki ali kakor koli pač že je zdaj - ziher šiba članke gor..Bobnar uživa v sarkazmu, Mateja pa miri zadeve...itd..itd Spoznala pa sem nekaj. Moč. Ki je tukaj. Preprosto začuti se jo. Energija.. Ok...čudne so ure...in Marsa mi je odšibala na morje??? Upam, da še ni..ker vse se nekako obrača k njej. Z mano vred. No, toliko da veš......in to povem svetovni javnosti.... x krat sem pomislila nate Da se povrnem..k Mateji - ja - predvidevam, da tole že mora biti za nekaj dobro..zakaj še ravno ne vem(ali pa..ker sem lahko nudila ramo opore prijateljici, kateri se je tudi pojavil sum na izvenmaterično...zaenkrat se še ne ve....ampak upam na najboljše.) V glavnem...upam, da bo šmorna tega konec.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts