Sončna Vila 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kukuc Spet sem šla ob pol petih spat, pa spet pozno vstajam, adijo pamet V glavnem, sem mal brala tale dnevnik in tele otroške vijevaje, in tako postam še preden sem sploh naredila tibetančke Marsa, jaz sem tut isto kot ti tele medvedke rihtala, pa tiste mal večje dojenčke... in isto barbike strigla, barvala (seveda na rdeče, kaj pa, barva, ki sem jo kasneje imela na glavi več kot 10 let )... pa se šla knjižnico, ampak sama (pa tut vse knjige oštevilčla, dala not pildke, pa to... ). Pa s kredami sem tudi risala, ampak na balkonu, kjer se je dalo dol lepo izmit. Sem pa stanovanjski blok ob strani porisala s srčki in not napisala "M+B", mojo prvo ljubezen razglasila na veliko... in sicer z voščenkami!! Tako da je tista zadeva še zdaj gor. Skoraj ne morem verjet, kaj ste ven potegnili!! Te zaprašene spomine No, zdaj grem pa mal potelovadit Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 http://instagiber.net/smiliesdotcom/kao/chika/chirol_hello.gif Jupi, konec službice za danes...še boljše je pa to, ker imam malo podaljšan vikend...Zdele greva z lubijem Trudija v posteljco spravit, pol pa s psi malo na sprehod, pa na kako pivce , da proslaviva tale veseli dan ali PEEEEETEEEEEK xflowx IMEJTE SE KRASNO... xflowx Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zdele greva z lubijem Trudija v posteljco spravit,Tole je pa nekam svinjsko videt , ne dotikaj se ga preveč na neprimernih mestih Jaz pa domov šibam, na bus, pa še na en bus, pa na konc peš . Mega, no sej bom ob 18.40 že doma Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 NE BOM ,NE BOM... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 kje bi bil kaksen tak smajli z jezikom do tal... ful utrujena.. sem se vsedla tlele za 5 minut, da pridem k sebi malo in grem pol ocitu pomagat kosilo delat. Bla ze navsezgodaj na faksu, da sem lahko ugotovila, da referat v petek ne dela. Pol sla k prijateljici na zajtrk, mi je toastke pripravila. Pa z ocitom po racunalnik, pa nazaj na faks, primerjat ocene v indeksu z onimi v racunalniku.. in panika :o za trenutek, ker je izgledalo, kot da nekaj manjka.. kar bi pomenilo naslednjih 8 dni, da uredijo.. Ampak OK, mislim (in upam), da je vse OK.. Tko da pac v ponedeljek nadaljujem..Pa diplomo dobila lektorirano nazaj.. Treba vnest popravke, sprintat.. Bo se zabaven vikend Dans me pa party caka.. poslovilno-rojstnodnevni. OK.. dost pavze, gremo kuhat. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 pismo...jz pa iz jeze zmerej kakšen mobitel stolčem...enkrat sem bla tko jezna,da sem sim kartico iz telefonaa vzela,jo na pol dala in pol leta nisem vklopla mobitela nazaj.nedosegljiva dotalno... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 tko, končala s službo za ta teden, sem sedajle ugotovila, da sem pogrešala B. Adamsa, je bil pred nekaj minutkami balzam za moja ušeska, sodelavec je pa trpel zaradi jakosti, nič, se mi mora prilagodit tko, še malce pospravim, potem pa enourni sprehodek, mi je prijateljica danes o sanjah pripovedovala in njeno opisovanje se je končalo, ti, če je res tko na oni strani, mater, da bi ti lahko dala delček občutkov, komaj čakam da nadaljevanje njenih astralnih sanj slišim mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Čist nova ...to kar je včeraj kiro razstavil...je danes sestavil... ...sem kr visela pr njem...in ga gledala... ...mi je kr žal, da je rekel, da sva gotova...sem upala na vsaj še kakšno seanso... potem pa bila tolk polna energije...in neznansko žeeeejna..da sem zavila k eni fajn lunatki... ..in vse kar lahko rečem je, da bi bilo treba trudiju z zakonom prepovedat fotkanje... ...je zadnjič objavil njeno sliko... :o|o: ...v živo pa ena kuuuul bejba... moram bit prijazna s Trudijem..da me kdaj en ujame s fotoaparatom nepripravljene... trudi.. mal sem razgrajala po halozah..še motorna žaga me ni preglasila... ..in potem so očitno moji gostitelji pri sosedih naročili, da zakurijo ogenj...so mislili, da sem mestna frajla..in me bo dim končno odgnal...pa jim ni ratalo... 15 minut sem se poslavljala v hiši...potem še kakšnih 20 minut na vrtu...pa še pol urce pri avtu...in ko sem se odpeljala...sem se čudila, kako da je Nataly tako molčeča... ...aja, poleg mene menda ni do besede prišla... in ko sem tam dobila špricer...sem pomislila..ma kakšne tortice... :xx!: ...to je to... Jesen bo...bo štajerska sekcija svoj žur nardila...pa ne ob torticah...pa Trudi, teb ni treba priti...bomo samo fotkali... Pismo, neki bo treba dons ušpičit... ..ko sem glih v takšni formi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 joj no, vazicka... :o|o: ...... moram bit prijazna s Trudijem..da me kdaj en ujame s fotoaparatom nepripravljene... trudi.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 ... štajerska sekcija ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pismo, neki bo treba dons ušpičit... ..ko sem glih v takšni formi... AstraSi ziher, da si al se ti sam zdi.......mah, nemogoče. Ne morš bit k pa je vhod v 8. hišo zatlačen s neptunovimi žarki marsovega astralnega žarka rektalnega merkurja. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Čist nova ...to kar je včeraj kiro razstavil...je danes sestavil... ...sem kr visela pr njem...in ga gledala... ...mi je kr žal, da je rekel, da sva gotova...sem upala na vsaj še kakšno seanso... potem pa bila tolk polna energije...in neznansko žeeeejna..da sem zavila k eni fajn lunatki... ..in vse kar lahko rečem je, da bi bilo treba trudiju z zakonom prepovedat fotkanje... ...je zadnjič objavil njeno sliko... :o|o: ...v živo pa ena kuuuul bejba... moram bit prijazna s Trudijem..da me kdaj en ujame s fotoaparatom nepripravljene... trudi.. mal sem razgrajala po halozah..še motorna žaga me ni preglasila... ..in potem so očitno moji gostitelji pri sosedih naročili, da zakurijo ogenj...so mislili, da sem mestna frajla..in me bo dim končno odgnal...pa jim ni ratalo... 15 minut sem se poslavljala v hiši...potem še kakšnih 20 minut na vrtu...pa še pol urce pri avtu...in ko sem se odpeljala...sem se čudila, kako da je Nataly tako molčeča... ...aja, poleg mene menda ni do besede prišla... in ko sem tam dobila špricer...sem pomislila..ma kakšne tortice... :xx!: ...to je to... Jesen bo...bo štajerska sekcija svoj žur nardila...pa ne ob torticah...pa Trudi, teb ni treba priti...bomo samo fotkali... Pismo, neki bo treba dons ušpičit... ..ko sem glih v takšni formi... Astra Kaka nečimrnost, al kako se temu reče? Hm, meni so pa glih take nenarejene fotke všeč. Uno ko se išče kote objekta, pa kot in jakost svetlobe, pa malo bolj semle poglejte, še malo, še malo, malo odprite ustnice... :xx!: :o|o: . JST glih na unih za dokumente full nejst zgledam, energije se pa itak ne da ujet . Sej vem,da je bil tole hecek, sam mi je glih tole zdajle padlo na pamet. No sam da si poštimala fino s kiropraktikom, pa da se fajn počutiš, da si pri Nataly uživala, mi je pa jasno, je super deklinica, tako simpatično hudomušno duhovita, včasih najdem kake vzporednice med nami tremi, se vedve tut z metlo furata ? No jaz sem pa že pol ure doma, iz službe sem šla pa ob 15.30 . No sej je čist cool kej tazga se zgodi mogoče na 2-3 mesece enkrat. Ampak po teh ovinkih pa tko čudno vozijo šoferji :o|o: , mi je vedno na busu slabo, pa mi nikoli do zdaj ni bilo. No pa zdaj preventivno zaspim, da mi je čimmanj , ampak mi je vseeno ratal do doma. No bus ustavi 2 vasi stran od naše, tko da je potem še dobrih 25 minut hoje. Samo mi čisto paše, glede na to, da sem čez dan v pisarni. In mi ustavi spet ena gospa, če se grem peljat. Hm, jaz je jasno ne poznam, pa pravim kam pa, pa ona, da sem z njihove vasi . No potem sem povedala, da je njim lažje, ker sem nova samo jaz, njim so pa vsi novi. Potem sem ji povedala, da mi je všeč življenje tule, pa da so prijazni. No Cyberček in ata sta me počakala na klopci. Mama je šla pa k maši iz spoštovanja do sovaščana, za katerega je bila narejena. Je pa res krasna ženska, pravi kako da duhovnik lahko odpusti ne vem kakšne grehe. Da če kdo, potem lahko tisti, kateremu narediš krivico ali pa bog, če kje je. Da 5 zdravih Marij ne more človeka očistiti slabih dejanj. Dobra je, kako razmišlja . No Trudi je pa pri Žaži. Me je Žaža poklicala, da so malo počebljali z njenim. Da sta potem onadva šla s kužkoma na sprehod, da zdaj sta pa zunaj na vrtu na kavi. Pa kaj Trudi je, pa sem rekla, da vse razen praženih jeterc (to mamo v familiji, jaz tudi takole ). No zdajle spi, potem ga bosta zbudila z večerjo. Žaža, hvala vama, pismu sta , jaz tako ne maram proisiti za usluge - najraje vse sama in ne nadlegujem, ampak tebi si pa vseeno upam mal zasitnarit . Ugotavljam, da zadnje obdobje živim svoje sanje, da me tooooooooooooooliko krasnih ljudi obdaja, res, karkoli kakorkoli rabim, pride v življenje . Hvala vam, čisto vsem, ki mi kakorkoli lepšate Življenje . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 bemu pujsa....as ti she na shihtu...al ......mash konchn doma link na net 666 -ou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Vdala sem se svoji zasvojenosti, kadar sem sama doma . Kje pa ti hodiš Zlomkec ? Sem te že skor spet med pogrešane napisala :o|o: :o|o: . A si šou že u Martulk? Pismu 3 svinjske ti pošiljam, sam te opozarjam, da so tik pred iztekom roka (če te pa krrrrr ni full cajta ) Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 nism shu gor....grem jutr u najdeno jamo...na lanskem vrhu.....drug teden enkrat me pa martulk chaka 666 zlo zlo vrochih -ou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Čak zdej mi pa razlož, kako veš že dons, da boš jutr jamo najdu, pa to bi še nekak šlo, ampak a pol boš šel pa v časovni stroj, da prideš na lanski vrh, al je to kje bliz lanskega snega A ceuuuuuuuuuuuuuuuuuuu teden spet ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 najdena jama je na lanskem vrhu....malo nad planinskim poljem...pa tole sva enkrat zhe obdelalagor pa ENKRAT drug teden....che bo pa ceu bomo pa she vidl pa she 666 -ou.....bemu....sej si zhe chist pocmokana tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 A jest nej pa umrem od pogrešanja, al kako :o|o: :o|o: :o|o: ? Planinsko, ja tole je pa čist pr nas.... Upam da maš tok levo orientacijo kt jst, pa se pol ziher kej vidmo . Aja, tistole snov sem pa sam na hitr slišala, sem bla glih bolna takrat , a se loh kdaj drugič tole konferenco javim ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Hm, najnovejši član foruma je pa Sanjalka, a je to kaka sestrična od naše pogrešane Sanjalice Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Verjetno čisto naklučje.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 pol sem pa čist temo zgrešila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 pol sem pa čist temo zgrešila temo lohk sam podneu zgreshish 666 zlomkou....+10 -ou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 hehe... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zlomk a nam ne bi vsaj svijih butasto hecnih kometarjev pustu tlele, kadar se greš sončt al pa lasnki sneg iskat . Fuuuuuuuuuuuul manjkajo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Živjo, Sončki Selene, prav lepo te je brat na tak način kot danes tule v dnevniku In Janja, ja, vedno bolj živimo svoje sanje, se tudi meni zdi, da prihajajo stvari z vedno večjo hitrostjo k nam Prejle sem šla že skor po temi laufat, zanimivo, kako se šele v takšni svetlobi v gozdu zaveš, kako nam je vid pomemben... in da tisti žarki, ki jih razvijaš izven čutil, še niso dovolj močni za orientacijo nekje, če bi se moral zanašat samo nanje... Za nazaj sem pa šla v Rožno tečt kar čez Tivoli, so tiste silhuete gozda postale že malo preveč grozljive Nekaj sem napeta danes, en tak nemir v meni, spet občutljivost na vse božje zadeve, kar se energije ljudi tiče... Hmmm? Se grem učit. Lep večer vam želim Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts