Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Prejle sem šla že skor po temi laufat,...

Jaz zdaj, ko so krajsi dnevi, vsak dan po mraku...sem nabavil naglavno svetilko, tisto diodno, na traku, ene 70g tehta, super zadeva.

No, ce koga srecas, si misli, da si pobegnil iz LJ-Polje, drugace pa je cisto ok :eek: x:Dx x:Dx x:Dx

Ceprav, tam kjer jez tecem ni ravno veliko ljudi..mogoce kaksna divja svinja...to je vse....

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D spet sem meu jogo.... v wajdušni ja ... to je love :D tiste čudovite smehljajoče osebice v naši skupini .... the companionship, the compassion mhm grrr.. :D zakon je res... je ni čez skupinsko meditacijo... (upam da vam bodo misli ostale pri skupinski meditaciji.... )

Danes grem spat ves... xflowx xloveyx :hepko:

P.S.: lahkonoč... x:Xx x:Xx x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj za vraga se dogaja danes, da sem emotionally cist :wacko: Bemu, skoda k se ne znam tok astrologije, da bi vidla kaj se mi kej prekriva z natalno karto..... :sniky: :o|o: Cist out. Najbolj bedno to, da sploh ni nic narobe. Vse je ful fajn. Kr neki brezvezni mood swingsi, da se zavedam, da je vse kot mora bit, pol pa kr z lufta ratam otozna, rahlo zalostna.... Zaenkrat se ne jocem. Ker ne vem zakaj bi, ce je pa vse ok. Pa ni. xrolleyesx Kr neki. Jutr bo bols.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Škorpija x:Dx x;)x

Ok..še moj piskrček.

Torej - tudi Astra našla pot v moje kraje. Samo je imela to smolo, da je preveč vestno sledila mojim navodilom.

Ker jaz govorim desno - zraven kažem levo...le, da uboga reva na oni strani ne vidi, kaj jaz kažem in zavandra na čisto drugo stran x:Dx x:Dx V glavnem - Janja in Trudi - zdaj vesta kako srečo sta imela, da sta sama našla skoraj pot do mene x:Dx ker bog ve kje bi šele vaju šetala x:Dx x:Dx

In potem ji grem s psi nasproti - in ji mimogrede navržem navodila o parkiranju x:Dx Ampak potem se zgodi nekaj čemur sem se ful še nekaj časa režala.

Namreč(tole moram napisat) - je Astra lepo povprašala Š., ki je cepil drva - kam naj postavi avto. Š. pa - ki mu nisem utegnila povedati, za obisk...ves začuden...ja kam boste pa šli?

--k vam!!

Potem pa šok x:Dx in ji menda zmedeno pokaže kam...

Pol pa me previdno vpraša - kdo pa je to???

V glavnem - se je lepo izkazal in nama potem skuhal kavico x;)x

Sem se torej naklepetala - kar nekaj kimala x:Dx x:Dx x:Dx na čase ne prišla do besed...ampak..to se pač zgodi vsake toliko x:Dx x;)x

Veselo bilo v glavnem x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ej, Ribica, da ni slučajno kakšna ovulacija ali pa PMS? x;)x Drugač pa so čudni dnevi tole zdaj, ja, fuuuul čudni... jaz sem tudi danes spet cela napsihirana, če se lahk tako izrazim x;)x , občutek imam, kot da me premetava naokoli... :vio: Šele po teku in mal joganja sem se uspela skulirat, sem si dala gor eterično olje, pa mal luštne muske (hehe chakra-balancing x:Dx ), pa je zdaj boljš :palec:

Naredi kaj takega, pri čemer se dobro počutiš, razvajaj se x:Xx

Aja, Mick, kaj bi že ti? Da bi bla nagajiva al nekaj takega? "Heh, nič lažjega kot to! Pojdi z mano!" x:Dx x8Dx x:o)x x;)x (prevedeno: itak drugačna od tega, kakršna sem, ko se pogovarjava po telefonu, ne znam bit, tako da... hehe x:Dx You're roasted! x;)x :P )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

da bi bilo treba trudiju z zakonom prepovedat fotkanje... x:Dx ...je zadnjič objavil njeno sliko... :o|o: ...v živo pa ena kuuuul bejba...

moram bit prijazna s Trudijem..da me kdaj en ujame s fotoaparatom nepripravljene... x;)x

trudi.. x:Xx 

Hm..... xscratchx a je tko slaba fotka, al kaj :o|o: ; za Nataly sem pa tko reku, da super zgleda v živo in da je punca na mestu x!x xDDx

To da bi te ujel nepripravljeno z fotkičem, sploh ni važno, k itak mam dobr občutek :vio: , da zkledaš ful dobr, torej se ti tega ni treba bat, da ne bi bla fotka cool.

Pa hvala za NEpovabilo na vaše predvidevno Štajersko srečanje :vragec: , a mislš, da sm zdraven kjerkoli sem že sam zato, da slikam x?x :eek:

No sicer sem pa spet nazaj v službi, mal sem se šel odpočit, k Žaži zdej pa še to oddelam do zjutri :vragec: x;)x :palec:

Nič groznega, Mick, še fajn se boš mel xflirtx Vprašanje je pol sam še, če boš sploh še hotel nazaj domov! x:o)x

Bejžmo spat. :vio:

Trudi, Nat, Mick, Natrix, Mačona... x;)x , eno lepo nočko vam želim s fajnimi sanjami x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hmm nočni tički a??

Torej - normalno, da sem kul bejba x:Dx x:Dx

Kako naj fotoaparat ujame mojo energy?? x;)x Ni čanč(bi rekel mali nečak x:)x )

Sicer pa roko na srce - glede na to, da se ne ličim in ne maram poziranja, sem na skoraj vseh fotkah grozna..še dobro, da ne kažem jezika kje x;)x

Sicer pa tule še nekaj - je res neka pozitivna energija v mojih krajih. Ful gline okrog hiše - cele plasti so je in sama jemljem to kot zdravilni ovoj.

Ko se je kopalo za klet smo odkrili, da so žgali opeko nekoč..

V glavnem - zdaj veste zakaj se dobro počutite pri meni.

Pa seveda pravi kostanj na dvorišču x:)x x;)x

In sosedje, ki kurijo travnik x;)x

Pa Š. ki žaga z motorno žago x;)x

In Š. ki popravlja odtoke v kopalnici x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Dobro jutro vsem v soboto!

Polurno telovadbo in tibetančke opravil. x^x

Odločil sem se, da bom preživel pozitivno soboto. x:)x

Če se dan po jutru pozna, vem da bo lep dan in takšnega želim tudi vam vsem. Zunaj je je 3 st. C, to so že skoraj zimske temperature, ampak imam rad takšno vreme, ker oblečeš še se zmeraj lahko, medtem ko poleti nimaš kaj več odvržt. x8Dx

Lepo soboto, Borism x:)x xsrcx :palec:

Danes je dan MIRU x!x

dobrojutrodoberdanvsem

zelo lepi dnevi, kar težko napišem, ko je toliko notranjega dogajanja...zdaj pa s čarovniškim psom na sprehod...mal v klanc lezt in sopihat...dobro predihavanje je vedno koristno..........pol pa naprej v nov dan..............naj vam bo prva liga x!x x!x x!x x:Xx

xflowx xribax xflowx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro vsem x:Xx

Danes sem že navsezgodej šla na kolo....in skor zmrznila....brrrrrrr kok je mraz zunej :inocent: x:)x x;)x

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Jutro x:Xx

Tihareka, hvala za info..sem glih razmišljala, da grem s kolesom na tržnico..pa mi zdaj ni treba... x;)x x:Dx

Ribica, pride včasih..in če ni nobenga razloga..bo minilo samo od sebe, tako kot je prišlo... x:Xx

Nataly, x;)x x:Dx..drugič pridem s fotoaparatom..pa ti bom dokazala...da se da ujeti tudi tvojo energy na fotko...boš videla..

Borism, prav imaš, res je lep dan...men tut pašejo tele temperature... x^x

trudi.. x:Ix zdaj pa v tla gledam... x:Ix ...dejva se zment drugače...povabljen boš..sam fotoaparat pozabi doma... x;)x

Sončna, tebe pa zadnje čase ornk premetava... x;)x drž se, bejba...

Lep dan vsem...kjerkoli ste.. x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

dokopala sem se interneta x:Dx x:Dx x:Dx samo da se malce pofockam x:Xx

Definitivno je Sardinijo za videti ....slikic vam ne bom gor obesala, da se vam milo ne stori :vragec: ....ne ne saj se hecam, ampak je res kot na razglednicah, Italija pa kot Italija...lako cemo, sutra cemo.

Upam, da ste vsi ok zivi in zdravi. 1 teden je minil, kot bi mignil, se en lep se obeta.

Cosma misli na vas x:Xx x:Xx x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jutrček x;)x x:o)x x:Dx

He-he....zbudil sem se k povožen makaron, zdej pa sem kar ok. Sm se tušno, zobke umil, obril, pogledau u špegl :eek: .....neki ne more bit vredi ....you looking good :2src: x:Dx ...ha-ha....mal buckast si sicer xrolleyesx , sam to kaže da si uživač, to pa ni slabo, saj to pa kaže, da znaš uživat v x:px ..no v :vragec: ....v življenju :inocent: x:Dx Mah redko si sam sebe pohvalim kar se izgleda tiče, zdej sem se morau še tu.......sam prite mi bliže, če si upate x:px :vragec:

Tak, pol sem si šel po Večer in Delo......zdej pa si grem zajtrk nardit, pa cajtnge čitat....pol pa kavca, pa čik, pa še cajtenge, pol pa...še ne vem, sigurn nekaj fajnega. x:o)x

Aaaapciiiihaaaa :xx!: ....pr nas pa je toplo in ful lep dan je zuni :2src: x:o)x , bo kljub apčihanju treba mal na sprehod. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Še en del hribovja tu okrog sva obhodili, tko samo še nekaj ostane, pa bova vse tele hribe okrog mesta oblazili... potem pa sveži sokec iz agrumov, tuš, paše še pa še...tko sem prijetno utrujena, da ne vem, kdo bo kuhal, pa likal... hm... aja pa hvala za pošto x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...