Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 jaz pa svečko danes že čez dan prižigam... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Tibetančki in joganje za mano, zdaj pa bom poskusla spravt skupaj kaj užitnega za zajtrk (ne da se mi v trgovino šeeeeee ), pol pa učenje Mick, to! Takega te mamo radi Selene, zakaj pa že čez dan svečko danes? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Ne vem a ni danes obletnica napadov na ZDA, pa dan miru tko, da sem se kar odločila in svečko piržgala, za mir na svetu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 kako vas je lepo brat vse po vrsti ....danes že ful nardila...neverjetno...pa kr gre, ko po maslu...to je pa tako, če si člouk zjutrej zase lepo čas vzame...pa še po lnf mal hara ....glede na to, da je za jutri slabša vremenska napoved, današnji dan kar pijem vase...sonce, zjutraj malo bolj svež zrak, zdaj pa prijetno toplo...pa še vedno bosa hodim ...ko se pa ne bo dalo več, bo pa bolj .........ampak zdej je pa fajn selene, si me spomnila...bom tud svečke prižgala...pa še ta tinko eno you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 ...thx. Zdej sem bil v trgovin, nabavu gudije , pa v videoteki enih 6 filmov ......že spet bom plačeval zamudnino. Z eno okico pa basket spremljam pa trening formule. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Lep pozdrav vsem skupaj! Že dolgo vas opazujem in obiskujem vaš forum, zdaj sem se pa končno odločil, da se vpišem tudi sam in malo bolj aktivno sodelujem! Ha,ha,ha, iz opazovalca v akterja, tak nekak! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duh, dobrodošel, torej nas že spoznavaš uživaj v naši družbi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duh, dobrodošel, torej nas že spoznavaš uživaj v naši družbi Lahko bi trdil, z malo skromnosti, da vas nekatere že kar dobro poznam, saj sem bil vaš gost skoraj leto dni, he,he,.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 dobrodošel Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Dobrodošel, Duh Zdaj si pa nasankal konkretno , ko se enkrat začneš družit z nami, ti ni več spasa V naši družbi boš nadvse užival Selen, tenks za pojasnilo, bom tud jaz dala kakšno svečkico na okno Dans bi blo torej zabavno gledat Fahrenheita 9-11 al kako? Ampak ne bo šlo skoz (sicer ga imamo na serverju tule v bloku), ker bo učen dan čiiiiiiist Glih s kosila, čez urco in pol sva zmenjene s sosedo na enem odmorčku zunaj na hodniku, tako da se grem zakopat v skripto No, ja prej še kake pet minutk po forumu zabluzim Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 dobrodošel Hvala, Tihareka! Prav luštkano dekle si, veš!? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 ...nč mi ni jasn...kako bo lahko mene poznal ...hvala vseeno Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Hvala, hvala , vsem skupaj za dobrodošlico. Sončna vila, nič se ne boj zame, znam prav uživat v .... Prej bi rekel, da me bo imel kdo dovolj, prej kot jaz druge, he,he! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duh, dobrodošel, torej nas že spoznavaš uživaj v naši družbi Lahko bi trdil, z malo skromnosti, da vas nekatere že kar dobro poznam, saj sem bil vaš gost skoraj leto dni, he,he,.. ojoj Sončna, si me razveselila danes tko an daleč, anje hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 ...nč mi ni jasn...kako bo lahko mene poznal ...hvala vseeno Hja, opazoval sem vas na zadnjih torticah, sicer pa za večino nisem vedel kdo je kdo...šele po objavljenih slikcah in par ujetih besedah! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 duh WELCOME ;Da nas pa nekaj poznaš pa itak sej si DUH http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Hm..si pa od hudička... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mal detektiva torej ..... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Selene, Ti Duh si pa kar poredno bitjece, al se meni sam zdi...? Kako si nas opazoval na torticah, se to pravi, da si prišel v Zvezdo, ko smo bli zmenjeni, pa nas , al po fotkah? C c c c ... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Po moje nas je kar ..... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duuuuuuh? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duhec, welcome voajer Po moje si je ogledoval slikce s tortožerk..in se mu je ena tolk dopadla...da se je odločil registrirati...ker jo sam tako lahko peca na OS... Jaz nisem vzrok ...ker me ni bilo na tortožerkah... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Astra, če bi tebe vidu, al pa jest, če bi te vidu, bi si verjetno bila huda konkurenta za tebe osvajat Men si že tko všečna, pa te tud še nism vidu sploh http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Bok duhec . Lukavo si se ti tega lotil....najprej v ogled, pa da vidiš komu se "splača" pisat.... Mogoče se ti naslednjič pridružim..... Nič, sonček sije, grem jst mal na sprehod. Aja, pismo dober zgledam dans , ne vem kaj je to..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2004 Avtor Prijavi Deli 11. september 2004 jaz pa svečko danes že čez dan prižigam... Kul, fajn da si opomnila. Sam zdaj se na oknu itak ne vidi, v luckah jih pa itak skoz kurim (zdaj imam not zajbelj pa sivko).Lohk spet ob 21h... kdor lahko... Ves teden sem si zelela rib, danes koncno prisla do trga in kupila dva brancincka. Koncno! Ampak bomo kasneje jedli, ker nismo vsi na broju se.Mi pa sede, ker prckam 100/h. Prej sem bila vsa v sinjem, zdaj pa sem v rdece/zelenem. Fajn bodte vsi skupaj, kok je lepo danes zunaj! __________ Dobrodosel, Duh, fajn ko si se odlocil tudi za eksn tule! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts