Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tibetančki in joganje za mano, zdaj pa bom poskusla spravt skupaj kaj užitnega za zajtrk (ne da se mi v trgovino šeeeeee x:Dx ), pol pa učenje x;)x

Mick, to! x:Dx Takega te mamo radi x:Xx x;)x

Selene, zakaj pa že čez dan svečko danes? x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

kako vas je lepo brat vse po vrsti :palec:

....danes že ful nardila...neverjetno...pa kr gre, ko po maslu...to je pa tako, če si člouk zjutrej zase lepo čas vzame...pa še po lnf mal hara x:Dx ....glede na to, da je za jutri slabša vremenska napoved, današnji dan kar pijem vase...sonce, zjutraj malo bolj svež zrak, zdaj pa prijetno toplo...pa še vedno bosa hodim x:px ...ko se pa ne bo dalo več, bo pa bolj :sori: :C: .........ampak zdej je pa fajn

selene, si me spomnila...bom tud svečke prižgala...pa še ta tinko eno x:Dx x:o)x x;)x x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Ix ...thx. x:Xx

Zdej sem bil v trgovin, nabavu gudije x:px , pa v videoteki enih 6 filmov :eek: ......že spet bom plačeval zamudnino. xrolleyesx Z eno okico pa basket spremljam pa trening formule. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Lep pozdrav vsem skupaj! Že dolgo vas opazujem in obiskujem vaš forum, zdaj sem se pa končno odločil, da se vpišem tudi sam in malo bolj aktivno sodelujem! Ha,ha,ha, iz opazovalca v akterja, tak nekak! x;)x :vragec: x:Dx

Duh, dobrodošel, torej nas že spoznavaš x;)x uživaj v naši družbi x:Xx

Lahko bi trdil, z malo skromnosti, da vas nekatere že kar dobro poznam, saj sem bil vaš gost skoraj leto dni, he,he,.. x:Dx :vragec: x:Dx

Dobrodošel, Duh x;)x Zdaj si pa nasankal konkretno x:Dx , ko se enkrat začneš družit z nami, ti ni več spasa :palec: V naši družbi boš nadvse užival x:Xx

Selen, tenks za pojasnilo, bom tud jaz dala kakšno svečkico na okno xsrcx Dans bi blo torej zabavno gledat Fahrenheita 9-11 al kako? x;)x Ampak ne bo šlo skoz (sicer ga imamo na serverju tule v bloku), ker bo učen dan čiiiiiiist x:)x

Glih s kosila, čez urco in pol sva zmenjene s sosedo na enem odmorčku zunaj na hodniku, tako da se grem zakopat v skripto :palec: No, ja prej še kake pet minutk po forumu zabluzim x:o)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hvala, hvala x:)x , vsem skupaj za dobrodošlico. Sončna vila, nič se ne boj zame, znam prav uživat v .... x:Dx Prej bi rekel, da me bo imel kdo dovolj, prej kot jaz druge, he,he! :vragec: x:Dx

Duh, dobrodošel, torej nas že spoznavaš x;)x uživaj v naši družbi x:Xx

Lahko bi trdil, z malo skromnosti, da vas nekatere že kar dobro poznam, saj sem bil vaš gost skoraj leto dni, he,he,.. x:Dx :vragec: x:Dx

ojoj xredx ;)

Sončna, si me razveselila danes tko an daleč, anje x:Dx hvala x:Xx

x?x  x:Ix  x:)x ...nč mi ni jasn...kako bo lahko mene poznal :inocent: ...hvala vseeno x:Ix

Hja, opazoval sem vas na zadnjih torticah, sicer pa za večino nisem vedel kdo je kdo...šele po objavljenih slikcah in par ujetih besedah! :vragec: :vragec: :vragec: x:Dx

Selene, x:Xx xsrcx

Ti Duh si pa kar poredno bitjece, al se meni sam zdi...? :inocent: x:Dx x;)x :vragec: Kako si nas opazoval na torticah, se to pravi, da si prišel v Zvezdo, ko smo bli zmenjeni, pa nas :eek: , al po fotkah? C c c c ... :vragec:

Sončna

VILA SONCA

Duhec, welcome voajer x;)x

Po moje si je ogledoval slikce s tortožerk..in se mu je ena tolk dopadla...da se je odločil registrirati...ker jo sam tako lahko peca na OS... x;)x

Jaz nisem vzrok :V: ...ker me ni bilo na tortožerkah...

x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Bok duhec x;)x . Lukavo si se ti tega lotil....najprej v ogled, pa da vidiš komu se "splača" pisat.... :vragec: x;)x x:Dx Mogoče se ti naslednjič pridružim..... x:px x:o)x x:Dx

Nič, sonček sije, grem jst mal na sprehod. x:)x x;)x

Aja, pismo dober zgledam dans :vragec: , ne vem kaj je to..... x:o)x x:Dx

x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

jaz pa svečko danes že čez dan prižigam...

:palec: Kul, fajn da si opomnila. :palec:

Sam zdaj se na oknu itak ne vidi, v luckah jih pa itak skoz kurim (zdaj imam not zajbelj pa sivko).

Lohk spet ob 21h... kdor lahko...

Ves teden sem si zelela rib, danes koncno prisla do trga in kupila dva brancincka. Koncno! x:px

Ampak bomo kasneje jedli, ker nismo vsi na broju se.

Mi pa sede, ker prckam 100/h. :palec:

Prej sem bila vsa v sinjem, zdaj pa sem v rdece/zelenem.

Fajn bodte vsi skupaj, kok je lepo danes zunaj! x:)x :palec:

Dobrodosel, Duh, fajn ko si se odlocil tudi za eksn tule! :vio: xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...