astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 trudi, a veš zakaj sem ti tko všečna.. ..ker me še nisi videl... Mi je zadnjič en frend rekel, pa dobro...kaj ti misliš, da si kot Sharon Stone... ...pa sem rekla, ne jaz mislim, da sem kot DVE Sharon Stone.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Saj si ji res podobna, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 kaj vidijo moje oči ...duha imamo :OO!: ...dobrodošel duh ....pa tak poreden duhec si you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duuuuh kul, lepo....se mi zdelo da ....sej veste...tisti filing, da te nekdo opazuje...vse dogajanje...pa to......heh, hecam se....ja, lepo, da si z nami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 hej...mam dva nova frenda.....bobnarja, sem se zmenla, da mi par fint pokažeta....pa na drugo hoita kul sta...res Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Selene, Ti Duh si pa kar poredno bitjece, al se meni sam zdi...? Kako si nas opazoval na torticah, se to pravi, da si prišel v Zvezdo, ko smo bli zmenjeni, pa nas , al po fotkah? C c c c ... SončnaPrišel sem v zvezdo, pa tudi ob vas sem hodil nekaj časa (skoraj med vami, he, he!), šel sem mimo vaše mize in celo sedel v baru ! Res pa je tudi, da sem fotke temeljito sčekiral, he, he! In pa, ja, sem zelo poreden duhec! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Očitno pa tut zelooo sramežljiv duhec... ...in kaj te je zdaj naernkrat prepričalo, da se nam tut uradno pridružiš.. bejba, s katero bi rad navezal stike.. Hm, si mi dal misliti...koliko se tule gor pojavlja gostov...ki nas spremljajo dalj časa...v bistvu nas dobro poznajo....saj se jim izpovedujemo pred očmi...sami pa opazujejo od strani...No, duhec, lepo, da te je nekaj premaknilo...in si izstopil iz sence.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Hm dostkrat so že razpadla moja najljubša razmerja ampak da gre razpast moj najljubši bend.... to je pa že preveč... heja... od Roxon je ostal sam še glavni kitarist... heja tisti škorpijonček.... ostali pa na svoje.... hm ja ... ajd grem pogledat danes bodo igrali kot predskupina Kreslinu... heja hm hm hm.... šmrc... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 No kak je, ko te ni? Meni v bistvu duhci niso všeč, dokler se ne prepričam, da so dobri duhci. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2004 Avtor Prijavi Deli 11. september 2004 Meni v bistvu duhci niso všeč, dokler se ne prepričam, da so dobri duhci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2004 Avtor Prijavi Deli 11. september 2004 Hm, si mi dal misliti...koliko se tule gor pojavlja gostov...ki nas spremljajo dalj časa...v bistvu nas dobro poznajo....saj se jim izpovedujemo pred očmi...sami pa opazujejo od strani...Ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 No kak je, ko te ni? Meni v bistvu duhci niso všeč, dokler se ne prepričam, da so dobri duhci. Pametno razmišljata, ti in Marsa! Čestitke! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 No kak je, ko te ni? Meni v bistvu duhci niso všeč, dokler se ne prepričam, da so dobri duhci. Pametno razmišljata, ti in Marsa! Čestitke! Ali to pomeni, da nisi dober, ampak slab duhec?? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Bravo Natrixred! Pa sem mislil, da ne znaš razmišljati o drugem, kot o romantiki in informatiki, he,he! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Sm vedu, da se bi dober duh poimenoval duhec in ne duh. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Bravo Natrixred! Pa sem mislil, da ne znaš razmišljati o drugem, kot o romantiki in informatiki, he,he! Od kje ti pa to? Predvsem to o informatiki?? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2004 Avtor Prijavi Deli 11. september 2004 Duh, nic ne pravim jaz tule - samo opazujem in se posmejem - torej ne mores vedeti, kako v 'tem predmetu' razmisljam jaz - samo smejala sem se ob Mickovi ugotovitvi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duh, nic ne pravim jaz tule - samo opazujem in se posmejem - torej ne mores vedeti, kako v 'tem predmetu' razmisljam jaz - samo smejala sem se ob Mickovi ugotovitvi. Aha, Marsa, to je pa iz druge teme, he,he!Ja, Mick! Zgleda, da te poznam bolje, kot se sam, Natrixred! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 In naš Duhec prav uživa, vidim... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Prvič, če bi me res poznal, bi vedel, da razmišljam še o čem drugem.Drugič pa..........no, misli si svoje! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 tole dons pa bla dogodivshchina.....ZLOMK SE ZGUBU U JAMI bemu....komi ven najdu...mal lutou u krogu po eni dvoranci....heheshe zmeri mal shejka 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Prvič, če bi me res poznal, bi vedel, da razmišljam še o čem drugem.Drugič pa..........no, misli si svoje! Saj si mislim svoje, brez skrbi! Vsekakor tule nekateri rabijo dobro šolo, he,he!Aja, pa če kdo slučajno ugotavlja, kaj sem po horoskopu... škorpion in bik v ascendentu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Dobro šolo? Za kaj, oz. glede česa? Sploh pa, a si ti mogoče že takooo star, da nas lahko poučiš o življenju, al kaj? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 :xx!: ..še eden, ki je prišel sem gor za kratek čas...mal se bo delal pametnega...mal zdrmal sceno...in izginil...ker bo kao prepameten za nas... Škoda... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Dobro šolo? Za kaj, oz. glede česa? Sploh pa, a si ti mogoče že takooo star, da nas lahko poučiš o življenju, al kaj? Ja, nekatere bi vsekakor lahko podučil o marsičem, he,he, če bi seveda razumeli!No, Astra, ne bodi tako prepričana, da bom kar izginil! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts