natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 :xx!: ..še eden, ki je prišel sem gor za kratek čas...mal se bo delal pametnega...mal zdrmal sceno...in izginil...ker bo kao prepameten za nas... Škoda... AstraAstra Uff, to je pa zlo hudo, če si preveč pameten, a ne? A sploh najdeš sogovornika, al se kr sam s sabo pogovarjaš? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 No, Astra, ne bodi tako prepričana, da bom kar izginil! Uf, zdaj si si pa oddahnila, ne Astra Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 :xx!: ..še eden, ki je prišel sem gor za kratek čas...mal se bo delal pametnega...mal zdrmal sceno...in izginil...ker bo kao prepameten za nas... Škoda... AstraAstra Uff, to je pa zlo hudo, če si preveč pameten, a ne? A sploh najdeš sogovornika, al se kr sam s sabo pogovarjaš? Men se ni preveč dobr zamert, Natrixred! x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mick, kamen se mi je odvalil od srca.. No,duh, jaz sem se ti očitno že...torej lahko odslej neprevidno pišem kar hočem... Kolk se jest veselim, da se je končno našel eden, ki me bo česa naučil... jaz pa za začetek lahko popravljam tvoje slovnične napake... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duh, mislim da si še malo otročji, pa saj bo boljš! Kar se pa zamer tiče, pa ne opletaj in napletaj preveč Lahko ti pa malo shekam tvoj e-mail in javno izobesim tvoje podatke! Bi ti blo všeč? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Moj moto je: DIVIDE ET EMPERA! Veste kaj to pomeni? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 ne, dej ti nam povej... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Hmmm bit zakrit in prcat, seveda Folk, ki sedi nekje v ozadju in ima (recimo temu) vse na dlani, pa se potem pameten dela, mi je res prav čudovito zabaven Še ena popestritev foruma, zgleda Sam da folk tule na take fore ne pada ravno najbolj, pa če boš nadaljeval v takšnem tonu, te itak ne bo noben resno jemal... Pa ti povem, da si vsi želimo raje konstruktivnih in razmišljajočih članov kot pa še enega dvornega norčka pa en zate, Duhec, pa ne pustit svojmu egu, da te preveč šejka ... pismu, pa smo zdej mi pametni, namest da bi ti nas učil damn p.s. po presoji tvojega mota zaenkrat še nestrokovno ocenjujem, da si na meji megalomanskih blodenj x:Dx Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 kot pa še enega dvornega norčka Jaz pa sm cel čas mislu, da se ti dopadem....... .................... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Moj moto je: DIVIDE ET EMPERA! Veste kaj to pomeni? Ha,ha,ha,ha,to pomeni, da si totalni cepec, če je to tvoj moto! Reče in napiše se:"Divide et impera" in ne tako kot si ti, ha,ha,ha, pomeni pa; Razdvoji in vladaj! Pa vsaj veš, čigavo izjavo citiraš? Kateri imperator je to izjavil? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Moj Micki!!!!!!!!!!!!!!!! Ne jokaaaaat, nooooo.... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Kateri imperator je to izjavil?Lucifer? ................... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Vsakdo se lahko kdaj zmoti! Zdaj pa grem spat, ker ste tko al tko vsi prot men! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Natrixred... ...jaz bom popravljala napake v slovenščini...ti pa v latinščini... Duh, če nas res že tako dolgo spremljaš...bi lahko vedel...da smo homogena skupnost...in da ti tole "divide"...ne bo šlo kr tko...še manj pa potem "impera"... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Kateri imperator je to izjavil?Lucifer? ................... Hja, po mojem Duh že misli tako! Nisem prepričan, vem pa, da je bil eden od rimskih cezarjev Zmenjeno, Astra! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Duh, če nas res že tako dolgo spremljaš...bi lahko vedel...da smo homogena skupnost...in da ti tole "divide"...ne bo šlo kr tko...še manj pa potem "impera"... Astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Hm, spet sem bila na Golovcu in zašla. A greš večkrat na Golovc? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mislim, da je Duhca odpihnilo! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Atra, Natrix Duh, ful je ratalo zabavno, ti si se pa kar odločil, da greš Saj prideš spet, ane? Aja, za intermezzo; se učim, sem ful pridna, pa zakurla sem si eterično olje maroške mete in sem zdaj totalno , seveda kar se tiče Pa tako lepo sem se zdaj narežala ob vsem tem dogajanju, hvala vam, Sončki moji Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Sončna, me zelo veseli, da si pridna in se učiš , kar tako naprej! Če boš jutri za kak odmor, pa povej! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 sončna, pridna... men ga je pa žal...sam tako nastopit..no, haloooo ..je pa dečko očitno v stiski...prav potreben "naše obravnave"... Mogoče pa se še vrne... Sem zdajle razmišljala...kako smo pravzaprav... ..in močni... ...nekoga ki takole nastopi...zmeljemo v par minutah...Bom previdna v bodoče z vami...in prav ponižna Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 če je iz pravega testa itak jutri pride, ane Duhec, sej si že po vsem tem času zasvojen z nami... ampak napad včasih ni najboljša obramba... nič grem kljuke pomit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Je bil kdo danes v Europarku, v času projekta La Nuit.....smo dijaki druge gim MB in ostali s katerimi smo sodelovali....pač..am.....aja.. meli nastop.....glasbeni.....štirje (+1 na odru) kompleti bobnov, ful kitar, pevcev, violin...ipd...pa afriški bobni....itd.. je bil kdo?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Kristalka, jaz sem pa vedno milslila, da si ti Ljubljančanka! Ne bi si mislila, da si Mariborčanka. RES?? Se pa te veš, da je toti MB najbolši Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mačona, si prav pridna, če boš pa rabila kdaj kakšno družbico za na Rožnik in bom imela čas, ti jo lahko delam jaz Sej ga nismo pretrdo prijeli, našega Duhca ... tole zdaj je blo samo seznanjanje s splošno naravnanostjo foruma Divide et impera ziher ne gre v ta koncept Je imel pač buren prihod in saj veste, kako to gre... Akcija - reakcija! Kristalka, pismu, saj se spomnim, da si omenjala nek nastop, lahko bi pa povedala, da bo v Ljubljani, bi imela pred odrom verjetno kar nekaj privržencev, lejjo Kako je pa šlo? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts