Kristalka 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Sončna.... Pa ne v Ljubljani............v MARIBORU....ker jaz sem mariborčanka sej bi itaq poveala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Juhu, juhu... nekako sem (naspidirana) in moram pisati. No, mogoče bi morala početi kaj drugega, a trenutno poleg tega tipkarjenja, poslušam še Crimson Circle Welcome & News with Geoff and Linda. Na pol poslušam, napol surfam, na pol sem nekje drugje, uf, to je že 1 in pol. Torej me je več kot ena. Jao. Očitno deluje. No, ali pa deluje kaj drugega. Včeraj sem bila na aktivaciji DNK, prvi ... in če to niso njeni učinki, potem ne vem kaj so. K sreči so ti prijetni. Bolj kot ne. Danes se je zgodilo že toliko tega, da če pogledam nazaj, vse le ni bilo tako prijetno. A kaj ko se nekako sploh ne morem več nadzorovati, da ljudem ne bi povedala točno tisto, kar mislim in to s tako silovito energijo, da se me verjetno kar ustrašijo. Pa kaj. In ko so mi danes že drugič iz mojih ust izletele nepotvarjene resnice, sem se kar malo ustrašila, tega, da stvari nikakor ne morem nadzorovati. Pravzaprav pa je vse skupaj smešno. Človek se vsega navadi. Se bom tudi jaz tega, da sem, kakršna sem. Juhu, juhu... Juhu, juhu... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Hm, spet sem bila na Golovcu in zašla. A greš večkrat na Golovc? Ta mesec sem v Bizoviku in rada izkoristim to priložnost. Nažalost sem vedno sama, ker moj fant raje spi. Naslednji mesec bom že imela verjetno kakšno družbico za na Rožnik. Tam pa še nisem bila. Na Golovcu je super, ker je toliko enih potk in se je težko odločit, kam bi zavil. Enkrat sem zavila na ˝napačno˝ pot in prišla dol na Dolenjski pri kitajski restavraciji. Seveda sama, brez žetonov, brez telefona in sem šla peš nazaj v Bizovik. Vse skupaj sem hodila tri ure. Na koncu, ko sem bila zelooo utrujena, sem bila zadovoljna, da sem toliko prehodila in to sama. Zato sem te vprašal, ker sem mislil, da si večkrat tam. Moj sodelavec pa tam sprehaja svojo psičko (zlato prinašalko) večkrat na dan in pozna vse poti. Sem te hotu vprašat, če si ga kdaj srečala?! Aja, pa njegova psička je prvakinja med reševalnimi psi, he,he.. Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Kristalka & Maribor rulles! yeah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Ti je bil všeč? ..................................Zlati prinašalec? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Kristalka... sem spet prehitro brala x:Dx Aja, Natrix... Z veseljem se zmeniva za jutri, povej, kdaj boš imel čas Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Glihkar me je klicala frendica : dej mick, prid z mano, pelam te na morje, prenočišče maš zastonj, bova mal uživala.....zjutraj te peljam na kavico, pol na eno lahko hrano, pol pa se bova kopala in se fajn mela..... Kaj naj nardim? Moja nama bo verjetn še popotnico pripravla .....no men verjetno odpotnico :xx!: Bemu, bemu, bemu.....kak bi šou. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mick, če bi bil ti lastnik kužija, bi izkoristila kužija, da bi te spoznala. Hihi. ...si glih zato sposodim kazga kužija včasih...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Ja, pa pejt, ti zmešana kura naša Mickena x:Dx Mene tudi kolega dol vabi, in ko sem mu rekla, da se učim, mi je sam prijavil... "Ja pol se pa ta mesec fajn uči, da lahk prideš naslednji mesec dol...." Čist logično, ja. Mačona, držim pesti, da dobiš študenta! Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Glihkar me je klicala frendica : dej mick, prid z mano, pelam te na morje, prenočišče maš zastonj, bova mal uživala.....zjutraj te peljam na kavico, pol na eno lahko hrano, pol pa se bova kopala in se fajn mela..... Kaj naj nardim? Moja nama bo verjetn še popotnico pripravla .....no men verjetno odpotnico :xx!: Bemu, bemu, bemu.....kak bi šou. Izkoristi kar ti življenje ponuja, če si to žrliš in bi se imel dobro, ter užival http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mick ..pa menda ja ne...saj ne moreš za par dni pozornosti posvečat sam eni... A si predstavljaš rubriko Koga pogrešam... veš kaj...vzem mene zraven...bom pazila nate... ...bom tvoji obljubila... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mick, pojdi.Al pol po morju pa bota me vi2 k sebi vzeli S.Vila, mačona? Grem x!x ....................... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Hihi, par urc manjka clovek na temle forumu, pa se tolk novih stvari zgodi.. sem morala 4 strani nazaj brat.. zabavno Popravke diplome delam... pa se enkrat bo treba kazalo, ze vidim.. :o|o: drugac pa delala po dolgem casu spet malo.. v intersparu na vicu.. prav dobro dene.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Mick ..pa menda ja ne...saj ne moreš za par dni pozornosti posvečat sam eni... A si predstavljaš rubriko Koga pogrešam... veš kaj...vzem mene zraven...bom pazila nate... ...bom tvoji obljubila... AstraLohk, lohk......tud par tednov ....ni slaba ideja.........te pa greva .....bom jst tud tvojmu povedal, da bom pazil nate. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Profesionalno Mickeno pazil nate (bemu še ta etični kodeks, ko se učim, dobivam same take "znanstvene" asociacije ) ko prideš nazaj... eh kaj sploh sprašuješ, k itak vem, da te ne bo Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 ko prideš nazaj... eh kaj sploh sprašuješ, k itak vem, da te ne bo Sam neki mutiš ....sm vedu, da me nočeš :xx!: ......sm te že prej mel na sumu. Pa taka fajn deklina. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 blablabla bla bla.... ko boš mel pa kaj konkretnega za v roke prijet (informacijo, kdaj prideš, seveda, da ne bi kaj drugega mislil, ti pacek ), se pa najavi Ja a še ne pakiraš?? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 neki morm delit z vami dans sem si kupila Frutek za kosilo. Stvar sploh ni tako slaba..razlog.. neki se mi je spustilo po jeziku in ustih in sem ze dva dni vsa boga in komaj jem.. pa so mi danes v lekarni nekaj dali, cist verjamem, da bo pomagalo, ampak trenutno je se slabse.. in sem zdaj na tekoci hrani, ko dojencek.. Mick, don't worry.. ce bo tko hudo, te pa jaz vzamem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 hmm.. ce bo slo tkole naprej, se bos moral vsako noc selit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 No, tko x!x Zdaj pa zares... grem lovit še tisto malo poletja, kolikor ga je ostalo... nabirat zaloge za hladne dni... poslušat pesem morskih valov... skratka, obeta se lnf post Lepo se imejte (jaz itaq računam, da se bom) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Coccinelle, uživaj Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Thx, Sončna zdaj pa res grem ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Le zakaj mam jst občutek, da me mačona in S.vila mal zafrkavata Verjetn resn misli sam Aliana .... Mah, najblš bi blo it kar s coccinelle Prlečka, neja me muči, no ........ker....saj veš kak prleki znamo "znoret" ko ......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 :OO!: ciuciuciuciu..................zvizzzzzzzzz........aja, ta ostane Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Ja, Sončna, ti bom javu, kako in kaj, takoj po kosilu! A z učenjem si že nehala? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts