aakhut 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 morgen..... :xx!: kwa to kle neki.....chlouk se sploh ne more vech naspat :xx!: kr neki se prebujat.....pa sej sm biu 10 ur u pojstlito bi se pa zhe moral nekak poznatpa nch.....she kr :xx!: pa she nedela jeno jatokrat shele zvecher ob 7ih k mash....franchishkani 666 zlomkou.....tralala.....................in seveda absolutno she kakih pishnajst -ou se ve kam tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Aja, danes je formula, zviz, oijnn, oijnnnnn, zjoijnnnnnn... "K A K S N A D R A M A!!! in taksne! Pa : "Michelin ima danes nove motorje !!!" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 666 zlomkou.....tralala.....................in seveda absolutno she kakih pishnajst -ou se ve kam Bemu, prvi polcajt, pa sej nimamo tok velikega stanovanja, ampak okna, pa prahek, pa poletne cunje ven, pa zimske not, pa tla.... No sej bo, sem svinjsko aktivna, pa vseen kr z zadovoljstvom tole svinjarijo pucam . Enga nedeljskega svinjskega direkt na rožiček Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Enga nedeljskega svinjskega direkt na rožiček mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm glede na to, de ma zlomk sam en rozhich(ek)....ampak zato le ta tolk bl izrazit......morm recht....tkole pr jutranji kavi za PC-om.......mi ga pa res zhe dolg nbena ni liznla kr tko naprej.....take SVINJArije ma zlomk zlo rad 666 zlomkastih -ou direkt pod popek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Drdan . He-he.....če že nism mogu s frendo na morje, pa me je ena frenda iz Amsterdama obiskala. Frrrrka lep dan mujceki Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 glede na to, de ma zlomk sam en rozhich(ek)....ampak zato le ta tolk bl izrazit......morm recht....tkole pr jutranji kavi za PC-om.......mi ga pa res zhe dolg nbena ni liznla kr tko naprej.....take SVINJArije ma zlomk zlo rad 666 zlomkastih -ou direkt pod popek Hm, a so maškare, pa si ti prasec pa JST hudička Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 bemu mick....zej bo pa ceu dan no ja....mej sesej je prou....ne morte se shtajerci skos sam zapijat 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Hm, a so maškare, pa si ti prasec pa JST hudička ne ne....kr po starem nej ostanezlomk ma useen raj, de mu ga prasica kokr zlomkulja vleche 666 zlomkastih -ou...direkt na....( ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Oooooo, lej kdo se je zbudu!?! Dobro jutro, dober dan, Sončna zaspankica! Grem ravno na kosilo, tako da te pokličem takoj, ko bom fertik! Ti si pa skuhaj čajčka in se v miru zbudi, hi,hi! By the way, a si probala zelenga z vanilijo in mlekom? Me prav zanima, če ti je všeč?! Veš, je ravno pravšnji za zajtrk! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Soncna, sva za jutri zmenjene, ne? Ti posljem sms ko koncam, pa bos povedala, ce si koncala! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Ja, kakšnen lep pozdravček za dobro jutro, Natrix! Hvala Aaaaaaaaahhhhhh I think tonight i fell in love with myself Takšne noči pa še ne, pa prav nič nisem delala, ampak samo spala, sanjala in občutila... Noro, kaj se vse živemu človeku ne pripeti Skozi ves spanec... zavedanje, da bom vse zrihtala, da bo vse uredu šlo skoz (tele zadeve z mojo kasnejšo predvideno službo mi res ždijo nad glavo zadnje čase, prav vsak dan...) ... tak topel, nežen, ljubeč filing, sem uživala kot že dolgo ne. Zgleda, da tako zgleda, ko pridemo sami do sebe in si z brezpogojno ljubeznijo podamo roko Še zdaj... kakšno uro po tem, ko sem vstala, ta filing kar ne gre stran... mirna, gotova, polna ljubezni... Zaboga, bi se človek vprašal, da je nekaj narobe z mano? Ampak ne, ni. Vse super truper uredu. Včeraj sem kar brala skripto še dolgo v noč, tako da sem spanec danes podaljšala več, kot sem najprej nameravala Danes pa dalje Natrix, dober tek, pa se slišiva Čajčka pa še nisem sprobala... Imam neke take čisto moje fore, veš... ko sem bolj na trhlih nogah sama pri sebi (kar so zadnji dnevi kar bili), ne dajem v svoje življenje ničesar novega, pač pa lepo uživam v starem... Strukturiranost, hihi Bova pa danes sprobala čajček, ko prideš mimo Ribica Katja, zmenjeno! En čudovit dan vam želim, družinica moja lepa Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Hih, ste hudi Zdaj sem šla še mal za nazaj brat dnevnika - vidim Zlomk in Pujsa spet v svojem elementu, kako vaju je fajn brat Aliana, ti si daj mal časa zase, pa se pocajti... Res se ti je verjetno vse strnilo na kup od vsega dogajanja, pa se tko rezultiralo... Amis, a tile notranji monologi so posledica včerajšnjega veseljačenja? lep dan je zunaj, glej Danda Luna... me je mal prešinilo... ne čakat, zgodilo se bo itak tako, kot se pač bo Do takrat pa, ko pokliče, pa imaš cel čas na svetu samo zase Marsa - tale s formulo, si me narežala x:Dx Mick, ti pa plane spreminjaš vsake osem ur Pismu pa sem se že tko veselila, da te bom tule kaj na temu koncu srečala, ko se boš odpravljal nazaj v MB Se grem učit Aja, prej še frendico poklicat, tole bo zabavno Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Zgleda,da je šu moj štrudel fajn v promet,k ga je pol šlo že pred južno....pol pa po južni.... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Duh, mislim da si še malo otročji, pa saj bo boljš! Kar se pa zamer tiče, pa ne opletaj in napletaj preveč Lahko ti pa malo shekam tvoj e-mail in javno izobesim tvoje podatke! Bi ti blo všeč? Glede pravnih posledic taksneg pocetja se posvetuj s svojim odvetnikom. Kar se pa tice (ne)eticnosti, pa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Zgleda,da je šu moj štrudel fajn v promet,k ga je pol šlo že pred južno....pol pa po južni.... Adijo pamet...jaz se pa full veselil , pa saj ga ne bi tolk pojedel , čeprav bližina mlaja odpira apetit FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Hehe Borism....drugič se prosim prej najavi, ,sploh če bo bližina mlaja.... ...pismo,opažam da je folk dones neverjetno lačen ....hehe,men pa nekej druzga apetit poveča Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Pravilno opazuješ, zato je pa post bolj koristen, pa še hladilnik ostane poln, dve muhi na en mah dobiš .....hvala, drugič se bom kar najavil in ne bom gledal na tvoj jedilni urnik .....a tebi nekaj drugega povečuje apetit, hm, lahko si mislim, vem pa ne..... . Lep večer, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Mislim,da pravilno misliš.... Enako tebi lep večer. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Uf, kakšen timing . Sva šla s cyberčkom na en sprehod, odkrila eno čist novo jaso za naju, si tam razdelila jabolko, pa fuuuuuuuuul raznih gob vidla na sprehodu . Pa se je nebo nekam temnilo, pa meni misli šibale po glavi sem in tja, pa so se ustalile - pismu narava res dela čudeže. Domov grede sva še par ciklam nabrala, pismu kako fajn aromo imajo in malo preden sva prišla domov se je ulilo . Zdej pa sam še Trudija čakava :o|o: . Pismu, ne vem, kako sem včasih preživela, ko sva se na vratih srečevala, kaz iz dveh dnevnih služb, on pa v nočno, zdaj pa mi vsak dan fali . No ja, sem pa vse pospravila . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Sta babnci šli v savno .......joj kak to paše ...............mojim ................ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 mojim bo pa pasal veter na vrtiljaku...še danes, pol pa konc veselja za nekaj časa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Sta babnci šli v savno .......joj kak to paše ...............mojim ................ Kaj pa tvoja domišljija, savna, mal al nič cunjc, pa 2 deklinici . Aja, premal Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Ah, to je že mim......zato pa sta šli v savno počivat Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 joj joj dejte mi mir s takimi!!! Jaz se pa učim... ... pa eno luštno pesmico sem prej napisala (glih neki o takih občutenjih, ki bi bila povezana s čim ognjenim )... Grem sanje razblinjat nazaj za knjige Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts