Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 joj joj dejte mi mir s takimi!!! Se pa vedno mal zate šparam. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 iha ja, tvoja izkušenost bi znala fajn čutit si že zadost star in nor, da se to rezultira na tak fajn način Al sad mirno, vojniče!! Grem se jaz učit. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Al sad mirno, vojniče!! Grem se jaz učit. Si mislila.....mirno STOJ Učit....pa saj ni treba, se bova s pomočjo moje izkušenosti že znašla, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Ma nisem mislila STOJ x:Dx , te nočem matrat, če me ni zraven Hmmm A diagnostični in svetovalni psihološki razgovor tud spada zravn? Bemte, pol si pa res za uporabit Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Mačona potem pa pojdi vsaj temo "SLOVO", če se odpravljaš , tudi deževni dnevi so lepi, pa imaš dežnik ali a tudi ne, po mojem se obremenjuješ pred novim delovnim tednom, NIKAR x!x že danes..... hja pa še tale mlaj je tle, ni bil danes dan za načrte, nisem nič načrtoval, zato se je pa tako dobro izšlo, lep večer vsem,Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 That's it... NA seznam večnih želj... uvrstim še enga črnega konja... poleg črne kitare bo kar pašalo... hm hecno ja... poleg tega pa še letenje no zdaj prva na vrsti nasledn teden al pa še mal naprej pa rafting... črni konji in črni jezdeci hehe contes kje jih pobiraš? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kar prikazali... najbrž si mal zakinkala... in razmišljala o keremu Španskemu Ninotu hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kar prikazali... najbrž si mal zakinkala... in razmišljala o keremu Španskemu Ninotu hehe Uau, kolk smo prevzetni in vase zagledani! Contesa te pa ja nebi pogledala, hu,hu,hu! :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Duhec dela konkurenco Bobnarju. Ja, verjetno res,he,he! Sam je razlika med nama. Bobnar razbobna, jaz pa strašššiiiiim,he,he,he,he! Pa še bumbar nisem, kot on! Sicer pa ni edini bumbar tukaj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Je tvoja prioriteta, da plašiš dame? Ne, mačona, dam nikoli ne strašim, ampak sem kavalir do njih, če so res dame seveda!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 hehe....tale duhvchasih kokr tist, kar ostane po prdcu :xx!: duh seveda 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Na forumu smo same fejst punce! Brez izjeme! hehekaka se pa tut najde....izjemazhe zarad pravila 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 hehe....tale duhvchasih kokr tist, kar ostane po prdcu :xx!: duh seveda 666 zlomkou....tralalaSi pa humorist! A si mel ti tud težko otroštvo? Mislm, a ti niso dovolil, da bi se igral z igračami? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Dajte no punce, a ne boste nič zagovarjale svojega spola? Očitno si edina dama na forumu,he,he,he,! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 A si mel ti tud težko otroštvo? pr men she traja....pa je (hudo)kulsko pa pr teb 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Dajte no punce, a ne boste nič zagovarjale svojega spola? vaginini monologi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 A si mel ti tud težko otroštvo? pr men she traja....pa je (hudo)kulsko pa pr teb 666 zlomkou...tralala Ja, imel sem ga, traja pa ne več! Zdaj sem v xy fazi, he,he! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Akkhut, spet "zmaguješ" s temi prijavami Duhec je pa zgleda čist prijazen duhec, sam podobno kot Luci se tut on mal skriva Ampak mi mamo vse radi Pač vsak najde svoje mesto na tem forumu, zakaj ga ne bi tako potem tudi Duh Aja, Duh... Aakhutovo pisanje je iz mojga gledišča predvsem odraz tega, da se zna (za razliko od recimo 95% ostalega povprečnega folka, ki hodi po ulicah) igrat tudi kot odrasel... V kontekstu mišljenja , kar je potem še bolj zanimivo Aaaaah... poslušam Cafe del Mar vol.3 zravn učenja, pa je ena tako svinjsko huda klavirska sekvenca not, da mi grejo kar kocine pokonc Potem naj se pa človek uči al kaj Aja, a veste tisto od Loesje; "Kako naj se učim, če pa pomagam pomladi" x:Dx I guess tale izgovor zame ni več dober, bi zdaj mogla kaj takega z jesensko melanholijo izumit nanovo Kje? Kakšni vaginini monologi? (Sem mislila, da se me bo knjiga bolj dotaknila, pa se me niti ni tolk... mela mal prevelika pričakovanja, zgleda ) Itak da smo same fajn tule gor, vsaka po svoje Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kar prikazali... najbrž si mal zakinkala... in razmišljala o keremu Španskemu Ninotu hehe Uau, kolk smo prevzetni in vase zagledani! Contesa te pa ja nebi pogledala, hu,hu,hu! :xx!: hehe ja mrbit se sliši vase zagledano in prevzetno, ampak js pa ona že veva kaj sem mislil, ti pa kar pridno naprej.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kar prikazali... najbrž si mal zakinkala... in razmišljala o keremu Španskemu Ninotu hehe Uau, kolk smo prevzetni in vase zagledani! Contesa te pa ja nebi pogledala, hu,hu,hu! :xx!: hehe ja mrbit se sliši vase zagledano in prevzetno, ampak js pa ona že veva kaj sem mislil, ti pa kar pridno naprej.... Brez skrbi, na mestu sigurno nebom capljal! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kje? Kakšni vaginini monologi? (Sem mislila, da se me bo knjiga bolj dotaknila, pa se me niti ni tolk... mela mal prevelika pričakovanja, zgleda ) Kakšna knjiga? nisem še brala. Enkrat sem gledala na pop tv. vsekakor nekaj novega, v bistvu zgodbice kako ženske doživljamo sebe v povezavi s svojim spolom. če se sprejemamo, če smo ponosne nase. ali se sramujemo svoje ženskosti v takšni meri, da jo zanikamo, skrivamo. sem bila kar presenečena, ob nekaterih izpovedih- da se ene še niso videle, kakšne so tam spodaj. nekatere je sram se božati ipd. mislim... neverjetno. zdi se mi popolnoma nesprejemljivo, grozno! da morajo ženske ponekod hoditi zakrite in ubogati moške, kot da so oni nekaj več!!! ni mi jasno kako to dovolimo. in kar je najslabše, te ženske so tako nevajene svobode, da mislijo da je tako edino prav, da so sužnje moškim. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 V današnjem času, ste ženske obravnavane tako, kot se same dojemate! Ali drugače, če se ne cenite same, vas tudi drugi ne bodo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Oj Se samo pofočkam (nič ne štekcam, kaj se vi tu menite, nisem brala nazaj dnevnika... neka vagina nekaj )... tri dni sem uživačkala na Bledu...aaaaahhhhhhhhh... pravkar sem se vrnila z orientalskih ... zdaj pa me čakajo priprave za pouk (pa se mi nekaj ne da preveč tole :o|o: )... ...luštno se mejte še naprej funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Mačona, najprej sem hodila v Ljubljano, potem so vaditeljice iz LJ prišle bližje - v Radomlje, zdaj pa celo čisto pred nos - v Kamnik! In moji zdajšnji učiteljici je ime Mateja .. rutic s cekinčki imamo kolkr hočeš (tudi Daša pleše tole) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 jaz tudi nameravam začeti z orientalskim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts