Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec: iha :eek: x^x x8Dx

ja, tvoja izkušenost bi znala fajn čutit x:px x;)x si že zadost star in nor, da se to rezultira na tak fajn način x:Dx x:o)x x;)x

Al sad mirno, vojniče!! x8Dx Grem se jaz učit. x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Al sad mirno, vojniče!! x8Dx Grem se jaz učit. x;)x

Si mislila.....mirno STOJ x:px :vragec: x:Dx

Učit....pa saj ni treba, se bova s pomočjo moje izkušenosti že znašla, ne x;)x :vragec: x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ma nisem mislila STOJ x:Dx x:Dx , te nočem matrat, če me ni zraven :vragec: x8Dx

Hmmm :inocent: A diagnostični in svetovalni psihološki razgovor tud spada zravn? x:Dx x:Dx Bemte, pol si pa res za uporabit x;)x x:px :vragec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Mačona potem pa pojdi vsaj temo "SLOVO", če se odpravljaš xDDx , tudi deževni dnevi so lepi, pa imaš dežnik ali a tudi ne, po mojem se obremenjuješ pred novim delovnim tednom, NIKAR x!x že danes..... hja pa še tale mlaj je tle, ni bil danes dan za načrte, nisem nič načrtoval, zato se je pa tako dobro izšlo, lep večer vsem,Borism x:)x :palec:

That's it... NA seznam večnih želj... uvrstim še enga črnega konja... poleg črne kitare bo kar pašalo... hm hecno ja... poleg tega pa še letenje no zdaj prva na vrsti nasledn teden al pa še mal naprej pa rafting... črni konji in črni jezdeci hehe contes kje jih pobiraš? :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kar prikazali... najbrž si mal zakinkala... in razmišljala o keremu Španskemu Ninotu :D hehe  :inocent:

Uau, kolk smo prevzetni in vase zagledani! Contesa te pa ja nebi pogledala, hu,hu,hu! x:Dx :vragec: :vragec: x:Dx :xx!:

Duhec dela konkurenco Bobnarju. xg:Dx  xyesx  xscratchx

Ja, verjetno res,he,he! Sam je razlika med nama. Bobnar razbobna, jaz pa strašššiiiiim,he,he,he,he! Pa še bumbar nisem, kot on! Sicer pa ni edini bumbar tukaj! x:Dx :vragec: x:Dx

:vragec:

hehe....tale duh

vchasih kokr tist, kar ostane po prdcu :xx!:  x:Dx

duh seveda x:Dx

666 zlomkou....tralala

Si pa humorist! A si mel ti tud težko otroštvo? Mislm, a ti niso dovolil, da bi se igral z igračami? x:Dx :vragec: x^x

A si mel ti tud težko otroštvo?

:vragec:

pr men she traja....pa je (hudo)kulsko x:o)x x:o)x x:o)x

pa pr teb x:Dx

666 zlomkou...tralala

Ja, imel sem ga, traja pa ne več! Zdaj sem v xy fazi, he,he! :vragec: x:Dx

Akkhut, spet "zmaguješ" s temi prijavami x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Duhec je pa zgleda čist prijazen duhec, sam podobno kot Luci se tut on mal skriva x;)x Ampak mi mamo vse radi xsrcx x;)x Pač vsak najde svoje mesto na tem forumu, zakaj ga ne bi tako potem tudi Duh x^x

Aja, Duh... Aakhutovo pisanje je iz mojga gledišča predvsem odraz tega, da se zna (za razliko od recimo 95% ostalega povprečnega folka, ki hodi po ulicah) igrat tudi kot odrasel... V kontekstu mišljenja x;)x , kar je potem še bolj zanimivo :P

Aaaaah... poslušam Cafe del Mar vol.3 zravn učenja, pa je ena tako svinjsko huda klavirska sekvenca not, da mi grejo kar kocine pokonc :vio: Potem naj se pa človek uči al kaj x:o)x

Aja, a veste tisto od Loesje; "Kako naj se učim, če pa pomagam pomladi" x:Dx x:Dx I guess tale izgovor zame ni več dober, bi zdaj mogla kaj takega z jesensko melanholijo izumit nanovo x;)x

Kje? Kakšni vaginini monologi? :eek: (Sem mislila, da se me bo knjiga bolj dotaknila, pa se me niti ni tolk... mela mal prevelika pričakovanja, zgleda x;)x ) Itak da smo same fajn tule gor, vsaka po svoje x;)x :P

Sončna

VILA SONCA

Kar prikazali... najbrž si mal zakinkala... in razmišljala o keremu Španskemu Ninotu :D hehe  :inocent:

Uau, kolk smo prevzetni in vase zagledani! Contesa te pa ja nebi pogledala, hu,hu,hu! x:Dx :vragec: :vragec: x:Dx :xx!:

hehe ja mrbit se sliši vase zagledano in prevzetno, ampak js pa ona že veva kaj sem mislil, ti pa kar pridno naprej....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kar prikazali... najbrž si mal zakinkala... in razmišljala o keremu Španskemu Ninotu :D hehe  :inocent:

hehe ja mrbit se sliši vase zagledano in prevzetno, ampak js pa ona že veva kaj sem mislil, ti pa kar pridno naprej....

Brez skrbi, na mestu sigurno nebom capljal! x:Dx :vragec:

Kje? Kakšni vaginini monologi?  (Sem mislila, da se me bo knjiga bolj dotaknila, pa se me niti ni tolk... mela mal prevelika pričakovanja, zgleda  )

Kakšna knjiga? nisem še brala. Enkrat sem gledala na pop tv. vsekakor nekaj novega, v bistvu zgodbice kako ženske doživljamo sebe v povezavi s svojim spolom. če se sprejemamo, če smo ponosne nase. ali se sramujemo svoje ženskosti v takšni meri, da jo zanikamo, skrivamo. sem bila kar presenečena, ob nekaterih izpovedih- da se ene še niso videle, kakšne so tam spodaj. nekatere je sram se božati ipd. mislim... neverjetno.

zdi se mi popolnoma nesprejemljivo, grozno! da morajo ženske ponekod hoditi zakrite in ubogati moške, kot da so oni nekaj več!!! ni mi jasno kako to dovolimo. in kar je najslabše, te ženske so tako nevajene svobode, da mislijo da je tako edino prav, da so sužnje moškim. :xx!:

Oj x:Ix

Se samo pofočkam (nič ne štekcam, kaj se vi tu menite, nisem brala nazaj dnevnika... neka vagina nekaj :inocent: )... tri dni sem uživačkala na Bledu...aaaaahhhhhhhhh... pravkar sem se vrnila z orientalskih x:px :palec: ... zdaj pa me čakajo priprave za pouk (pa se mi nekaj ne da preveč tole :o|o: )...

...luštno se mejte še naprej x:Xx :palec:

Mačona, najprej sem hodila v Ljubljano, potem so vaditeljice iz LJ prišle bližje - v Radomlje, zdaj pa celo čisto pred nos - v Kamnik! In moji zdajšnji učiteljici je ime Mateja :palec: .. rutic s cekinčki imamo kolkr hočeš (tudi Daša pleše tole) x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...