Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro vsem!!!!!!! x:Dx

Nevem kaj mi je dons da sm tko zgodej vstala xrolleyesx ............pol čez dan me bo pa pobiral

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.
Deli na socialnih omrežjih

mhmmm, me zanima, ali bi ti jedel ali lizal kaj človeškega.... :eek:  xrolleyesx  x:Ix  x:Dx

Jedel.

Kakšna pa je razlika med ubiti zajčka ali pa ubiti svinjo ? :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx bogi so tudi prašički...meni sploh ni nasplošno jasno, kako lahko kdo ubije katerokoli živalco... :o|o: x:Dx

xsrcx JUTERČEK VSEM, včeraj sem preživela krasen dan, sem se dobila s prijateljico, katero nisem videla že 3 mesece, sva mele za počebljat....je bilo prav fino.

Vsem želim srečen dan.... xsrcx xsrcx xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

hehe js zadnje čase še komarjev ne ubijam več... :D

heja, bi pa ubijal ljubi :D čist tko za šport, mislim da nobne druge živali ni k bi bla tolk... "*******"

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

oh včeri je blo zanimivo.... mjčkn pjano. jah kaj čmo. mal mam mačka dons. je mal težja glava k ponavad ampak bomo zdržal. sej pol po službi pa idrekt v postlo spat. nina nana in me ni več. komi čakam, da bo jutr konc šihta in lahko mal zadiham za vikend. se bom končno lahko naspala in spočila (upam).

fino se mejte vsi skupi!

spet se mi je na bolš poslabšal

nataly x:)x helou! pa drzi se :palec: xsrcx

glede tega mesa...jaz tudi ne vidim razlike med zajckom in prasickom in mucko in piscanckom. vsi so lepi.

tisti, ki tezijo, so mi se vecji hipokriti...a zdaj bomo pa po videzu jedli, ali kaj? :xx!:

ce ubijas, ubijas, lapo ali grdo. in ce ubijas za hrano, je fer, da pojes, porabis cimvec. zaradi takih hipokritov je

mesna industrija to, kar je. samo zrezke bi jedli, ostalega nic, potem se pa cudijo, kako se z zivalmi dela.

ne prenesem folka, ki bi jedli ribe, ampak brez glave... ma: ce ze pojes zival imej vsaj toliko jajc, da ji v oci pogledas.

itd.

ne tezit, in vsak naj je, kar mu pase. jaz bi prej postala vegetarijanka, ce mi ne bi vsi najedali okrog mene,

potem zanalasc nisem hotela, ker mi je sla v nos ta moralizacija, pretirana...joj in oh in sploh!

jaz bi jedla tudi ljudi, ce bi bilo treba, seveda. je pa na sreco ta moznost zelo zeloooo majhna. x;)x

drugace z mano tako...po vremenu.

nekaj grozno zdravo zivim, pocutim pa se stalno slabse xrolleyesx

upam, da bo slo mimo in je to trenutna kriza...drugace bom ful slabe volje.

bodite fino :palec: x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Z vegeterjanstvom ni nic narobe, dokler je to samo prehranjevalna navada.

Ko pa zeli preiti v zivljensko filozofijo...tu se zacnejo tezave...

Vsak naj gleda v svoj kroznik, pa bo mir. x;)x

P.S.

Ima pa vegeterjanstvo tudi svoje prednosti. Ko se druzis s kaksnim, si lahko vsaj brez skrbi. Zagotovo te ne bo ugriznil :eek: x:Dx

Nataly ti bogi! :sori: Ej, sam je že tako da te včasih res glupo obdobje zahvati in same žalostne pa smotane stvari.. pa pol pa MINE! In se spet poberemo pa gremo naprej... ja, izkušnje nas kujejo. Fajn da si nazaj. x^x xsrcx

Žaža.. nino.. pr nas doma so tud nehal zajčke zarad mene jest, pa kak ga naj jem??? Če ga prej božam pa cartam, pol pa POJEM????????? :vragec: Drgač pa nisem vegetarianka. Ampak jst ne morem meni ljube živali na katero se čustveno navežem pol pojest.. Ne morem! :C: Bi kr umrla še sama... to je tko kot da si mamo poješ.. men..

Mushi

heja, bi pa ubijal ljubi :D  čist tko za šport, mislim da nobne druge živali ni k bi bla tolk... "*******"

Zanimivo ne ... lovci pravijo, da se živali smrti ne zavedajo ... bi bilo bolj zanimivo "športno" pobijati ljudi, ki se smrti zavedajo in se je bojijo. x:Dx

:vragec: uno pištolo bi si nabavila za elektrošok.. jst tud za ljudi, za bebca, ki se mi je včer na izvozu skor v avto zapiču.. joj kok jst take idiote mrzim.. :xx!: tam mu ni dost kok se pelem ko je full oster ovinek.. pol na avtocesti se pa 100 pele s tistim kombijem glupim.. debil..izmeček.. potomec golazni.. golazen sama človeška.. na žalost.. s podganjimi geni..
Mushi

NATALY!!!!!!

Pa si tu!!! x:Xx :vio: xcivx :palec: :palec:

Zivemu cloveku se vse zgodi - tebi se je pa pac (sko0raj) vse naenkrat. :D ;)

Nikoli ne ves, zakaj je nekaj dobro, morda vcasih ni treba iskati razlogov, poante, morda je bolje, da je ne vemo...

Ful sem te vesela, ves kolikokrat sem se nate spomnila!

No, samo da je vse OK, da ste zdravi, prijatelji in da si spet tu. :palec: x:Xx x^x

Macka? Ja, macka gre vedno 'tja' (kamor je 'treba'), pes pa na broju zraven, ti pa vsa zlobna iz bolnice :D :8):

Hm, se vedno smo pri zajcih in temle?

Aja, Tihareka, pol bi skor lohk imeli pojedino... ;)

A vse to imate tam nekje? :2src: xcivx :palec:

Tinka - ja, jebiga, zal sem torej hinavec - jasno ne zrem ribjih glav. ;) :D :P

Uhhh... :switz:

Vceraj sem bila na nogah od 6h zjutraj do 0:30, pol sem se ze kar vlekla kot starka, ko pa sem tam besno kuhala oz. pripravljala za kuhanje, sem bila pa tok svoh, da sem za mizo sedela in v sede pedenala, ker sploh nisem mogla vec stati, sem se zalotila, da sem cisto zgrbljena k pultu, pa sem se sla usest...

Na forum nimam vec casa pisat, niti nisem skoraj nic za racunalnikom, malo se se pofocknem v dnevnik, preletim dnevnik.... itd.

No, se se ziher javim kaj, spokali pa se bomo danes ponoci.

Vsem en prav lep dan, se posebej pa nataly!!! :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec: uno pištolo bi si nabavila za elektrošok.. jst tud za ljudi, za bebca, ki se mi je včer na izvozu skor v avto zapiču.. joj kok jst take idiote mrzim..  :xx!: tam mu ni dost kok se pelem ko je full oster ovinek.. pol na avtocesti se pa 100 pele s tistim kombijem glupim.. debil..izmeček.. potomec golazni.. golazen sama človeška.. na žalost.. s podganjimi geni..

Te fasistoidne metode...to je super zadeva.

Nekdo se pelje 52 namesto 50, pa ga ustrelis.

Problem resen.

Je pa majhen problem.

Lahko se zgodi, da se tudi ti pomotoma peljes enkrat 2km prehitro :eek: x?x

kroki.. varnoooooooooostna razdaljaaaaaaaaaaa...... Drugač pa prehitevanje, a ti razumeš ti ovinki ki so, torej obvoznice, da prideš na/z avtoceste.. da tam eden te skor zgazi no.. ko so taki smotani ovinki kr v krogu.. pol ko se teslu tko mudi.. pa pride na avtocesto in se pelje nekih švoh 100... a tam pa tko nujno da me izživcira... sej bom telefonsko dobla, pol mu pa kri spijem... x:px
Mushi

Zadnja dva dneva lepo preživljam s punco. Sva šla na Šmarno Goro po skritih poteh x;)x , pa eno tako fejst večerjico sva naredila. Pa mhmmmmm x:Xx . Pa odpeljal avto na reden servis, pa v pošto, kjer so mi vrnili pošiljko, ker je naslov neznan oz. ni bil taprav x:Dx . Me je to v tako dobro voljo spravilo. Me je ena fejst baba fejst potegnila za nos x:Dx x:Dx x:Dx . Jaz sem ji pa hotu sam pomagat x:Dx x:Dx x:Dx . Majke mi!!!
Ja sam ka mali pao s lipe

Kristalka vas pozdravlja. x:Dx

jaz sem trenutno v Hamburgu, ce si slucajno prebral na LNF, daj pliz pozdravi

vse Lunatike in Lunatke, ker me LNF tukaj nekaj zafrkava, ker je blazno pocasen

racunalnik, pa ne morem gor.

Jaz si bom pa danes privoščila samoto, sem sama xsrcx, sicer grem še za kakšno urico nazaj v službo, imam še nekaj grehov za pospraviti v stanovanju, ampak potem bom sama s svojimi mislimi, sanjami....

marsa, lepo se imejte, spočijte se, naberite moči in predvsem veliko smeha in uživancij vam želim....

upam, da se imajo vsi naši dopustniki lepo, da Astra uživa, Janjak lepo praznuje, da bo Contesa iztržila čimveč, da je Cosma še kaj našpičila x:Dx ter da Stanko čaka prijetna pot... imejte se :palec:

Tinka - ja, jebiga, zal sem torej hinavec - jasno ne zrem ribjih glav. ;) :D :P

x:Dx x:Dx

marsa...ni panike. jaz jih tudi ne jem kot take...ampak ne tezim drugim, kaj je prav in neprav jest,

pa ne delam se fino v smislu: saj ce ne vidim, pa ni x;)x

tudi se ne spomnim, da bi ti kdaj tezila, kaj je treba jest... x;)x

za to se mi gre, za odnos do drugih. ne samo do bogih zivalic...

mushi-normalno, da ne jes zajcev, ce so ti ljubi...samo razlika je, ce reces, da jih ti ne jes, ker npr.: so ti vsec, bla bla,

ali pa, da tezis drugim, da so neke posasti, ker jih pac jejo. to mislim. ( pa ne ti, da se razumemo)

selene-uzivaj :palec: x:)x

kristalka x:o)x x:)x

stanka xcivx pocitnice...contesa... :$$: x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...