Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

.prežiweu družinski wikend s Contess x^x ,bilo mi je res prijazno in poučno v Podobah elementa xyesx Obiskal prvič Snežnik1776m visoko,očitno mam še nekaj rezervne kondicije,da me telo prav nič ne boli x:Dx ,se počutm kar prerojenega,ker sem se na velik nažrl˝različnih vidnih sprememb ,poslikau kar je bilo treba, sem zadovoljen in zadoščen x^x Hvala vam.Hruške,pa slive sm dobu,so slatne,vem :8): HJA, hvala ti za frizuro,jo miselno cenim že x^x

Sem zadovoljen, srčen in plemenit, vem :detelca:

.Zvedu,da nekdo želi bit z menoj prijatelj :V: x:Dx ja, jest pa se le hitro navežem rad, zato raje prekinem kot pa, da šlatam˝ meglo :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uaaaa......kakšen dan. x^x Navedel me je, da vam povem, da ne jemljimo lepih stvari v našem življenju k preveč samoumevnih x;)x . Svojega doma, staršev, otrok, partnerjev, ljubic :vragec:, prijateljev, zdravja, miru, dlakavih prijateljev, lnf-a x:o)x .......Predolgo bi trajalo, da bi vam povedal zakaj mi to hodi po glavi.......skratka.....cenimo jih, se jih veselimo, jih razvajajmo, jih mejmo radi in bodimo srečni k so tu, z nami. x:)x So neprecenljivo darilo nam, pa jih tako jaz kot verjetno veliko vas v vsakdanjem tempu življenja jemljemo kot nekaj kar itak tu je, normalno, ne. x;)x Pa ni tako. Sam mal je potrebno, pa lahko ostaneš brez marsičesa od omenjenenga...........................................npr......crkne ti računalnik. x;)x :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Uaaaa......kakšen dan.  x^x Navedel me je, da vam povem, da ne jemljimo lepih stvari v našem življenju k preveč samoumevnih x;)x . Svojega doma, staršev, otrok, partnerjev, ljubic  :vragec:, prijateljev, zdravja, miru, dlakavih prijateljev, lnf-a  x:o)x .......Predolgo bi trajalo, da bi vam povedal zakaj mi to hodi po glavi.......skratka.....cenimo jih, se jih veselimo, jih razvajajmo, jih mejmo radi in bodimo srečni k so tu, z nami.  x:)x So neprecenljivo darilo nam, pa jih tako jaz kot verjetno veliko vas v vsakdanjem tempu življenja jemljemo kot nekaj kar itak tu je, normalno, ne.  x;)x  Pa ni tako. Sam mal je potrebno, pa lahko ostaneš brez marsičesa od omenjenenga...........................................npr......crkne ti računalnik.  x;)x  :vragec:  x:o)x  x:Dx

Mislim, da je precej huje, če vse to izgubiš dobesedno... :xx!:

Tvoje besede:"Svojega doma, staršev, otrok, partnerjev, ljubic , prijateljev, zdravja, miru, dlakavih prijateljev,....."

Jaz pa pravim, da je veliko huje, če v resnici (fizično) ostaneš brez teh ljudi!

Duhec, mal razmisli. x;)x Saj pc je bla zezancija, ki pa je v bistvu vseeno nakazovala, kaj hočem povedat.......da se veselimo, bodimo srečni, da jih imamo, če jih imamo, ne jih jemat k samoumevne......ker samo.....ck.....pa jih lahko že več ni. Kogarkoli od njih ali celo več njih. x^x

Žal mi je :sori: , če si izgubil svojo družino, novi lunatek x:)x

K. Čapek

Kolk me lepo smejčkata x;)x Ja, je veliko bolj grozno, če dejansko ostanes brez vsega tega, kot pa le virtualno, ker ti crkne comp x;)x x:Dx

Mick, se strinjam s tabo xsrcx Včasih se premalo zavedamo pomena vsega tega za nas... x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kolk me lepo smejčkata x;)x Ja, je veliko bolj grozno, če dejansko ostanes brez vsega tega, kot pa le virtualno, ker ti crkne comp x;)x x:Dx

Mick, se strinjam s tabo xsrcx Včasih se premalo zavedamo pomena vsega tega za nas... x:)x

Sončna

Me veseli, da se zabavaš! :8):

Ker sem bil nesramen, ko sem prišel na forum...sploh do nekaterih. Vem, da si niso zaslužili mojih zbadljivk, ampak že 6 let, od nesreče, sem navajen, da so vsi do mene več ali manj nesramni... :V:

Oooo duhec, to pa te naj ne skrbi x:)x . Takoj k bomo dovolj začutli, da si dobri duhec, boš ne glede na prihod tu našel velik prijateljev, sem prepričan. x^x

K. Čapek

Oooo duhec, to pa te naj ne skrbi x:)x . Takoj k bomo dovolj začutli, da si dobri duhec, boš ne glede na prihod tu našel velik prijateljev, sem prepričan.  x^x

Res hvala! Upam, da bodo tudi drugi tako mislili! Nevem sicer zakaj mi je nenadoma pomembno, kaj mislijo drugi,....

Ja, pa nisem škorpion in bik v ascendentu... :V:

..........crkne ti računalnik..........
men je 1xže crknu, pa mi srce še vedno bije, kaj zaj x:Dx

odločm sm se ,da ga grem kupit novega, a ni to tak simple si zaželet x8Dx

Lahko srce menjaš za računalnik( moderno os.vprašanje)

:N:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Duh, veš kaj je fora... x;)x Poskusi "bit tisto, kar nisi" tule preprosto spodletijo, zato pa smo tudi tako zreagirali včeraj xsrcx Strah je obstranski produkt in povsem nepotreben, vse, kar je, je ljubezen - to je naš temelj x;)x

Nič se ti ni treba bat, da bomo nesramni do tebe, če boš tudi ti korekten do nas (pa še takrat bi te verjetno raje "spregledali" kot pa se ubadali s kakšnimi nesramnostmi x;)x ) x:)x Nekomu se pa vseeno lahk opravičiš za včeraj, bo po moje ful vesel, veš x;)x :palec:

Nočko vsem, pa držte :palec: za izpit jutri... Če se slučajno zorganizirate za kakšno skupinsko meditacijo x:Dx x:Dx x:o)x , ga imam ob devetih x;)x

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Katero znamenje je po kitajskem L 82? Nikoli nisem imel prilike koga povprašat, pa tud sem mel preveč težav, da bi se še s tem ukvarjal...

Če tu prav gledam petelin do 24.1.82, pol naprej pa pes. x;)x

K. Čapek

Lahko noč, vsem skupaj! x:)x

:palec: Enako, sicer jaz mam se 'sluzbo', ampak... noc bo pa, upam, vseeno lahka. xDDx x:)x :palec:

p.s. xscratchx pa smo pri moji 'natancnosti'... namrec, hmmm, vprasanje... morda ne bo lahka sploh... x:o)x

p.p.s. - saj zato pa 'upam' x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

S.vila xcrossfingx :detelca: :detelca:

Nič mujceki, treba it šlafat. x:)x Pa kaka redukcija vsaj III. stopnje za lnf bo potrebna........sm tolk časa čez vikend tu bluzu, da če bo šlo tko naprej, bom na koncu še spat hotu z vami. x:px :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx

Nočko x:Xx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...