Buddha 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 .prežiweu družinski wikend s Contess ,bilo mi je res prijazno in poučno v Podobah elementa Obiskal prvič Snežnik1776m visoko,očitno mam še nekaj rezervne kondicije,da me telo prav nič ne boli ,se počutm kar prerojenega,ker sem se na velik nažrl˝različnih vidnih sprememb ,poslikau kar je bilo treba, sem zadovoljen in zadoščen Hvala vam.Hruške,pa slive sm dobu,so slatne,vem HJA, hvala ti za frizuro,jo miselno cenim že Sem zadovoljen, srčen in plemenit, vem .Zvedu,da nekdo želi bit z menoj prijatelj ja, jest pa se le hitro navežem rad, zato raje prekinem kot pa, da šlatam˝ meglo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Vsaj nekdo, ki je zadovolen sam s sabo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Uaaaa......kakšen dan. Navedel me je, da vam povem, da ne jemljimo lepih stvari v našem življenju k preveč samoumevnih . Svojega doma, staršev, otrok, partnerjev, ljubic , prijateljev, zdravja, miru, dlakavih prijateljev, lnf-a .......Predolgo bi trajalo, da bi vam povedal zakaj mi to hodi po glavi.......skratka.....cenimo jih, se jih veselimo, jih razvajajmo, jih mejmo radi in bodimo srečni k so tu, z nami. So neprecenljivo darilo nam, pa jih tako jaz kot verjetno veliko vas v vsakdanjem tempu življenja jemljemo kot nekaj kar itak tu je, normalno, ne. Pa ni tako. Sam mal je potrebno, pa lahko ostaneš brez marsičesa od omenjenenga...........................................npr......crkne ti računalnik. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Uaaaa......kakšen dan. Navedel me je, da vam povem, da ne jemljimo lepih stvari v našem življenju k preveč samoumevnih . Svojega doma, staršev, otrok, partnerjev, ljubic , prijateljev, zdravja, miru, dlakavih prijateljev, lnf-a .......Predolgo bi trajalo, da bi vam povedal zakaj mi to hodi po glavi.......skratka.....cenimo jih, se jih veselimo, jih razvajajmo, jih mejmo radi in bodimo srečni k so tu, z nami. So neprecenljivo darilo nam, pa jih tako jaz kot verjetno veliko vas v vsakdanjem tempu življenja jemljemo kot nekaj kar itak tu je, normalno, ne. Pa ni tako. Sam mal je potrebno, pa lahko ostaneš brez marsičesa od omenjenenga...........................................npr......crkne ti računalnik. Mislim, da je precej huje, če vse to izgubiš dobesedno... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Huje od česa? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Tvoje besede:"Svojega doma, staršev, otrok, partnerjev, ljubic , prijateljev, zdravja, miru, dlakavih prijateljev,....." Jaz pa pravim, da je veliko huje, če v resnici (fizično) ostaneš brez teh ljudi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Duhec, mal razmisli. Saj pc je bla zezancija, ki pa je v bistvu vseeno nakazovala, kaj hočem povedat.......da se veselimo, bodimo srečni, da jih imamo, če jih imamo, ne jih jemat k samoumevne......ker samo.....ck.....pa jih lahko že več ni. Kogarkoli od njih ali celo več njih. Žal mi je , če si izgubil svojo družino, novi lunatek Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kolk me lepo smejčkata Ja, je veliko bolj grozno, če dejansko ostanes brez vsega tega, kot pa le virtualno, ker ti crkne comp Mick, se strinjam s tabo Včasih se premalo zavedamo pomena vsega tega za nas... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Kolk me lepo smejčkata Ja, je veliko bolj grozno, če dejansko ostanes brez vsega tega, kot pa le virtualno, ker ti crkne comp Mick, se strinjam s tabo Včasih se premalo zavedamo pomena vsega tega za nas... SončnaMe veseli, da se zabavaš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 A nje a nje S.Vila Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 (po enga obema ) Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Naj mu bo no :o|o: ...................saj je sam duhec. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Sram me je... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 ...čemu le? :o|o: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Ker sem bil nesramen, ko sem prišel na forum...sploh do nekaterih. Vem, da si niso zaslužili mojih zbadljivk, ampak že 6 let, od nesreče, sem navajen, da so vsi do mene več ali manj nesramni... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Oooo duhec, to pa te naj ne skrbi . Takoj k bomo dovolj začutli, da si dobri duhec, boš ne glede na prihod tu našel velik prijateljev, sem prepričan. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Oooo duhec, to pa te naj ne skrbi . Takoj k bomo dovolj začutli, da si dobri duhec, boš ne glede na prihod tu našel velik prijateljev, sem prepričan. Res hvala! Upam, da bodo tudi drugi tako mislili! Nevem sicer zakaj mi je nenadoma pomembno, kaj mislijo drugi,....Ja, pa nisem škorpion in bik v ascendentu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 ...prav simpatičen postajaš .....bemu, lunatki, konkurenca :o|o: ................... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Katero znamenje je po kitajskem L 82? Nikoli nisem imel prilike koga povprašat, pa tud sem mel preveč težav, da bi se še s tem ukvarjal... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Lahko noč, vsem skupaj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 ..........crkne ti računalnik.......... men je 1xže crknu, pa mi srce še vedno bije, kaj zaj odločm sm se ,da ga grem kupit novega, a ni to tak simple si zaželet Lahko srce menjaš za računalnik( moderno os.vprašanje) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Duh, veš kaj je fora... Poskusi "bit tisto, kar nisi" tule preprosto spodletijo, zato pa smo tudi tako zreagirali včeraj Strah je obstranski produkt in povsem nepotreben, vse, kar je, je ljubezen - to je naš temelj Nič se ti ni treba bat, da bomo nesramni do tebe, če boš tudi ti korekten do nas (pa še takrat bi te verjetno raje "spregledali" kot pa se ubadali s kakšnimi nesramnostmi ) Nekomu se pa vseeno lahk opravičiš za včeraj, bo po moje ful vesel, veš Nočko vsem, pa držte za izpit jutri... Če se slučajno zorganizirate za kakšno skupinsko meditacijo x:Dx , ga imam ob devetih Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Katero znamenje je po kitajskem L 82? Nikoli nisem imel prilike koga povprašat, pa tud sem mel preveč težav, da bi se še s tem ukvarjal...Če tu prav gledam petelin do 24.1.82, pol naprej pa pes. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 Lahko noč, vsem skupaj! Enako, sicer jaz mam se 'sluzbo', ampak... noc bo pa, upam, vseeno lahka. p.s. pa smo pri moji 'natancnosti'... namrec, hmmm, vprasanje... morda ne bo lahka sploh... p.p.s. - saj zato pa 'upam' Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 S.vila Nič mujceki, treba it šlafat. Pa kaka redukcija vsaj III. stopnje za lnf bo potrebna........sm tolk časa čez vikend tu bluzu, da če bo šlo tko naprej, bom na koncu še spat hotu z vami. Nočko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts