Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

jutro.

kaj je bil fajn vikend. spet en tak fajn žurerski. kr mal pogrešam tkole žurat.... čeprav se zavem šele potem ko grem ven. super je bilo. no upam, da ste tudi vi preživeli krasen vikend... pa lep teden želim.

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Obiskal prvič Snežnik1776m visoko,očitno mam še nekaj rezervne kondicije,da me telo prav nič ne boli x:Dx ,.....

Buena čestitam in lepo, da te je tudi v naše hribe poneslo, če boš še kdaj tam okoli lahko sporočiš x:o)x pa odrajžamo na kašno pijačko x;)x :palec:

Ne vem - mar sem edina, ki še kaj dela na tem forumu???

Ker tu se vsi menite, kako lajf to in ono..jaz pa v soboto tako utrujena, da že ob osmih zvečer padla v posteljo in zaspala tako, da nič ne vem, kdaj je Š. zraven prišel. Niti se mi najmanj sanja, kdaj so otroci šli spat..

Drva - so me čakala. Cel dan..oba s Š sva se nagarala, da to ni res. Tako, da je to bil kar se mene tiče definitivno dan miru - niti ene slabe misli si nisem utegnila privoščiti. Še tista juha, ki jo je starejša skuhala mi je bila full dobra..cel lonec skoraj jo pojedli x;)x

Zato pa včeraj bolj na lahko vzeli vse - itak je nedelja, pa vseeno ni dalo Š. miru, da ne bi s kosilnico pošibal malo naokoli. So bili sosedi ful veseli...

Ej---pa klopotci!!!

Folk tekmuje kdo ima večjega!!!

Danes pa še psi nekaj tulili...pa klopotci ružili....in sem skoraj povežen makaron x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Če tu prav gledam petelin  do 24.1.82, pol naprej pa pes.  x;)x

Petelini so težki,psi pa prenosljivi do določene mere! :vragec: x:Dx

dobr da js bolj petelinke prenašam.... :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:xx!:

Ce se bo dal se bom odjavla od izpita..... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Cist razocarana nad sabo....... :C: Nikol se mi se ni tko sesul..... :V: Se zmeri verjamem, da mi lahko rata, se zmeri vem, da sem sposobna narest, ampak vseen vsi ti porazi nekako vplivajo name..... :sori: Ma kaj k mi ne pomaga to, da jz vem, da sem sposobna, ce pa tega ne znam pokazat. :xx!:

Duh, :palec:

Aakhut, si me nasmeju...... x:Dx :palec: ..... x:Xx

Lep dan vsem, sej vem, da bo men tud lep, kljub porazom. x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ne se odjavljat.....just do it x;)x . Nima smisla, veliko truda si verjetn že vložla, ne zdaj zarad strahu in svoje, verjetno zlo kritične presoje, odjavljat. Sicer pa...tudi past je kdaj treba. Pa itak ne boš. :detelca: :detelca: xcrossfingx

Jutrček x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hvala, Mick, ampak sem se ze odlocla, ker drgac bi ze tretjic padla ta izpit.......pol jih je pa treba placevat, pa pred komisijo delat, pa mi je skoda..... pa tut ce bi se enga zdej padla, bi me cist sesul glede na to, da mi v jesenskem roku ni ratal nobenga narest, ceprav sem se glih tko trudla....pa upala na najboljse....

....aja, pa ze dolg nism..... x:Xx x;)x x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

dobrojutrodoberdanvsem

včeraj še malo na vrtiljaku...adrenalin je dobro šibal...pol pa ogled fantastičnega ognjemeta...se kar stopim...me odpuli v neke druge dimenzije

danes pa nov dan...nebo sveže umito...jutro hladno, zdaj pa že bolje...še vedno kratki rokavi in natikači...

...ribica katja, daj tole lekcijo iz samozaupanja prežveči, pol pa pogumno naprej...trikrat globoko vdihni, skuliraj se in se pogovori s sabo...pol pa na izpit :palec: x:Xx

...mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

čestitam in lepo, da te je tudi v naše hribe poneslo, če boš še kdaj tam okoli lahko sporočiš  x:o)x pa odrajžamo na kašno pijačko  x;)x  :palec: [/color]

Trudi, sem ji povedala,da sta tam vidva doma! x:Dx Na vrhu sva mahali proti Loški dolini kot zmešani, vidva pa nič!" x:Dx

:palec:

Ja, jst sm bil v službi JanjaK pa je pospravljala, pa zgleda ni opazila x:o)x , jo bom za ušesa x:Dx x:Dx x:Dx

No zdej morm pa mal dol z LNF ja k sm ene službene obiske dubu :xx!: :xx!: , no pa pomembni so...heh :O: :inocent: , no upam, da bojo kmal fertik pa pol nazaj uletim x;)x

Danes bom šel verjetno okrog gradu malo pogledat. Mogoče kje Trudija in JanjoK s Cyberčkom srečam. Bi bilo zanimivo včasih s kom malo bla bla bla...

A okol Grada Snežnik :eek: x?x

Povej kdaj boš tam, pa se bomo srečal x:Dx :palec: :palec: x;)x

Lahko tud OS pošlješ :palec:

:onfire: :onfire: ravnokar sem zvedel, da mi je uspelo x:Dx ........v svoji karieri sem naredil tisti nujno potrebni korak navzgor. :palec: In to mi je uspelo brez vip, brez ritolizništva, komolčarjenja in kljub velikim težavam zarad moje trme in svojeglavosti x:Ix . In na to sem ponosen. x^x x:)x x:px

Trililitralala x8Dx ...končno ena dobra novica x:o)x x:Dx . Pa ena mal manj dobra povezana z njo.......posledica tega bo, da se bom v kolk tolk bližnji prihodnosti prisiljen precej manj družiti z vami. :C: No, pa bom že našel kake krivine do vas, ne x;)x x:)x

x:Xx

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:Dx

Končno, cajt za semle x:Ix . Ni Žaže, pa še računovodkinje zjutraj ni blo, pa je blo fuuuuuuuuuuul enih stvari za narest. Vmes sem se zaračunala, pa se nmi je zdel,da je 5.000,00 iz blagajne zginlo :O: , pa ni no, sam preveč vsega za narest.

Ena zadevica me je mickeno iztirila, sem nekam čudne melanholične volje, pa se še sama sebi zdim ena smotka, k bo v bistvu zelo dobra, če se bo izvedla, jaz pa čudne volje ob štimanju tega :o|o: . No sej niti 1% še ne mislim,da bo ratal,ampak se bom za ušesa, ker nisem pozitivno naravnana x:Ix x;)x :palec: . Evo, takoj preklopim na +.

Pol sem še nekam smotana, k Trudi tok dela, kar nekaj mi ne paše to, pa sem to že na vse mile viže jemala, ampak enostavno pol ni nič cajta za nič x:Ix .

Nič, v glavnem se moram v roke vzet, če me že noben drug noče x:Dx x:Dx x:Dx .

Hm, pa vidim invazija na Snežnik, pa nič v naš svinjski brlogec :C: , pa še tko diskretno se pol maha, da nič ne opazim x;)x x:Dx .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ravnokar sem zvedel, da mi je uspelo ...v svoji karieri sem naredil tisti nujno potrebni korak navzgor In to mi je uspelo brez vip, brez ritolizništva, komolčarjenja in kljub velikim težavam zarad moje trme in svojeglavosti In na to sem ponosen.
:palec: mik, potem še višje, nekoč, ha x:Dx

x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hvala JanjaK x:Xx , 1budala x:Xx , ENino x;)x

Mah, še posebej sem vesel, ker mi sodelavci s krepkim stiskom roke in nasmehom čestitajo x:o)x . Pred kakšnim letom sem bil zelo razočaran, ko so vsi molčali, niti bev ne mev niso rekli, pa mi je bila storjena v nebo vpijajoča krivica, ker sem pač pokazal (in danes razmišljam, da sem to tudi hotel pokazati), da za kariero in več denarja ne mislim puzat. Zaradi tega sem seveda nastradal, pa kljub temu dans menim, da sem ravnal prav. Meni ni nič nerodno, enim pa je lahko. x^x V nadaljevanju sem pač potreboval mal več potrpežljivosti in taktnosti, čeprav moram priznati, da od tistega trenutka naprej nikoli več nisem delal s tako vnemo kot do tedaj. x^x

Hi-hi....sm dobu sms od fotra.......da majkica urla od veselja x:Dx x:Dx :palec:

K. Čapek

Joj, kako je fino, da je spet ponedeljek! :vragec:

Ampak vsega dnevnika pa nisem šel brat za nazaj. Ga grem raje brat v naprej.

Razen tega, kar je napisala Astra, se mi še sedaj zdi fino.

Vseeno se moram spomniti na petek, sem si rekel, zakaj pa ne bi šel malo pogledast v TS. Zgoden sem bil, nič se mi ni mudilo. Zato sem na Dolgem mostu pobral štoparja za Idrijo. Voziva 120km/h, kar sanjam zraven. Pa pravi tip - ali se gre še kje drugje, ko sem na Lomu ugotovil, da ga malo lomim, da ga nisem skipal pri odcepu za Logatec. Ni problema, bom šel ven na Uncu, čez Planinsko polje dobro potegneva, ga odložim na Kalcah. Ob cesti me ustavljajo. Se je pokvaril avto? Potrebujejo pomoč? Turki so bili, baje niso imeli denarja za bencin domov, pa so zlate prstane menjali za keš. No, ker sem bil še vedno zgoden, sem se zapeljalpo ridah stare ceste, skozi Postojno. Tam štopa ena mamca. Verjetno do kakšne vasi. Ko se na semaforju stlači notri, vpraša, če grem za kOPER. O, Marija! Gruntam, kje naj jo vržem ven, pa sem sklenil jo zategniti do Kozine. Danes se sprašujem, zakaj vraga je nisem peljal do Kopra, tam je še en mejni prehod? V TS pridem še vedno prej kot znam, tako da sem kar 20 minut križaril za parkirnim prostorom. Ko se vlečem iz avta, pogledam na uro - do minute ob istem času kot zadnjič, ko sem šel skoraj uro kasneje.

Ja, samo zato, ker sem si vmes večkrat rekel - saj sem še zgoden!

No, danes je ponedeljek in Dnewvnik bo prenesel tudi tole pišarijo, kaj mu pa preostane?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

xrosex

Pozdrav vsem skupaj.

Tudi jaz sem se vam pridružila, ke imam občutek, da se imate lepo tu gor in izgleda zanimivo. Rada klepetam in spoznavam ljudi in upam, da bom tukaj spoznala zanimive ljudi.

Ne vem če sem našla pravo stran, da pozdravim vse..... če nisem se opravičujem vnaprej in vas prosim, ne jezite se, raje se zasmejte, ko pride kak nevednež med vas.

Lep dan in polno uspeha in dobre volje vsem.

Mick,bravo! :palec: :detelca:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...