Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Sanjalka, čist ta pravo stran si najdla, pa čist ta prav forum . Dobrodošla . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 JanjaK hvala za dobrodošlico in res upam, da sem našla pravi forum. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Mick.... čestitam.... pa veliko uspeha še naprej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 dans je res že čudn dan, ampak je vsaj sončno sočn prej se mi je en ptič zaletu v okno, pa je zihr padu dol pol, pa že posezonsko˝ mi izpadajo lasje Se mi zdi,da sm neki vidu v sanjah, sam nevem,če bi to dodelil sanjam,pa ne da se mi mislt; se mi zdi,da bo tak dan brez nekih ustvarjalnih idej´ (bom počakal,da me spet prime dinamika) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 morgen..... :xx!: sej vem, zdele boste eni zapizdili...ampak....zlomk se ne more NASPAAAAAAAATTT ne gre pa ne gre.... :o|o: mick... 666 zlomkiou pa 666 -ou jasn kam pa komu.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Mick, končno, ane...Sanjalka dobrodošla, danes ni ravno moj dan, od pol treh do treh zjutraj sem se pa menda 10x zbudila... ura je obstala, ali pa sem v sanjah tud na uro gledala, mi ni ravno jasno.nič dan je še dolg, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Thx Contesa , selene , aakhut .... , sanjalka - glej ti to sanjavo novinko, komaj pršla pa že obvlada k šus. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 a ne? ja fajn je! no sanjalka še enkrat dobrodošla. tle se boš mela ful fajn. boš vidla čist te bo not potegnilo in prec boš zasvojena!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Mick.... Vaja dela mojstra! Ne se še učim, pa kak nasvet kje dobim! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Hm.....maš pa pametnega svetovalca. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Sanjalka, dobrodošla x!x Janjak, Mick...čestitaaaaam... ...častiš pir...ah, ne pir..zdaj bo kaj boljšega... Piko... spomni me, kaj sem takšnega napisala...da ti ni bilo všeč.. Duhec, me veseli, da si ostal tukaj...se opravičujem, ker sem bila mal groba do tebe..samo tako si nastopil,da me je tvoj odnos zmotil.. Ribica...ni druge, potegni črto za nazaj...in glej samo naprej... Pametna jaz :xx!: Napisala sem, da grem na en majčken pohodek... ..pa točno vem, če piše na tabli uro in pol...kaj to pomeni... na poti tja je še šlo...nazaj pa se mi ej zalomilo... :xx!: ..noga me je začela tako boleti, da sem jokala od bolečin...to se mi že dolgo ni zgodilo...Bolela me je desna noga, na levi pa se mi je naredil žulj...čeprav imela preizkušene čevlje, ki so z menoj prestali že marsikateri podvig...no,če je kdo videl na Pohorju eno objokano dečvo, ki je bosa na eno nogo, na drugo pa šepa...sem to bila jaz... :xx!: Seveda sem zmogla do konca..saj mi drugega ni preostalo... imam pa danes gromoooozanski krvavi žulj...ki boli ko hudič... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 aiwa..... hvala in veš, da kar ne morem stran... je prav zabavno veš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Astra, en pobož nič, ti se nežno pogovarjaj s tačkami, jaz pa z križem... sicer pa vsaj vemo, da smo živi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Astra hvala! Mick, a bi javno pohvalo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 za se ve kam Astra en svinjski pobož na bolečo tačko pa na žuljavo nogo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 vish astra....che b bla verna (tko k se spodobi),pa bi zram rozhn venc molila.....bi bla zej zhe mal blizhi zvelichanju 666 zlomkou....cmoka ti pa ne dam (bridke izkushnje od zadnjich ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Noro, sem končno uspel vsaj preleteti poste malček za nazaj, in vidim: ravnokar sem zvedel, da mi je uspelo ........v svoji karieri sem naredil tisti nujno potrebni korak navzgor. In to mi je uspelo brez vip, brez ritolizništva, komolčarjenja in kljub velikim težavam zarad moje trme in svojeglavosti . In na to sem ponosen. Čestitam! x!x x!x Trililitralala ...končno ena dobra novica . Pa ena mal manj dobra povezana z njo.......posledica tega bo, da se bom v kolk tolk bližnji prihodnosti prisiljen precej manj družiti z vami. No, pa bom že našel kake krivine do vas, ne To pa kakor za koga ... Monday PikoP.S. a misliš, da ti bo to kaj škodovalo? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 mick čestitke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 ravnokar sem zvedel, da mi je uspelo ........v svoji karieri sem naredil tisti nujno potrebni korak navzgor. In to mi je uspelo brez vip, brez ritolizništva, komolčarjenja in kljub velikim težavam zarad moje trme in svojeglavosti . In na to sem ponosen. Bravo Mick!!! Cestitke!! Saj to si ze 'imel' v bistvu, sploh nisem dvomila, je bilo le se vprasanje casa, nekako, a dbest - bolje vrabec v roki kot vrabec na strehi. Ta stari tud do stropa skacejo? Jasno!!! (moja bi sla ta moment naredit izpit za avto celo, po mojem... - ce bi jaz s kaksno taksno uletela ).... Eh, kaj gruntas vnaprej?Tvoj cas bo pac malo drugacen in si ga bos tudi zorganiziral malo drugace. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Astra......a nisva mi2 rekla, da še sam na sprehode hodiva, pa velik onealcohol tekočine pijeva? ....Veš deeeeeee.....bo treba rusvajs nardit. Amis.....thx Morm rečt, da je ta Amis veri veri simpa deklina ....vse vedno opazi, nikol ne pozabi koga mal pohvalit, bodrit, čestitat........ Piko, thx tud teb. Kakor za koga Škodovalo?.......V bistvu verjetn res ne........vam pa tud ne. Sanjalka ....na 4 učke bi blo tud čist vredi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 * Astra, (ampak skoz mors pa nekam sponat, nenehno nekaj... )* Nataly tam nekje zadaj, kok dobr poves, se ti tolk rezim vedno... * Aakhut, fajn te je spet videt malo vec! * O, Sanjalka, hojla! ****** Jaz pa.... komsi komsa... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 mi smo se s tabo čist razvadili...imaš en tak spešel smisel za humor, ki je zlo ok...da skrajšam: pogrešali te bomo (pa v tisto temo te bomo pogosto metali )... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Bravo Mick!!! Cestitke!! Saj to si ze 'imel' v bistvu, sploh nisem dvomila, je bilo le se vprasanje casa, nekako, a dbest - bolje vrabec v roki kot vrabec na strehi. Ta stari tud do stropa skacejo? Jasno!!! (moja bi sla ta moment naredit izpit za avto celo, po mojem... - ce bi jaz s kaksno taksno uletela ).... Eh, kaj gruntas vnaprej?Tvoj cas bo pac malo drugacen in si ga bos tudi zorganiziral malo drugace. Hvala Marsa. He-he....dans si lohk enga prvoščim, pa še enga, da te mal jezim .... Ma ja, fotr je bl umirjen, še vedno ne zna pokazati čist tega kar itak nikoli ni znal....pohvaliti, bit ponosen, se postaviti za svojga sina, se pa popravlja, mal pa je pač tak njegov značaj, sm pa prepričan, da je v sebi zadovoljen in vesel.....materi pa se čist fuzla, bo hodla zdej okol k pav. Ma v soseščini eno prenašalko novic naštudirano, sm ziher, da jo bo čimprej čist slučajno obiskala.... Ne vem....zdej bom to počas prebavu, pa mal dal mir, se še kaj naučil....pol pa......bomo videli. Evo, me že gnjavijo....dijo ................ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 marsa, si postnila vmes...kaj je pa s tabo? ne vem, če kaj pomaga, pa vseeno you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 Amis, thanx, seveda pomaga pozornost vedno, saj ves... :>))Ne saj je ok, samo sem cist 'oshamuchena' - ze vceraj bila kot cota... pa vseeno vsega boga opravila, potem sem do ene dveh ali kdaj pisala napoved, potem me je pa dobesedno zvilo, tako mi je slabo postalo, da nisem mogla nic, nic, no...Je Mitja tamalega v solo peljal, jaz pa se nisem hotla niti premaknit tamle v postelji, ko sem super pozo zavzela, da mi je blo gud... pa se mraz je zjutraj notri, jaz pa sem mahnjena na zracenje, pa skoz odpiram in je skoz mraz. Tako da moje pocutje je ze kdaj bilo boljse, je pa seveda ze bilo slabse tudi, skratka, vse je ok, nic mi ni hudega, vec... samo sesuta sem malo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts