astra 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 cmoka ti pa ne dam Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 hehe 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Marsa hvala in vračam pozdrav. Pa še to naj povem, vidim, da je tu med vami prav lepo in zanimivo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ne morem prehvaliti tega ponedeljka! Če že vsi dajejo svoje obrazke v ikonce, na ponedeljek bi imel lahko tole. No, saj eni jo že poznajo. Predvsem tisti, ki so jim všeč veliki nosovi. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Piko Surla - Pondeljek Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 huh........ sm mel zdej pomemben služben obisk, pa so me zbral za eno pomembno zadevo uredit, pa za določena mnenja pri tej izvedbi in koordiniranju zadeve , men se je pa potrdil to, da dobr delam in da me vsaj mal upoštevajo Pa pol berm tm........hmh MICK BRAVO in ŠE ENKRAT BRAVO IN ČESTITAM, vem kako je to, k nočeš 'lezt v rit' pa pol te mal na stran dajo, pa po možnosti še težje naloge in mal polena pod noge........ :xx!: :xx!: ; pa pol k to daš čes, ko ti uspe je tisto zadovoljstvo toliko večje (sm jest tud dal podobno situacijo čez)SKRATKA Mick BRAVO - CAR SI http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 trudi...tudi tebi bravo in čestitke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Amis hvala, sej sm kr mal zrastu (sam tolk k JanjaK mi še zmeri ne rata bit velik ; sej se trudm, sam to se mi fino zdi, k tle če nimaš veze pa nisi v sorodu z krnim (3mamo) šefom, si bol 'jebiveter'; jest pa nism nč od tega, pa mi je to ratal Tko, da Mick res ti prvoščim, ker vem kako je to zajeban in da če dobr delaš, pa da te noben ne upošteva http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 saj zato pa vama čestitam z mickom, kr sta oba ok in sta z lastnim delom in fer plejem uspela.... xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Trudi, to pomeni po mojem, da cenijo tvoje delo, ter da vedo, da ga opravljaš vestno in s srcem, bravo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Čestitam no za tole obemaMick - Trudi - (onega ne upam poslat, ker bo Janja videla...pol pa ogenj v strehi ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Čestitam no za tole obemaMick - Trudi - (onega ne upam poslat, ker bo Janja videla...pol pa ogenj v strehi )O Nataly, tud jst onega ne upam poslat, kadar čestitam Janji, ampak bolj zato, da ne bi bil pri meni doma ogenj v strehi. (Pico al lunedi) P.S. Ja, tudi Trudi je car, tako kot si je napisal! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Po vrsti ko hiše v trsti ... sem vas ravnokar prebrala za nazaj Sanjalka, dobrodošla med nami, vedno smo veseli novih članov, vsak nekaj posebnega prinese s sabo Mislim, da ti bomo kar zelo k srcu prilezli Mick!!!! Ja čestitke, , pismu sem vesela zate, takšne stvari je vedno fajn prebrat in videt! Pa čestitke tut Trudiju, vidim, da so tudi tvoji delovni napori spoštovani in upoštevani Naše drage makarončice... Janja, veš kaj - včasih morš met tut kakšen bolj "down" dan , pa znaš potem tiste pozitivne in svetle tolk bolj cenit! Pa še šanso imaš mal spet pogledat pod svoj prepražnik, če je še kak prahec kje, da lahko ščistiš za naprej To je vse sam pozitivno, boš videla, bo šlo zlo hitro na Astra, bemte, pa sem prav študirala, ko sem prebrala v dnevniku tisto tvoje vprašanje "Pa bo noga zdržala?", da mi tule nekaj ne diši, pa evo, pišeš o tem Ne skoz tolk šibat, pa daj si čas za počitek, če ga rabiš, lejjo Marsa... sem tut včeri vidla v dnevniku, da si neki na meji s počutjem... Upam, da si zdaj že kaj boljš in da je blo sam enodnevno slabše počutje, da bo minilo Pobožki Ribica Katja, za izpit ... boš šla drugič, pa se fajn naučila, vzemi si čas in predvsem brez panike preštudirat stvari. Boš vidla, zdaj ko se boš učila za naslednjič, ti bo šlo ful lažje, ker ti bo snov že znana, pa tut osnovno organizacijo le-te veš, tako da bo šlo, verjamem vate Piko x:Dx kera ikonca Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 In kako je šel tvoj izpit sem mislila nate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Pa še mal mojga bluzenja x:Dx Naredila izpit z osem , ful je blo easy Navadno se učim z logičnim povezovanjem (no, vidiš, Ribica, jaz za na pravo ziher ne bi bla, ker se je tam treba kar velik na pamet učit) in sem se ful bala, da mi bo dal kakšne alinejce za naštevat, ker bi tule totalno odletela... In je model ful korekten, res zanj - daje logična razumljiva vprašanja, če kaj pozabiš, te čist prijazno opomni in lepo počaka brez problema... Se mu vidi, da je terapevt, pa da obvlada komunikacijo Vmes sva se še zadebatirala okrog duhovnosti in mojega zanimanja, pa o razširjenosti tega v Slo, se mi je kar smejalo... potem mi je pa razlagal o Delfih in prerokovanju, svašta, res kar verjet nisem mogla x:Dx Drugi ponedeljek grem delat k njemu še en izpit, in sicer skupinsko terapevtsko delo Spala sem dans glih ene 4 urce, tako da študiram, da bi jo popihala na kosilo pa pol za ene tri urce spat, še ne vem... Hihi kar se spanja tiče, sem zjutraj vstala s tako trdnim vedenjem, da bom izpit naredila, da sem se kar sama sebi čudila - še dokler nisem prišla not in začela kul odgovarjat, nisem hotela temu filingu popolnoma verjet (neradi se zmotimo, kako je to res ), zdaj pa vidim, da je kar taprav Nekaj velik takih filingov mi po glavi in srcu šiba zadnje čase Aja, pa to sem hotla povedat, da sem ful vesela, ker končno spet začenjam pisat tudi poezijo, vedno bolj se mi odpira in ustvarjam Grem po bone pa na kosilo... lep dan vam želim!!! Selene!! hvala ti za lepo misel Kaj se pa s tabo danes dogaja, sem brala nekaj, da si imela eno čudno spanje danes? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2004 Avtor Prijavi Deli 13. september 2004 (Pico al lunedi) prej je bil n, meneszdi, jaz pa gruntam, kaj za en anagram je tole, el nino al kaj notri... V resnici pa Lunedi - ponedeljek... Lune - di - lunin dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Pa še mal mojga bluzenja x:Dx Naredila izpit z osem ...Aja, pa to sem hotla povedat, da sem ful vesela, ker končno spet začenjam pisat tudi poezijo, vedno bolj se mi odpira in ustvarjam Ja izpit , fino, ampak tole je taprava informacija za moja ušeska! Aja, mogoče si bom ta teden malo spucal ušesa, pa dam eno njegovo fotko še gor. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 haha pismu kak hud anagram ja , dobiš hitro vn El Nico Puliand hehe dobr anyway dones sem meu ful lepo jutro, s ful lepim klepetom s ful lepo bebjo... lep dan in the making.... karnaprej tolčem grozdje, počas mi ga bo zmanjkalo pol se bom pa nad štrudl spravu.... neverjetno je kolk je treba sadja pojest da je človek sit... js kar jem pa jem po mal in to sploh mi ne pride merac polna.... bom moral kako bolj ornk sadje, al pa zraven še mal sirčka... hm ja ... me zanima kaj je spodaj, še .... mhmhm jure lačen... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Sončna za izpitŠe čist mal manka, da bi bil to lohk zelo dobr pondelk ; bo vse jasno pol okrog 19*00 :o|o: Sicer pa je že tko uredu http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Thx Trudi , nataly , S.vila Mah je pa dans nek čuden dan, je folk čist prečefuknjen ...skratka nič ni ratal karkoli je dans pri mojem delu imelo zvezo z ljudmi, pa sm jst čist ok, sem dobre volje, normalno . Mah...juter je nov dan, gremo v nove zmage. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 prej je bil n, meneszdi, jaz pa gruntam, kaj za en anagram je tole, el nino al kaj notri... V resnici pa Lunedi - ponedeljek... Lune - di - lunin dan. Marsa, tvoje oči prehitro bliskajo zame, čeprav sem NUNE popravil v LUNE v manj kot 10 sekundah! Ja, ob ponedeljkih - čim dalj od EL NUNE... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 sončna...tko se dela you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Evo, fuuuuuuuuuuuuul deloven dan, komaj vse sfolgala, s tem da sem mela težek LNF post . Vmes se je moja glava spet našlihtala hvala bogu, sem vedla kaj in kako, ampak občutja so bila pa drugačna, nekak se boljš v eni vlogi znajdem kot v drugi. Evo, naučit se moram SPREJEMAT . Je bl simpl dajat meni, ap ne razumem takrat zadrege na drugi strani . No v glavnem glava naštimana. Pa mal sem bla tečna :o|o: k se s Trudijem vse skp nč ne vidva, ćče pa že, je pa čist konc, kdo pa ne bi bil po takem tempu . Nisem niti napovedi prebrala, ampak ziher je kaka taka postavitev planetov. No zdajle šibnem še k Omi na obisk, je že na navadnem oddelku, baje se že mal juhca , tako da ima ženskica, da čimprej okreva, da bo spet v voznem stanju . že vem,da me bo fuuuuuuuuuuulj vesela, jaz ap tudi nje. Je nekak edina žlahtica moja, ki je v resnici kdaj nardila kaj zame . Pol pa še taščo mal pogledat, pa potiolažit, če bo treba . Jutri pa upam,d a bo več cajta za svinjanje tule . Trudi čestitam, ti jaz itak vedno pravim, da zelo dobro delaš, pa da si se že do zdajle dosti dokazal in da imaš vse razloge za zaupat vase Sončna, super za izpitek Sicer pa brez problema pošiljate Trudiju, nisem svinjsko ljubosumna, pa itak si jih tut z Zlomkom izmenjujeva, jaz sem pa zagovornica demokracije Še naprej ostanite navihani Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Dokler so sam po lnf vse špila, a nje a nje.... za pujso Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts