Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Ojla, sem ze nazaj, sem bila v mestu, pa v knjiznici, vse zivo sem si sposodila. Npr. sem nasla knjigo 'Razstrupljanje'... pa Knjigo urokov (ene ki sem prvic videla, ne marjetkinih, tuj avtor) pa tko... bom malo brskala... :)

Tle sem dost off, na cesti pa zazivim, kot na konju se pocutim.

Sem imela pa kar slab filing in sem bila ze kar krcevito previdna. Prav opazila sem, da ful pazim, da imam kar streho nad ocmi namesto obrvi, cist skoncentrirana.

Duh, ah prosim te, no, kaj pa je bilo takega! xrolleyesx

Pac - enkrat upades, si hotel biti izviren in samosvoj, saj je kul. :palec:

Meni se ni zdelo nic takega, malo si se pac hecal, ker se nisi vedel, kaksen stil in strategijo bos ubral oz. zavzel. :vio: :palec:

Predstavljaj si, da sem jaz v zacetku vikala! x:o)x x:Ix :8): xcivx

Tihareka je pa kul, ja, nekaj posebnega in fajn. :vio: :palec:

(*pa se dobr datum rojstva ima x;)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

uau, tinka...to se dela...ti privosˇcˇim, pa cˇist malo sem ti fousˇ  :onfire:  :fiju:  w:Iw  :palec:

x:Dx x:o)x amis...je bilo stanje hudo potrebno presekanja. sem delala 11 dni brez oddiha od 12-17 ur na dan.

potem pa 4 dni nisem

x;)x

ma ni isto v bistvu...ampak sem imela pa zato toliko boljso druzbo :vio: x:Ix

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Inkognito zasebni nevirtualni vikend... :palec: ...hm, tole dobr zveni... x;)x

že ves dan si pacam tale moj žulj.. xrolleyesx mož se ful reži, ker zdaj pa na levo nogo šepam... x:Dx ...ker je žulj na pregibu..in se komi premikam...sem pa ugotovila, zakaj sem ga dobila...nekak vsi čevlji mi drgač stojijo...odkar sem bila pri kirotu...očitno imam drugače oblikovano stopalo... :eek:

čist sem obsedena z zdravo hrano...že cel dan klicarim okol po eko kmetijah..in se dogovarjam...sam še naravno vzgojene piščance najdem..pa imam listo dobaviteljev zaključeno... x^x

očitno imam dobro zavarovalno agentko...sem ugotovila, da ne bom ničesar izgubila...ker imam tut zavarovanje "za primer prve škode"...torej mi pri prvi škodi ničesar ne odtegnejo...

Moj gospod pa nekaj gnjavi...ker je ugotovil, da ni bila samo praska... :inocent:

Astra

Per aspera ad astra

Predstavljaj si, da sem jaz v zacetku vikala!  x:o)x  x:Ix  :8):  xcivx

:eek: x:Dx x:px x:Dx x:Dx

Tinka, ti imas dbest smisel za humor, vedno se smejis na 'pravih mestih' x;)x x8Dx x:o)x :vragec: xDDx

Ampak res, evo to mi je pa res vsec pri rakih, tale smisel... :zoro: x:)x x;)x

Ves, bilo je nekaj ljudi, pac 'poznanih' (iz chata in tko, ki so recimo pisali na urednistvo ze zdavnaj pred forumom [kot npr. el nino, ki sem nanj nabasala ko je bil star 16 in se ga do danes nisem zlosala... x:o)x x:Dx x;)x x:px] ... in tko..), a uletavali pa so vse bolj tudi drugi nakljucni obiskovalci LN in recimo 'pricakovali' dolocen nivo.... Pa ce se kar vsevprek hecas in tikas in tko, morda izpade bolj kavbojsko... al kaj jaz vem... x:o)x...

No in nekateri so vzeli zelo resno, meni je to bilo kul, ker saj sem tudi resna... A scasoma je pac postalo vse bolj in bolj sprosceno in domace (jasno) in plavam pac s tokom - tu sem riba - ne samo jaz, pac pa tudi forum - uradni zacetek, 'rojstvo' foruma?

1. marca (1.3.) x:Xx x8Dx :palec:

No in nekdo zelo resno nekaj vprasa, jaz pa admin ali urednistvo ali pac kar sem tedaj ze bila, nisem mogla rect - kwa, sta, a takle al kwa...

Ampak sem seveda smrtno resno odgovarjala in tko. In vikala pac. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Naravno vgojene piščance in krompir k ni nč posipan pa kakor koli drugače dodatno nenaravno poplajhan......

to mamo mi, naša mama vse tko dela in pridela :palec: :palec: :palec:

Uradno nima BIO-, samo vidm in opažamo, da ona vse naredi prez kašnih strupenih pripomočkov in ima vse naravno in BOLJ BIO, kot marsikatera uradna BIO-kmetija xDDx

Trudi, saj vem...sam jaz pač nimam teh možnosti...

Selene, ne leto...LETA...hitro minejo... x;)x

Astra

Sej zato sm pa napisal, da če kej rabiš tazga, povej kaj, pa kolk, pa kako in če lahko ti zrihtamo in je x:Xx x;)x :palec:

Pravkar prisel od zobozdravnice (jp, danes dela do 20.00)

Se ena plomba je ostala za zamenjavo, potem bom pa cisto amalgam free x^x :palec:

Ko sem mislil da je ze vsega najhujsega konec, mi pa ob odhodu rece : Gospod, dve uri ne smete nic jesti. :eek: xrolleyesx :vio:

x:o)x kaj, a to da ti je rekel gospod? x:o)x x:Dx

aja, saj res, haha, a ves kaj sem pravkar? Pojedla en nad sendvic s sirom in paradajzom (pelati taki kar sladkasti, njami, cist tenkckani kolutki) x^x x:px :vragec: x:Dx

xsingx

Picasso

Danes je bil pomemben dan! Sem ga že kar čakal... sedaj je tu... x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ja nimbus v dnevniku :eek: x:Dx x:Dx :palec:

However, moje sanje o popoldanskem spanju so splavale po vodi, nekak ne morm spat, tako da se bom verjetno naštelala pred comp, pa si kak muvi pogledala, za kaj drugega itak nisem preveč uporabna dans x;)x

Glihkar popapcala (jooooj Marsa in Kroko x:Dx x:o)x :vragec: ), prav pasalo x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...