Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 aiwa...nočko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 krissamis hvala in lep večer... pa upam, da se jutri kej beremo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 normal da sweet dreams..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 kje dobiš te barve x!x spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 kje dobiš te barve x!x tam pač npr...blue zbrišeš, pa napišeš pink al pa kaj podobnega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 mačonček...velik velik pobož you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Dober večer Zdejle sem prišla sem še malo pozdravt,mal postov prebrat....se zahvalit ,za ponujeno podporo....in za lepe besede,ki so me v dobro voljo spravile Lep pozdravček vsem. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Lep večer Tihareka xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Dober vecer vsem! Sicer se mi ocke zapirajo (spala 2 uri), ampak bom se mal chekirala lnf. Amis, hvala za podporo! Srce si! Mick, cestitke!!!! Astra, poboz.... Upam, da bo cimprej minilo.......pa hvala tudi tebi za vzpodbudne besede! macona..... budala si hude besede.....pa saj najbrz ne misli tako..... Socustvujem s tabo, najboljse, da cimprej kupita avto, da bo mir v hisi! Soncna, cestitke!!!! Je blo vredno cakat tok casa na izpit ne? Jz sm pa bla na faxu, se odjavla od izpita, sla v copovo knjigarno, si kupila brand new tarot karte in bom pocasi zacela z ucenjem. .....sej imam ze ene, sam sem si pred leti oznacila, kaj kaksna karta predstavlja, to pa je samo potuha.....tko ne bom nikol znala..... :o|o: Pol sem sla v nuk na cockto z etnologi, ki so imeli izpit ob dveh in so se "ucili"......yeah right! Tko in tko so ze vse znali. Spoznala eno sotrpinko s faxa, ki je rekla, da se me spomni iz predavanj..... Jaz pa njo prvic vidla...... Na predavanja sm kr dost hodila, sam k je tok ljudi, da opazim samo znane face iz gimnazije.....ona je pa rekla, da si me je zapomnila, da sm ji ze bla najbrz simpaticna in to.....pa da sm najbrz kdaj pred njo sedela.....(jao kaj je pol vse slisala.... ). Srecanje s Soncno padlo v vodo....pa nic zato, se bova pa drugic zmenili! Pa v knjiznici sm bla!!!! Koncno malo casa zase, za svojo duso. Pa z dragim sva bla celo popoldne skupaj, je blo ful lustno! Vsem lep vecer se naprej! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Vsem, ki ste slabe volje naj povem, da niste edini! Tudi jaz sem imel reees težek dan in ga kar ni bilo videti konca! Bo že držalo, da ko se človek zabava, mu čas zelo hitro mine in očitno je ravno nasprotno, če se ne! Ampak, jutri je nov dan, ki pa ni ponedeljek! Res upam, da bo boljši! Pogum, lunatki! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 js sem meu pa v bistvu noro dobr dan... hehe tak pošten pondelk, niti s postelje se nisem dost premaknil.... heja... zdaj me pa nekaj komarji napdaajo.... res je nevarno prinest si grozdje v posteljo.... maš hrane za cel dan.... anyway... goodspeed folk lahkonoč, sladke sanje... js grem sam še mal pomeditirat pol pa lovit jutranje bejbike... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 DOBAR DAN SVIMA !!! Ali pa jutro, saj je vseeno. vsem lunatikom, ki neskončno dolgo surfajo po Marsinem netu. Evo mene nazaj po treh tednih dopusta. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 danček volkec welcome back!Včeraj sta me obiskala trudi in janja. Mi je trudi novo miško zrihtu. No danes je pa nov lep dan. ha - drug teden me tak dan ne bo več v službi... jupi!!! končno bom šla na zalsuženi dopust!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 dobrojutrodoberdanvsem[/COLOR] ...včeraj občudovala sončni zahod ion se čudila sama sebi...običajno so mi všeč taki intenzivni s ful močnimi barvami...včerajšnji pa je bil nežen...ja, neki skriti deli prihajajo na površje ...lepo. prijateljici odpirala karte...kar po telefonu ...že ustaljena praksa ...pa veliko smeha....težko zaspala......tle je soparno in oblačno...trgatev se bo začela ta teden, napovedane so padavine, tako, da ne bo nč fajn...čez vikend prideta na trgatev frend in frendica...komaj čakam...čeprav zna biti preveč tekočih substanc... ...moram pazit, ker mi ne paše.....po službi s psom na moj najljubši kotiček...eno urco hoje za se predihat...pol bomo pa videli no, mejte se fajn živjo volkec you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 no, mejte se fajn živjo volkec Če čmo! lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 no, če nečte, ne morem nč pomagat... a nočeš nosko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jutrček Borism, tinka, Tihareka, ribicaKatja.......tenkju veri mač Počasi ugotavljam, da imet 2 ženski pri hiši mogoče niti ni tako dobra ideja k se sliši Ti dnevi mi laufajo 100 na uro, bi trebalo mal na bremzo stopit . Včeraj sem uspel obiskat tudi babico, mal sva foto-albume gledala in obujala spomine, res neverjetno kako starim ljudem "dolgi" spomin dobro dela. Vido po dolgem času tud fotke in z njene mladosti, hih, tam nekje iz leta 1930......bla dobra bejba Sicer pa sem v gužvi gužvi gužvi, dela preveč, opravkov preveč, spanja premalo....bo treba nekaj nardit v tej smeri. Mačona .....upam, da je zate nov dan Ok, gremo crnčit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Dober juterček vsem Uh...hvalabogu,da je danes nov dan,pa upam,da mn uničujoč kot včerajšni... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 držim pesti!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 http://www.computerpannen.com/cwm/kao/cactus/bye2.gif Juterček vsem... ...joj, preživela sem krasen vikend , pa tudi ponedeljek je bil super...se takoj pozna, če ni treba v službico. V soboto mi je moj lubek kupil balonček, tistega napolnjenega s helijem...hi-hi, kok sem bila vesela, sam do doma, ga je imela pa najina kužka privezanega za ovratnico in je noro dobro zgledalo... Včeraj me je pa peljal na polnjene kalamare na žaru...njami... Zdaj moram pa še malo prebrat kaj se je tukaj dogajalo... LEP DAN ŽELIM Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Danke!! Na enga lubčka... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Ahoj! Kako ste?Jaz sem se kar, naspidirana in eksn, pac pa malo slabe tudi zraven, ker me spet bolj boli roka. :o|o: Pa kolnem vse zivo, najbolj pa zdravstvo...Sem razmisljala, da smo ocitno ze tako dalec, da ko si bos zlomil nogo, bos prisel k dohtarju, placal 'kurativni pregled' (!!) vkljucno z vsemi obravnavami (rtg itd.) in ti bodo rekli - gips si dejte pa sami gor. :xx!: Pa tolk enega dela imam. Se moram naucit z brado tipkat al pa s komolcem. Zame bi bilo modernejse primerno, namesto da tako tukaj tapkam skoz, bi preprosto sedela tule in govorila, besede pa bi se izpisovale lepo... Saj enkrat bo tko, takrat mi bo se bolj prav prislo. Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Eno veliiikooo dobro jutro vsem! Preživela delovni dopust na morju in počasi se privajam na življenje v Ljubljani. :xx!: Kar hud tempo me je pričakal....sej oktober bo kmal tuki in bo vse bolje :o|o: Ja, kar pogrešala sem vas vse skupaj ! Astra čuvaj tačke in ne daj se čisto polomit , zdej grem še v šolo Bownove terapije po še malo več znanja, potem boš pa mogoče našla korajžo za moje prstke [/color] BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 O, dobrodosla spet nazaj, Candlelight! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Hvala Marsa.......sej je bil že čas a ne? BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts