sanjalka 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Pozdravček vsem skupaj in lep dan tudi. Včeraj mi je nekdo od vas napisal, da postaneš zasvojen... pa še res je, prvo delo danes zjutraj je bilo javljanje tu . Res mi je prijetno z vami in upam, da bo še bolj prijetno tudi v naprej. Še enkrat lep dan tudi vam, moj je že itak, včerajšnji pa je bil super, tudi po vaši zaslugi. xrosex Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Candleeeeeeeliiiiiiiight WB Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 mor(T)gen..... :xx!: she zmeri neprespan....pa techen 666 technih -ou.....tralala?? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 hja saj res a sem vam že voščil dobro jutro? no vam ga pa zdaj, Dobrp Jutro! no lepo se mejte še naprej... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 * Sory, Aakhut in Nino - dober dan obema! A sem ze odprla Vesoljni dnevnik LNF 13. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts