mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja, tinka. (Ja, vem da ne misliš mene..) Maš prav, sej jst tud ne rečem drugim, kaj naj jejo, sam jst nisem mogla, ker je pa mama pol zajca spekla, pa so me silili pol itak kot z vsako drugo hrano naj ga jem, ne sam do so ga drugi.. tist sem se pa uprla, da jst naših zajcev jedla ne bom, da bom vse skozlala, pa mama že prej ni bla navdušena nad zajčjim mesom, pol je še pa ata nehu.. jih tud nehu gojit in za druge ubijat, se mu je zdel da ma praveč dela, pol jim ga pa še ubit in spucat, ko to mu tak ni bil ljub del sicer.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja sej to je tisto, meni se je tudi včeraj uprl, ker sem videla Tami in nikoli, res nikoli je nisem silila jesti mesa.... kadar ji paše ji, kadar ne ji pač ne... ve pa da mora, če je lačna pojesti nekaj prave hrane (ne sladkarij)zaradi treningov... to je tisto, pustim da je kadar želi in tisto kar želi, hkrati pa budno pazim, da je dovolj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 se popolnoma strinjam. sem pac opazila to...moj bratranec je vegetarijanec, jaz jem zelo malo mesa, vecinoma ribe ( z glavami in brez ), ampak sem prepricana, da bi mali ze dooolgo prej nehal jesti meso, ce mu ne bi njegovi vege-kolegi stalno solili pameti...to mi gre vedno in nasploh na zivce, pac... ko so ga toliko sekirali, pa je zanalasc se kako leto pocakal ga cisto razumem.mi je tudi pri njem vsec, da drugim ne tezi, in se mi smili, ko mora milijonkrat poslusat iste vice ...kako je zdaj on zajec in nevemkaj... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 js mam spet nazaj moj 17" ekran nebesa... hehe, da vas bolje vidim, hitro fotke gor.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 JU-HU-HU, KONEC SLUŽBICE BO POČASI....HI-HI, GREM ŠE NA EN ČIKEC, PA DOMOV.... DANES JE EN SUPER ČETRTEK IN ŽELIM VAM FUUUUL LEP DAN... PA-PA Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Hvala enako Žaža, uživaj... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 bemu....zlomk spet kle.... hehe666 zlo zlomkastih -ou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Živjo!!!!!! Kako ste kej ?jz sm zdej dam pršla uživat.........pred komp .Je bil kr ok četrtek danes........upam da bo še boljši petek Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 helou aakhut Marsa, srečno potujte in uživačkajte muchos funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 helou aakhut Marsa, srečno potujte in uživačkajte muchos Točno zdele bo mačka zapustila hišo... hehe mi Mišaki pa v akcijo Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Lahkonoč! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 El Nino, noooč..... Pa dobro, lunatki in lunatke drage, kam vas je neslo nocoj? Na dopust ali vas Merkur že zeza? Sem se malo sprehajala ob Ljubljanici...je očitno ves folk zunaj... Prav luštno je bilo! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 Tko. Vse fajn vsem, pridni bodte in fajn se mejte!!!Hvala vsem za lepe zelje in vse! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Uživaj Marsa! da ne boš na kakšnega ježka stopila! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja uživej........se pišemo.....in kej na nas pomisl Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Helou Sm se pršo poslovit, grem jst še mal na morje. Pridni bodte , lepo se mejte in pazite nase. hehemogoche ga bo pa morski pes....za mick-eno malco pospravu lepo se mej 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ....saj vem, da bi me ti pol pogrešau , sam to mal na svojstven način pač poveš Thx zakaj pa shele pol?sej sm te ceu mesec......pogreshu 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Aha, zdej pa maš dost pogrešanja in me lohk kr m.pes pomalca? :xx!: tko nekak....ampak:!!!:shele k te bo pomalcu,bo pogreshanje shele prishlo prau do izraza 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Lahko nočko....jaz odhajam spat...jutri pa...hribi na vrsto pridejo .Nino pravi da bom prežvela...čeprou je črna napoved....mogoče v mavcu nazaj pridem...glavno da bom živa...in vam poročam...kako je blo...l .Fajn pančkejte,pa sanjejte....pa se jutr pišemo. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ah, tak zlo trpet pa ti res ne privoščim, se bom pazu. priden fantek.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 biu jst u centralnih francoskih alpah....mal plezu 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Dobro jutro Lunetki in Lunetkice !!! No jz zdej ustala,pa se prpravlam počas za odhod na čisti zrak ,sj bo kr fajn...razn Ninove črne napovedi , ....Tko da...lahko kdo zame prosi pr ribici,da bi vse ok potekalo... Jz sam upam da ne bo nevihte...k to (treskanje)...pa res sovražm... V glavnem lepo se imejte...mogoče do 7ih še kej pišem...in se zvečer pišem...Nino...ti sporočim kako je šlo... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 br jutr vsem skupi!oh včeri sem pa cel dan prespala in še celo noč. Uh kok je blo fino. Tako da sem danes spočita in pripravljena na nove podvige. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Dobro jutro vsem Naj se vam naredi lep dan in lep vikend, lep pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Lep dan vam želim...odhajam,novi pustolovščini naproti Uživejte Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts