Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Jaz pa sama doma, pa sem imela ugasnjen rač. tv, pa sem se do pol dveh premetavala, kriza... HOČEM ODKLOP IN SE ODPOČIT!!!!!!!!!!!

aja no dobro jutro vsem x:Dx pa vidim da je Ahutek mal nazaj pršel... lepo x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jst sem pa spala ko top ponoč.... sam pokrita samo s takim frotirastim plaščem.. ko sem baje kr neki momlala ko me je lubi pod kovter spravljal.. zdej se pa ne počutim čist fajn, se pa vseen fajn! Madonca, zakaj je noč tak kratka.... :U: xracx
Mushi

:onfire: PETEKKK JEEE :onfire:

Juterček vsemmmm, včeraj preživela krasen dan z lubijem xsrcbumx xlove2x xsrcbumx , zvečer sem pa začela brat knjigo Temna stran iskalcev svetlobe....nora knjiga... pa da se soočim s :vragec: hudičko v meni x:Dx , pomoje bo kar dosti dela xrolleyesx x:Ix x:Dx :vragec: ...

Marsa in Mick srečno pot in uživajta ... xgoldfishx

Vsem želim en noro dober petek... :detelca: xloveyx xchatx xpartyx xrosex xlove2x xcheersx :listen: xsingx xsuperx xsuperx :hepko: x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

:vragec:

morgen x:)x x;)x

bemu....tko preklet za en drek pa she u lajfu nism spau

nekak se ne morm na postlo navadit....verjetno x:Dx

drgach pa tole verjetno de bo en od onih KULSKIH dnevou...hehe

666 zlomkou....tralala

pa jasn pujsi k jo pogresham x:Xx na rilc.....mateji pa kr tko en na lichka x;)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ja žaža je res pravi sonček! x:Xx  x;)x

:hepko:  :hepko:  :hepko:

ja kako naj sicer vemo da je dan... :D tam enkrat ko začne ekran utripat :D hehe, ampak že ikonco ma tako sweet, mmm s cukrčkom pa smetano... ;) mrbit še kaka jagodka na nosek..., zdele sem meu G3 jutro :D Steve Vai, Joe Satriani, pa Eric Johnson, posnetek live koncerta, ;) pred tem pa še nekaj MTV unpluged, posnetkov.... mmm :D zakon tole, torej lejte ga dobro jutro, js grem pa kak blues zašpilat :D....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

haha :D pismu kaka škoda da buša ne bo več... :D me je največkrat nasmejal do sedaj... :D med vsemi predsedniki... :D no ja najbrž je za najboljš da majo kakega fajn predsednika.... ampak hehe ... :D hahaha pismu me zanima kaj je reku v originalu...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

No sedaj pa bomo nadaljevali z našim potepanjem in odhajamo najprej po sloveniji, okrog čez italijo pa do prekmurja pa če bo cajt se med dopustom še kej oglasmo in kakšno fotkico pokažemo

LP

pozdravčki tudi od JanjeK in Cyberčka :palec: :onfire: :fool:

ja žaža je res pravi sonček! x:Xx  x;)x

:hepko:  :hepko:  :hepko:

ja kako naj sicer vemo da je dan... :D tam enkrat ko začne ekran utripat :D hehe, ampak že ikonco ma tako sweet, mmm s cukrčkom pa smetano... ;) mrbit še kaka jagodka na nosek

x:Dx xredx x:Dx x:Ix x:Xx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Bemu,

sem imela najboljše namene ostat "clean" x:Dx cel dopust, pa sem dragemu pokazala, kje je fajn družba xsrcx in evo napake x:Dx , gleda tule, jaz pa fasala srbenje :8): prstov, da bi tudi jaz semle kaj x:Ix .

POgrešam vas, ampak zdaj sem pred težko nalogo, prepričat Trudija, da bi dopust preživela drugače kot ob njegovem škljocanju tule x;)x x:Dx .

Aja, pa Zlomkec WB x:)x :palec: , pa 777 svinjskih dopustniških x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

o mucka moja! vidva kr uživita pa kšno gibanico mi prnesta k jo še nkol nisem jedla.

pogrešana si fulj. fulj. ampak zdej mamo pa mal trudija x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...