Ksenia 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Jaz pa sama doma, pa sem imela ugasnjen rač. tv, pa sem se do pol dveh premetavala, kriza... HOČEM ODKLOP IN SE ODPOČIT!!!!!!!!!!!aja no dobro jutro vsem pa vidim da je Ahutek mal nazaj pršel... lepo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja dobro jutro! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 dobro jutro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 jst sem pa spala ko top ponoč.... sam pokrita samo s takim frotirastim plaščem.. ko sem baje kr neki momlala ko me je lubi pod kovter spravljal.. zdej se pa ne počutim čist fajn, se pa vseen fajn! Madonca, zakaj je noč tak kratka.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 PETEKKK JEEE Juterček vsemmmm, včeraj preživela krasen dan z lubijem , zvečer sem pa začela brat knjigo Temna stran iskalcev svetlobe....nora knjiga... pa da se soočim s hudičko v meni , pomoje bo kar dosti dela ...Marsa in Mick srečno pot in uživajta ... Vsem želim en noro dober petek... xrosex Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Žaža, pa ti ja forum spreminjaš v slikanico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja če mi je pa všeč...da vse nekaj miga pa skače, pa da so barve... Dobr da so omejitve pri smeškotih... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 men kr paše da blenda vse, se mal zbrihtam.. ko gor pogledam.. še vedno čist.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Uf, celo noč slabo spala, se premetavala...mi je en zlomk po glav hodu.... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja žaža je res pravi sonček! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 morgen bemu....tko preklet za en drek pa she u lajfu nism spaunekak se ne morm na postlo navadit....verjetno drgach pa tole verjetno de bo en od onih KULSKIH dnevou...hehe 666 zlomkou....tralalapa jasn pujsi k jo pogresham na rilc.....mateji pa kr tko en na lichka tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja žaža je res pravi sonček! ja kako naj sicer vemo da je dan... tam enkrat ko začne ekran utripat hehe, ampak že ikonco ma tako sweet, mmm s cukrčkom pa smetano... mrbit še kaka jagodka na nosek..., zdele sem meu G3 jutro Steve Vai, Joe Satriani, pa Eric Johnson, posnetek live koncerta, pred tem pa še nekaj MTV unpluged, posnetkov.... mmm zakon tole, torej lejte ga dobro jutro, js grem pa kak blues zašpilat .... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Ameriškemu predsedniku Georgeu Bushu je ponovno jezikovno spodrsnilo, saj je dejal, da njegova administracija ne bo prenehala iskati novih načinov, kako škodovati svoji državi in ljudem. http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c...enu=2&c_id=2890 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 haha pismu kaka škoda da buša ne bo več... me je največkrat nasmejal do sedaj... med vsemi predsedniki... no ja najbrž je za najboljš da majo kakega fajn predsednika.... ampak hehe ... hahaha pismu me zanima kaj je reku v originalu... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 No sedaj pa bomo nadaljevali z našim potepanjem in odhajamo najprej po sloveniji, okrog čez italijo pa do prekmurja pa če bo cajt se med dopustom še kej oglasmo in kakšno fotkico pokažemo LPpozdravčki tudi od JanjeK in Cyberčka http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Uživajte, maksimalno, še zame pozdravček tudi Janjik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 točno, danes bojda da srečam škorpijonko pa ne okol govort... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ...pst, jaz bom tiho , upam, da sama ne bo brala FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 da ne bova slučajno treščla drug v druzga! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Aha, vidva , imejta se fajn FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 mateji pa kr tko en na lichka o, kuko pašeeee (aakhut, dej nam kej povej, kje si to plezal... kakšno fotkico pa tko... ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja žaža je res pravi sonček! ja kako naj sicer vemo da je dan... tam enkrat ko začne ekran utripat hehe, ampak že ikonco ma tako sweet, mmm s cukrčkom pa smetano... mrbit še kaka jagodka na nosek Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Bemu, sem imela najboljše namene ostat "clean" cel dopust, pa sem dragemu pokazala, kje je fajn družba in evo napake , gleda tule, jaz pa fasala srbenje prstov, da bi tudi jaz semle kaj . POgrešam vas, ampak zdaj sem pred težko nalogo, prepričat Trudija, da bi dopust preživela drugače kot ob njegovem škljocanju tule . Aja, pa Zlomkec WB , pa 777 svinjskih dopustniških Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 o mucka moja! vidva kr uživita pa kšno gibanico mi prnesta k jo še nkol nisem jedla. pogrešana si fulj. fulj. ampak zdej mamo pa mal trudija spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts