Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xloveyx :hepko: xloveyx :hepko: ... počasi bo ura čas, da grem domov... xg:Dx xg:Dx ...danes je bil in se še nadaljuje en super-duper dan...pa ma, da je tako še cel vikend....če bo jutri vreme, greva z lubijem na moto-zbor v Postojno.... :palec: x:Dx xcheersx x:Dx

VSI SE ZELO,ZELO,ZELO,ZELO LEPO IMEJTE xwizardx

xrosex PA-PA xrosex

P.S. MORAM VEM POVEDAT, DA STE MI VSI ZELO, ZELO PRI xsrcx IN DA MI PRAV POLEPŠATE DNEVE ... x:Ix x:Dx x:Xx xsrcx

xwizardx

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

mateji pa kr tko en na lichka x;)x  x:)x

o, kuko pašeeee x:Xx x:px xDDx

(aakhut, dej nam kej povej, kje si to plezal... kakšno fotkico pa tko... :irs: xzobkox )

:vragec:

fotkice bojo, k filmi pridejo z razvijanja...pach nimam digitalca :C: x:)x x:o)x x;)x

plezal sem pa na augille de verte....pa dru

blo chist megaturbogigafajn x:o)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Tule bi samo postnil, da vas pozdravlja naša Stankaaa, ki je na trajektu proti Škotski in ji je že menda tistih 5 EUR pošlo za pol ure, SREČNO x;)x :palec:

Dragi moji lunatki,

javljam se vam iz trajekta na poti Zeebrugge/Rosyth in izjemno se veselimo nasega potepa po Skotski.

Nocna voznja in ogled Bruslja in starega mesteca Brugge je bilo super. Vreme in vse gre po planu.

Beli Vran hvala za dobre misli. Lepo se imejte, za pol urce sem dala 5 eurov, hitro se pogledam kaj je novega.

Uzivajte in naj vam bo naklonjeno polno lepih aspektov

Stankaaa

točno, danes bojda da srečam škorpijonko ;) xcrossfingx :D pa ne okol govort...

heh s*** sem jo zgrešil ajd se pač zgodi :D ne morem bit cel dan gor... ;) in ehja tud nisem bil ;) sem se pa fajn pomenil s princesko though :D no bomo vidli, če pride še kaj mimo....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdravljeni!

Nini ...dež jo je mal zagodel...ampak je blo pa prečudovitooooooo :palec: x:Dx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Trudi pripeljal Cyberčka (ki me je prec osvojil ali pa jaz njega x;)x )in Janjok v naše kraje, hvala ti x:Xx preživela nekaj uric, ki so prehitro minile v njihovi prijetni družbici.... tale moja sestrica je res dečva in pol xsrcx, da ne omenjam, kako je Trudi na očarljiv način prepričal natakarico, da gre kozarec z njim (k moji punci domov), prav uživala sem res, vi pa uživajte še naprej po potepanju po Sloveniji....

Stankaa uživaj, pa Mick, Astra, Marsa s svojima dvama fantoma, Sončna (sigurno sem koga spustila :sori: )- imejte se :palec:

Thanx še enkrat vsem x;)x

Danes se ukvarjala z bazenom-tistim montažnim okroglim, ga imamo že dober mesec in oprala in razkužila folijo. Cel dan v kopalkah hodila me je ful ožgalo. Pa sploh ni zgledalo tako zelo vroče. Je pa vprašanje..će bo tako kislo vreme..ne vem, če bo kaj koristi od njega.

Stanka..tipica x:)x

Nekako bi skoraj morali izkoristiti tisto, kar nam ponuja nebo.

Nek pes se hoče presliti k nam. Mi danes soseda pravi: pri vas pa non stop neki cucki skačejo - pol pa jaz..ja če smo pa tak fajni ljudje x;)x x;)x Ampak tole je malo od sile..ker nekega azila pa res ne bi imela.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

pismu zdaj mi je pa še ekran crknil... spet nazaj na 15" 15 minut sem se jebal da sem spravil resolucijo na 1024 pismu ej, k je bil tale ekranček slep pr 1200 :D aaaa kriza, 15jurjev za nič, te računalniške firme so za en k... delal mi je kolk 2 dni ? :D lepo prosim...

Dobra stran je da so sedaj problemi z Windowsi manjši :D hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nočko vsem skupajjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!! :palec: x:Xx x:Xx xDDx

Fajn pančkejte in lepo sanjajte...

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

(popravljeno)

ja nočko vsem x:Xx

;) lej no lej, kaj se mi vrti tle Fool for your lovin no more, whitesnake.. :D no kaka fajn uspavanka...

fak lejte tole HUDO!!!

Popravljeno -> El Nino

Slide it in right to the top :) čas je da zbudim sosede dost so spali,

ajd grem js napisat še eno napoved... heja,

15 minut sem se jebal

hmmmmm......

tole biu pa na brzaka

a se sploh splacha namochit za 15 minutk x:o)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hooo, pacifist se je razkuril x:Dx

Slobodan Milosevic: Ja sam pacifista. Srbija do Pacifika !!! x:o)x

noo....jst sm pristash VELIKE SLOVENIJE

od munchena do zemuna x:Dx

666 zlomkou....tralala

15 minut sem se jebal

hmmmmm......

tole biu pa na brzaka

a se sploh splacha namochit za 15 minutk x:o)x

666 zlomkou....tralala

če ti 15 minut ful ne paše ;) je to hudimano preveč... ;)

hehe a moje oči prav vidijo, contesa je spet nazaj ;) jipijej... x:px

mrbit bo pa zdaj spet delal ekran ... grem probat ;)

Pozdravlljeni vsi skupej!!!! xDDx

Dones pa že cel dan nekej brkam okoll,pa nč pametnega ne nrdim....in skoz nekej premišljujem...v glavnem čist sm out :xx!:

Ljudje, če že morate zboleti, nikar v soboto!

8 ur je trajala odisejada, preden so očeta končno odpeljali v bolnico :sori: ... vsaj tam je bil takoj sprejet na intenzivni oddelek.

Pravzaprav se je začelo že včeraj, ko je zaradi bolečin v želodcu (kot je mislil) pri svoji zdravnici (pravzaprav nadomestni - dopusti pač) dobil samo tablete. Zvečer ga je začela tresti vročica, tako da ni preostalo drugega, kot navsezgodaj zjutraj odpeljati ga v dežurno ambulanto. Preiskave, čakanje na izvide in po cca 2 urah napotitev na Golnik. Tam ponovno preiskave in še več čakanja. Oslabel, vročičen in z bolečinami je tako ležal (vsaj posteljo so mu dali) naslednje 3 in pol ure, preden se je dežurna zdravnica odločila, da ga napoti na gastro v LJ. Priključitev na infuzijo in spet čakanje skoraj 2 uri na rešilca, ki bi ga odpeljal.

Mislim... če ti nič ni, rataš čisto zblojen :xx!: ... kaj šele, če se bedno počutiš!

Upam, da bodo vsaj v LJ poskrbeli zanj xcrossfingx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...