Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

KDOR SE KITI....SE TRANSFORMIRA V KITA x:Dx

666 zlomkou....tralala

Ali pa ima lepe kitke.

al je pa machona..... x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa še prou maš.

lej lej.............................................................................

...................................................................a ti si tut opazla x:Dx x:o)x x;)x x:Xx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:OO!: Pred dobro uro, ko sva se vračala iz Kranja, se kakšnih 200 m pred nama na koncu Medvod nenadoma znajde avto v zraku, se zavrti in pristane na strehi x:Ox Še dobro, da smo vsi v koloni uspeli pravočasno ustaviti :O: . Vse se je zgodilo tako nenadoma, da sploh nisem videla, kako... zdi pa se mi, da je v trenutku, ko je začel prehitevati, iz dovozne poti zapeljaj drug avto na glavno cesto, tako da sta se zadela :sori:

Voznik, ki je ustavil prvi za nesrečo (in še nekateri v neposredni bližini), je takoj poklical reševalce in prihitel na pomoč ujetim v vozilu :palec: (zdi se mi, da so že sami lezli iz razbitin)... tako da sem rahlo v šoku počasi obrnila in se po obvozu odpeljala naprej... upam, da se ni nikomur zgodilo nič hujšega xcrossfingx

Oče se počuti bolje... z zdravili so mu zbili temperaturo in ublažili bolečine... je bil kar dobro razpoložen glede na razmere. V bistvu ne vemo nič novega - krvna slika je porazna, točnega žarišča vnetja še niso našli - je pač nedelja in naredijo samo najnujnejše. A na intenzivnem oddelku je vsaj stalno pod kontrolo.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Menim, da ti ne bi bila, saj če se ne motim, ti pališ na škorpije in dvojčice. Pa nič za to, ziher bom keremu drugemu bolj všeč, ki pali bolj na ognjene ženske.

naj jaz sodim kaj mi je okusno al ne ;) pravzarprav več ognjenih je med mojimi bivšimi tko sekundarno lune pa ascendenti, 2 ovnici, 1 strelka ;) to nekaj šteje... vodne kolk 2 zračne 3 edin zemeljskih ;) to morem popravit že vidim kaj manjka ;)

Ya ain't never gonna believe kaj se je ravno zgodilo, ;) uleti ena škorpijonka 20 let in me povabi ven... hja no i guess that's 3 3 3

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdrav Coccinelle!

Tole kar opisuješ, hm, še prehitro pride do tega, v glavnem , da ni telesnih poškodb, glede očeta pa mislim, a bo bolje že od jutri dalje, ko pride osebje v službo, čimprejšnje okrevanje mu želim, vsem pa lep in uspešen nov delovni teden, B.

Hvala za skrb, Borism x:Xx

Tudi tebi lep začetek delovnega tedna (če se prav spomnim, s ponedeljki dobro shajaš), in seveda vsem lunatikom :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Device, jasno.

hehe, el Nino... zej zej boš 'u lukno padu' ... tele device x:Dx xcivx x:px :vragec:

zdej me je ena škorpija pograbila, tele device nimajo šans.... je že nap**** chandro da kaj me osvaja k hodiva.. xnckrivx bom dobil js ene par lekcij že vidim...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pa še prou maš.

lej lej.............................................................................

...................................................................a ti si tut opazla x:Dx x:o)x x;)x x:Xx

666 zlomkou....tralala

Ohoooo koga jaz to vidm :eek: x:Dx x;)x x:o)x . Đe ba zapeo x?x

Ja sam ka mali pao s lipe

SELENE

Če je bila z kozarčkom tvoja punčka zadovoljna sem tudi jaz srečen in zadovoljen, da sem jo lahko razveselil. x:Xx x:px :palec:

Zvečer sva se z JanjoK in Cybrčkom vrnila iz prvega dela dopusta. Pol smo se pa razpakiral pa mal pomuckal, onedva sta šla spat jest pa kr tle mal prebiram kaj se je kej dogajal pa kej še napišem. Skratka za enkrat smo se imeli zelo lepo. Mislim da bo drugi del tudi takšen, sicer pa mora bit.

Naredil smo kr neki kilometrov: Od nas (od Čarovnic) pa do LJ in Zasavja do Krškega pa mal v Prekmurje, pa čez Avstrijo do Mc'D v MB, pa mal do Snovika pa v LJ, k smo Aiwi prnesl (tko kot sem obljubil) originalno direkt iz Prelmurja - Gibanico no pol pa počas nazaj proti domu.

Tko nekako je potekala naša pot od petka do nedelje.

Ta teden bomo pa še vidli kaj nas bo 'pičilo' in kam se bomo še odšli potepat.

Kmal bom šou tud jest spat....verjetno..

ja hvala za gibanico. super je bla. no sej še nisem cele. me še čaka pol k pridem domov. drugač se mi pa zdi da je šu vikend prehitr mim. greš spat in si že spet v službi. no sej naslednji vikend bo pa podaljšani. si bom petek in pondelk frej vzela in grem na morje. jupi!
spet se mi je na bolš poslabšal

:flower: LEP POZDRAVČEK, :flower:

...joj, bil je krasen vikend je bil. Ta teden, pa še delava z lubijem, potem pa en teden frej...ju-hu... :palec: x:Dx

VSEM ŽELIM USPEŠEN TEDEN... :flower: :flower: :flower:

Če hočeš biti srečen....BODI!

u! a je bil zanjo drugi del mojega darilčka? hi hi hi

fletno. mnjami!

sem bila ful presenečena, ker nisem mislila, da bost res kaj takega ušpičila x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

A mi lahko kdo pove, PROSIM

kam nej kej napišem; ko mi gre kej na živce in sem jezen in bi se rad mal olajšal.

K jest takrat (k mi gre vse nekam) čist popizdim

Tko k dons zjutri naprimer -- zarad službe

ŽAŽA

Ja no sej ti prvoščim, da si se imela lepo, sam če bi se včeri zvečer oglasl na mobi, ko smo vas klical, bi dobil posladek, tako pa...  x:o)x  ni več sploh  x;)x  x:Xx

xrolleyesx OJOJ, ZDELE PREBRALA, PA O.S. JA SORČI...RES NISEM VIDLA, SEJ VESTA, DA JE KLEMEN MOBILEN, SVA BILA PA VČERAJ VSAK POSEBAJ SKORAJ CEL DAN ZUNAJ...ON S KOLEGOM, JAZ PA PUNCO NJEGOVO IN SVA ITAK ŠELE PROTI VEČERU DOMOV PRIŠLA...MOJ LUBI PA NJEGOV PRIJATELJ....ZELO,ZELO ALKOHOLNO PRESTRAŠENA :vragec: x:Dx x:Dx ...ŠE OD PREJŠNEGA DNE, SAJ STA BILA SKUPAJ TUDI NA MOTO ZBORU, JAZ SEM PA PRAV VESELA, DA NISEM ŠLA, KER STA PRIŠLA DAM TAKO MOKRA, DA BI JIH LAHKO OŽEL... x;)x x:Dx

PISMO, PA JE ŠLA GIBANICA... :C: :o|o: x:Dx , NO SE BOM POTOAŽILA, DA SEM SI VČERAJ ENO ORNK LEDENO KAVO PRIVOŠČILA x;)x x:Dx

helou

condesa, dbest, da je biznis uspel :palec:

cocco, vse dobro za tvojega oceta :palec:

pujsa, ne morem verjet, da si uletela...cisto odvisna.... x:Dx

zaza...lepo, da si napisala vse te detalje...ampak....kdo je kdo...?! mogoce kak OS uporabi, ali pa vse razlozi... :inocent: x:Dx

aakhut...! povej, ko bo kaka fotka :vio: xflirtx ... tinka xsrcx skale...

drugace...lep pozdrav vsem, sem bila na sotocju tale vikend, na sajeti... :palec: xcivx

muzika, les, kamni, akcija, zur, narava, postrvi... :palec: :palec: :palec: vse! vse kar clovek rabi! x8Dx :fiju: :2src:

lep teden xsrcx t

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka....joj,pa je res zmešano napisano...Klemen je moj fant in včeraj sta bila pri nama dva prijatelja...MAJA in DAMJAN , pa sva šle medve ženskice skupaj ven malo naokrog, desca pa skupaj.... x:Dx x:Ix x:Dx A je kaj boljše? xrolleyesx x:Ix

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...