tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Tinka....joj,pa je res zmesˇano napisano...Klemen je moj fant in vcˇeraj sta bila pri nama dva prijatelja...MAJA in DAMJAN , pa sva sˇle medve zˇenskice skupaj ven malo naokrog, desca pa skupaj.... A je kaj boljsˇe? zaza ni panike....saj ni bistveno, tudi, ce ne bi razumela, ampak mi je hecno, ko takole ljudje...pisejo...ko da vsi vse vemo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Pismu, sem prebirala zdajle cel tale dnevnik. Kok dogajanja , jasno, saj je poletje, več gibanja in akcije . Nataly svašta, zdaj si izpolnila normo, pa te čaka celo naslednje obdobje samo še radost in iskrivost . Coccinelle za očeta. Vidim, da ste vsi nekje na dopustkih, Stankaa je šla pod kilte gledat , Mickeni v Primorje šarmirat , Marsa tudi plavat, končno, zasluženo, Contesa je v štartnih blokih . Mi pa dopustujemo v neznanem, najprej smo dostavili taščo na morje. Tam ostali par dni. Šli na rojstnodnevno kosilo in preživeli nevihto : Cyberček bil čisto iz sebe, pihalo in norelo povsod, tako da sem ga tolažila . Ko smo sedeli pred prikolico in je tašča brala knjigo, jaz pa za momentek skočila nekaj iskat v baldahin, sta šla mimo 2 baterijska kužka z lastnikom na vrvici. Cyberček si je zaželel družbe in ju šel pozdravit, pa sta ju prestrašena lastnika dvignila skupaj s špagco in so se šli nek ringlšpil , ko sem se vrnila, sem Cyberja takoj poklicala in komaj zadrževala smeh. Saj vem, da ni glih prov, da sploh neznanci ne morjo vedet, da tale naša Volnica še muhe ne bi ubila... Za moj rojstni dan smo naredili tour de Primorje, pa šli v Postojno na sadne kupe, pa nič prikladnega našli - tako da bi bilo v senci za parkirat, pa da bi šli lahko s Cyberčkom na teraso, tko da smo šli samo na WC za 100 SIT pri jami . Sadno kupo smo si privoščili v Cerknici . Naslednji dan smo pa obiskali Selene. Pa smo preživeli prav lepe trenutke . Smo bili v kompletni postavi, pa še Trudijev sodelavec z deklinico je prišel . Hec non stop, pa saj drugače itak ne gre . Nadaljevali smo v Posavje k tastu. Sem jih vedno vesela, malo počvekali, pa dobila sva darilo, vsak svojo levjo skodelico, pa doze za npr. kavo, sladkor,... Ker je tudi tast čisto v duhovnosti, v bistvu še najbolj v raznih alternativnihzdravljenjih, sem jasno pohvalila forum. Povedala za našega Nosorogca , pa pravi, da je strokovnjak na tem področju, po njegovih informacijah najboljši, da je sicer za eno žensko izvedel,da se je začela v Sloveniji s tem področjem ukvarjati, ampak da je Nosorog ta glaven. Torej, jasno, LNF ima itak najboljše . Naslednji dan smo nadaljevali v neznano. V Prekmurje , to je pa meni eden najljubših delov Slovenije. Full prijazni ljudje. Že v Posavju smo malo poklicali, kje bi smeli prenočiti s Cyberčkom in našli destinacijo, kjer so rekli, da ni problema, da sme biti zraven. Prišli smo zvečer, naredili en krog po nama ljubi pokrajini, šli v sobo. Zjutraj polenarili. Vedeli smo da je zajtrk samo do 10h, pa smo vidli, da nam ne bo zneslo, da bomo prepozni. Odločila sva se za eno kavo in odhod, pa nama natakar 10.40 pride reči, da midva imava pa še zajtrk a ne, če ga želiva. Pa sva rekla, da veva, da sva prepozna, da je že v redu, pa on nama, da gre lahko tudi Cyberček notri . Sva pozajtrkovala, poslikala vse štorklje, kar jih imate na vaših koncih, Sanjalica , prekrižarila Lendavo, Odrance, Črenšovce, Mursko Soboto, šli v Avstrijo, pa potem v Radgono in Lenart, v MB v MC Donnaldsa, pa potem čez Tuhinjsko dolino pogledat terme Snovik, pa k Aiwi dostavit gibanico in domov. Navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 zabavno spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Pismu, sem prebirala zdajle cel tale dnevnik. ... Navihan dan vsem Po besednjaku se zdi, da si pravkar z dopusta! V fotkah sem videl nekaj vaših sličic, bolj in manj kosmatih, a vse lepe! Superca! Hrk Hrk Hrhrhrhrrrk! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 teli pondelki kr mal zmatrajo, ki si zmeri vse naložim na njih. vse morm v pondelk narest. ampak dons bom pa kr mal počivala. eno hudo juhco si bom nardila potem pa vse 4 od sebe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 teli pondelki kr mal zmatrajo...Ker jih vzameš preveč resno! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 JA PREVEČ SE ZAŽENEM IN HOČEM ŽE VSE V PONDELK OPRAVIT. SE BOM POTRUDLA IN MAL BL U IZI VZELA TELE PONDELČKE. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ja, pust no mal še za tork pa sredo itd. da bojo tud oni takooo lepi! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 OUKEJ! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 še ta teden pa grem na morje..YUUUUUUUPIIIIIIII!!!!!!!! DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 JZ PA V ČETRTEK PIČIM NA EN DALJŠI VIKEND. PETEK PA PONDELK SI BOM FREJ VZELA! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 no, da še js mal povem, kaj se mi dogaja. na morju že bla - na Pagu, blo je super, sam moj dedc ga je mal sral. vreme je blo fenomenalno, voda tudi, spočila sem se, odklopla tud, tk da sem pripravljena na nove izzive. in prvi izziv je bil že kr naslednji dan, ko sem se vrnila, sva namreč z mojim dedcem končala. blo hudo, je še hudo, ampak gre nekak. no, zdej pa že pridno delam, no, tk se sam reče, zdej je namreč moj šefe na dopustu, pa v glavnem uživam v službi. uživejte še vi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 hm, men se pa danes nekaj nenavadnega dogaja, že od zjutraj vonjam en močan vonj (kot prfumček), sem mislila da je kakšna oseba mal bolj nadišavljena poleg, ampak se mi to dogaja v različnih prostorih in preko celega dopoldneva.... zanimivo, pridem v sobo, ful zadiši (da kr malce nos trpi), grem ven, se vrnem, nič... pridem v drugo sobo čez nekaj časa spet.... bom tole za pozitivno vzela... recimo, da sem komu v mislih ter mi pošilja signale Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 odišavljene siganle spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 hm, počas mi ne bo več smešno vse skupaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 selene, mogoce je pa kje nate kaj kapnilo...se zgodi vcasih ne se prevec sekirat, bolje, ko da vohas kaksne neprijetne vonjave...mogoce si v kaj stopila? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ne neverjamem, pa izpod tuša, pa druge cunje, pa pride pa mine... ma sej bo kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Selene mrbit si noseča... no anyway, js sem celo jutro popravljal internet, kot vidte uspešno še sem živ.... očitno je en brihten sosed pogruntal da je fejst mal izklopit telefon med nevihto, česar pa ni pogruntal je da je fejst ga za tem izklopit... ajd, treba je blo vlomit, vklopit skupni adsl, ga za tem še resetirat danes sem 5x prekršil zakone o privatni lastnini, ampak na srečo me ne bo prijavil... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ElNino nisem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Lep pozdrav iz dopusta. Po dolgotrajnem tavanju po Lastovu sem zdej na Visu, nakar sledi še Biševo in lovljenje rib. Mimogrede - jadralci, vreme nam je letos naklonjeno.!! sokrates Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 MORGEN..... konchno...spet "chloveshki" ritem 666 zlomkou...pa glih tolk -ou na rilc (se ve, chigau ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 eni pogruntamo tut, da je fejst imet prenapetostno zaščito in ne rabiš nič izklapljat...hja, saj eni to mamo ampak sosedi teh enih pa nimajo.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Sem pri zadnji 'fazi', k rihtam oz. sem prestavil vrata na terasi, tako da je naš Cybrček sedaj lahko na terasi in gre iz terase tudi v svoje prostore (v stanovanje), pri tem pa ne more (zato so vratca, ki jih rihtam) na cesto. Saj dudi prej ni šel samo kop grejo kakšni konji mimo kar zgubi razumnost , pa hoče za njimi , mu glih niso všeč... hm http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 eeeeem, kaj že ti študiraš?eno je teorija, drugo praksa. Pride Mujo k duhovniku, mu prizna, da je sexal s tajnico...Duhovnik :"Mujo, ma nije to nista krivo..."Mujo: "Pa kako da nije ?... pop u susjednoj crkvi kazao mi da cu u paklo...pa da pomolim stotinjak molitvi za pokoru....Duhovnik:"Ma pusti drkađiju...." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts