El Nino 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 eeeeem, kaj že ti študiraš?eno je teorija, drugo praksa. točno ja bobnar kaj si pa ti študiral da folku pamet soliš o elektriki hehe a se lahko vprašam če ma to za posledico da lahko zdaj tebi pamet solim o ekonomiji? vsaj v praksi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 mam že večerjo pr koncu, še mal pa bo, pol pa mojo drago zbudim in upam da ne bo preveč kritizirala http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 a spi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Sine, po poklicu sem elektrotehnik, glasbenik instrumentalist IN diplomiran ekonomist.Da nisi moski...ma, takoj te vzenim Drugace pa..elektrotehnik, to je prava osnova za ekonomijo.Ti je vsaj jasno, kaj je + pa kaj je - ..... (kroki je tudi ,ampak v ekonomiji pa vcasih ne loci, kaj je dobro za + in kaj za - na transakcijskem... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Zunaj se bo vsak čas ulil dež, je čisto črno! Pri nas je ze nehal (beri med vrsticami : vi ste za casom... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Pri nas ni dežja in ga tudi ne bo. Danes. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kaj pa je potem ...kiša ali rain Trenutna radarska slika iz Lisce FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kje pa živite, da imate danes dež?? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Oona, kaj si ti v zaklonišču ali v izolirnici, sory, če takole vprašam FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ja, zaklonišče v okolici Ljubljane.... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 :o|o: FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Pr nas tud ni bli in ne bo dežja donesPri nas na DvoruPri nas v našem kraljestvu je vedno sonce http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ja, zaklonišče v okolici Ljubljane.... hehe more bit pa pestro ko zaklonišče prepeva... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Zunaj se bo vsak čas ulil dež, je čisto črno! Pri nas je ze nehal (beri med vrsticami : vi ste za casom... ) Očitno s totega konca Je pa ohladilo. Danes slišala - prvič to leto seveda - klopotce. Ma saj še ni jesen..ampak me je kar stisnilo. Nekam mi hitro mineva to leto, poletja skoraj ni bilo, zdaj pa že jesen tu??? In pihalo je kar močno... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ja, zaklonišče v okolici Ljubljane.... hehe more bit pa pestro ko zaklonišče prepeva... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 mal me hrbet spet boli al pa kr orng Bom zdej mal prepustu JanjiKA vidva sta pa v žlahti jao hecam se.. Mi je že začela hudobija ven skakat evo - to je ful dober znak Sem že tista stara Nat. če ne vesta kam po svetu pa kar v naše kraje..samo ne vem če vajina Volna dobro prenaša muce in potepuške pse - kar dva se po novem selita k nam - en koker španjel in mešanec med maltežanom in terierom..v glavnem..razvažam in kličem lastnike...ti pa kao gluhi in se sploh ne odzovejo. Nič ne razumem tega folka. Saj ne morejo imeti potepuških psov(kdo se oglaša ) ali pa vsaj popolnoma brezbrižni ostati ob tem. Ker jaz sem po Medota lazila v špičakih in s koncerta Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Lep pozdrav vsem lunatikom Situacija z očetom je dokaj stabilna, vse skupaj kar dobro prenaša; jutri ga čakajo še preiskave, vendar kaže, da so glavni krivec za ves cirkus žolčni kamni.Hvala Selene, Majici, Tinki, Janjik in morda še komu za dobre misli Spet se navajam na delovni ritem in zgodnje vstajanje, delovni ponedeljek pa je minil rez večjih pretresov.Od nevihte pa vsega skupaj par kapljic in malo light showa Nataly spet v elementu (kosmati potepuhi pa že vejo, kam se morajo obrniti ) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Nataly, te tvoje štorije in opisi z živalcami (sem si ogledala Medota in muco maco v 'hišnih ljubljenčkih' ) Pri nas se je pravkar zlilo, bila je dobra nevihta, drevesa so se luštno guncala sem in tja,vetrček glih taprav ... poštekala sem, zakaj imam skoraj vsak dan sprožen alarm v avtu - pri sosednjem bloku ima neka ženska več muc in ti se radi grejejo ali hladijo (prosto po potrebi) na parkirišču. Moj avtorček jim je zgleda zlo všeč za te užitke in, če jih zebe, skočijo na, od motorja segret pokrov in tam uživajo. Sem našla odtise mačjih tačk ... čudno, da jim avgusta prija segreta pločevina, verjetno jim je samo moj avto tako blazotnomegotno všeč Coccinelle, me veseli, da je s tvojim očetom bolje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Z očetom bo še vse ok. Boš videla. Mrcine ja - edini šmorn je to, da lajajo ob najmanjšem hrupu, Kao, da hočejo dokazati, da so dobri čuvaju.....pa so predobri včeraj spala skoraj nič Car je pa še toliko "neumen", da jim svoje ležišče odstopi.. in potem spi pod kostanjem. Sem šla brat dnevnik nazaj - se je Cosma poročila! Tipica! Čestitke!! Samo ne razumem zakaj se poko jezi nekaj..pač njena stvar kda j in če pove..finta tisto...ok nič ne bom pogrevala več Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 A vidva sta pa v žlahti jao hecam se.. če ne vesta kam po svetu pa kar v naše kraje..samo ne vem če vajina Volna dobro prenaša muce in potepuške pse - kar dva se po novem selita k nam - en koker španjel in mešanec med maltežanom in terierom..v glavnem..razvažam in kličem lastnike...ti pa kao gluhi in se sploh ne odzovejo. Nič ne razumem tega folka. Saj ne morejo imeti potepuških psov(kdo se oglaša ) ali pa vsaj popolnoma brezbrižni ostati ob tem. Ker jaz sem po Medota lazila v špičakih in s koncerta Jah, ne vem, če imam prav v spominu na dnu možganeske lobanje - pod mojo možgansko celico , se mi zdi, da si nekje v Halozah zdaj . Se pravi tam nekje parkiramo, spustimo Cyberčka in kamor se bo zgubil al pa pritepel, si ti . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Z očetom bo še vse ok. Boš videla. sem prepričana, da res... ga že gorenjska trma pokonci drži ... pa ribica in vaše pozitivne misli tudi delajo svoje Mrcine, ja... se zabavam ob vaših zgodbah ... če bi imela pogoje, mislim, da bi tudi jaz imela zverinjak... kot otrok sem vedno vlačila domov izgubljenčke z ulice, doma pa nobenega razumevanja... ampak mama jih je vedno vsaj nahranila in napojila, preden so morali nazaj, od koder so prišli ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ma ja Mateja - mačke že vejo kam morejo iti JanjaK - dobro ti je ostalo v spominu - Haloze Coccinele - nic bat - če bo kdaj nanesla prilika, še vedno lahko nabaviš..v stanovanje sicer raje ne.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Z očetom bo še vse ok. Boš videla. sem prepričana, da res... ga že gorenjska trma pokonci drži ... pa ribica in vaše pozitivne misli tudi delajo svoje Ja, se strinjam... Danes sem pa spoznala bejbo...kakrsne se ne. Stara je okol 20, vse, kar ji je na svetu pomembno, so cunjce, avto, firme. Pa sem mislila, da folk pretirava o taksnih. Ampak zdaj vidim, da dejansko obstajajo. Kar je znala povedat je, kaksno kolekcijo ima Versace in da se je zanc mogla v Golfu 4ki vozit, ter kako nerodno ji je blo. Potem mi je zijala v nohte in rekla, da moja manikerka ne dela prevec dobrega dela ....Kaj sva se torej pogovarjali? O trgovincah, frizerjih...sprasevala me je, kaksen avto imam, kam hodim k frizerju, kdo mi dela nohte. Za popizdit. Se opravicujem....Domov sem prisla cisto ponosna nase... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ja tud take obstajajo, na žalost nekaterih..Jest sm čist zadovoljen, da imam ljudi okrog sebe, katere imam rad in oni mene in izžarevajo pozitivno energijoDenar, je pa sam tolk pomemben, da mamo za preživet, pa za kakšen luštkan dopust 1x letno; tako se imamo sedaj prov uredu http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Hih me zanima kaj bi torej na mojo limuzinco - charadeka vrednega 100,000 sit rekla... Verjetno bi se raje v prtljažniku peljala..ker kaj veš..mogoče bi jo pa kdo videl Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts