Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Super - Komentar, Nataly http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jooj še malo do dopusta. Še malo, malo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 no grem mal spat, vsi ostali pr nas že dremuhajoNo pa lahko nočko http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 pa se od mene en lahkonoc....nekam grozno pridno delam zadnje case, bo treba se malo spat je hecno biti edini na forumu, pa sele 2h je...! aja, ponedeljek... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Dobro jutro! Res si morm doma net zrihtat. Ker ste tako pridni popoldne. In potem zjutraj sploh ne dohajam. Predno vse preberem. Ja včeri je blo kr zanimivo. Ene neprijetne stvari sem mogla uredit, ampak zdej so za mano. Dons pa pride do mene en iz zavarovalnice triglav neki nakladat. No mal me zanima, k verjetno bom mogla sama za svojo penzijo poskrbet. Bom mal poslušala in si informacije nabrala. Drugače pa sem si premislila in ne grem na podaljšan vikend na morje. Ampak bom verjetno imela kar navaden vikend in grem v belo krajno. Pridni bodite in se beremo! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Hja dobro jutro vsem ! ! kolk ste vi legende... ajd, gremo v nov dan upam da bom spet priden Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 dobrojutrodoberdan you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 JUUUTTTROOOOOOOOOSm mogu ustat, k meje moja draga pregnala iz pojstle. Pa bol mal sm spl dones...No zdej pa že tle, še tabletke vzamem pa gremo mal po forumu :o|o: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ja dobro jutro, ne?! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 JUTERČEK NA HITRO , DA VAS MALO POZDRAVIM ...MORAM SE NEKAJ SPOMNIT , KAKO BI LAHKO ČEBLJALA NA TEM FORUMU, NE DA BI BILA SCENA, ČE BI SLUČAJNO KDO OD SODELAVCEV KAJ ZINIL MOJEMU LUBIJU...NEKAJ SE BOM ŽE SPOMNILA... AJA, SAMO TOK DA VAM POVEM, DA DANES NISEM ŠE NOBENEGA ČIKCA PRIŽGALA ...IN SE KAR O.K. POČUTIM .... DRUGAČ TUKAJ RAZEN MOJE ŠEFICE ,NIHČE KAJ PREVEČ NE VERJAME, DA BOM NEHALA KADIT...PA BOM VSEM DOKAZALA ...SEM OBOROŽENA Z LIZIKAMI IN ČIGUMIJI, ČE ME KAJ PRIME....JAZ VEM, DA MI BO USPELO, KER SEM SE TAKO ODLOČILA... EN KRASEN TOREK VAM ŽELIM... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Čupa-Čups -- rules http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 bravo žaža you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 žažek jz držim pesti. in vem da ti bo ratalo. prrobi čim manj o tem razmišljat. pa govor si kok si fajn k ne rabš kadit. Če ti pa slučajno spodleti pa si ne očitat, ker stvar ni vedno lahka spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 jest grem pa na cigaret k morm stran od sej bitka je trenutno končana -- ampak vojne še ni zmagala :xx!: :xx!: http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Bemu, mamo nov šport, kdo bo koga s pregnal, sem že vedla, zakaj ni zdravo takoj za ta forum povedat . Ena izmed redkih pozitivnih zadev, ko bom prišla nazaj v službo bo moj lasten . Še prej pa akcija, verjetno obiščemo Carja xrosex pa Nataly , če bomo najdl, ampak njena vasica je približno tok velka kot naša, tako da imamo izkušnje , pa mal Azure pogledat, pol me pa počasi čaka moj lastni Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Situacija z očetom je dokaj stabilna, vse skupaj kar dobro prenaša; jutri ga čakajo še preiskave, vendar kaže, da so glavni krivec za ves cirkus žolčni kamni.Samo da je boljše.Bolečina je vedno nekaj hudega.Ko te boli zob, misliš da ni hujše bolečine.Ko boli v hrbtu, te bolečina kar paralizira.Ko bolijo žolčni kamni – sem slišal, da je tudi zelo hudo.Potem pride pa še notranja bolečina ...Samo da je boljše! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Lep pozdravček vsem skupaj. Kar pridni ste bili pri pisanju, težko vse za nazaj prebrat. Sem se malce potepala....en malček, pa veliko obiskovalcev imela, vmes še do Benetk prišla, pa Slovenijo po dolgem in počez in tudi tiste minute, ko sem bila doma nisem uspela sesti za svoj PC, pa imamo 2 doma + laptop ...so bile potrebe hude Zdaj bom pa skoraj 2 tedna doma, potem pa spet na rajžo, malce naokrog. Ta potovanja so mi ql, samo potem imam perila še pa še...in je težko uskladiti če tabori, še nekaj ljudi pri meni, vso logistiko, perila, spanja, hranjenja...Angleški boyfriend, sestrične se je totalno navdušil na Ljubljano in Slovenijo. Me je vprašal, če sploh znamo ceniti to kar imamo in česa smo deležni....sem rekla, da ponavadi nam je to samoumevno, da živimo v takem lepem okolju in da jaz najbolj cenim to, ko pridem nazaj s poti.Ah, veliko se je zgodilo, veliko zanimivih dogodkov in ljudi.Bratranec se je vrnil iz Pakistana, kjer je bil na eni poroki, povedal veliko zanimivih štorij in pa slikovnega gradiva kar nekaj....pa to je drugi planet, ne drugi svet. Candlelight vas vse lepo pozdravlja, sva se srečali na morju za nekaj dni. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 JUTERČEK Žaža! Just do it! bom držal pesti zate,... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 O Cosma, cool, da si se mela fajn, pa da se boš tule malo fočknila, pa potem spet akcija . Pozdravček candle nazaj, ti pa mislim, da se resnično ne moreš pritoževati nad dolgočasnim življenjem . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Pa ti imaš potem celo leto luno v dvojčkih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Ha ha ha , ti se kar , a lahko to malo bolj po slovensko poveš . Brez heca pa opazim, da nekak v Marsino skupino spadaš, tam kjer je energije na pretek tko da me ne bi nič presenetilo, če bi kar luno za vekomaj v dvojčke nalimala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ti svakec midve se morva pa še mal naučit o tej kitajščini a ne? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 dan contesa, speed, ja, danes, meni tudi tako, pa sem 3 ure spala, samo delala...dejmo zaza!!! cosmica janja, aiwa, trudi...kaj so te zaene druzinske dinamike... 0 jasno.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 janja je moja svakinja, trudi pa je moj bratec ko bo konc poletja, sem pa prepričana, da se nam bo tudi naša mami pridružila. samo da doma internet zrihtamo in da se ona nazaj "preseli". (je v penzjonu in potem je celo poletje na morju, kjer imamo prikolico). eni znajo uživat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 za mamo boste imeli svoj druzinski podforum al kaj ... ...da se mi nam ne boste prepirali tu! hecno...zaza ima pa probleme s tem, da bi njen dragi vedel...mogoce bi se mogla z vami posvetovat. zaza, kaj pa ce mu poves in ga povabis? mater, potem bodo telenovele....same zlahte....rajsi ne...!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts