Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

:onfire: :vragec: x:px x:Dx x^x :vragec: ...evo mene, spedenala za forum x:Dx ...sem se z lubijem zmenila, da se bom vpisala na en forum , kjer se pogovarjajo večinoma od kužkov, da sem vprašala za najino ajo, zakaj je tako majhna, pa da bom lahko kaj vprašala glede kužkov ...je bil za... x:o)x x:Ix ...., tako, da tudi če bo kdo tu v službi omenil forum, bom lahko rekla da sem bila na "pasjem forumu"...sej vem, da ni lepo, da mu lažem, sam kaj, če se mu pa ne da dopovedat, pa to tudi ni ena taka zadeva, k bi bila ful grozna :inocent: xrolleyesx x:Dx ....on bi pa naredil celo sceno :xx!: ...za enkrat mu pa ne lažem, ampak samo pametno molčim...joj, jaz zdele ful nakladam a ne x:o)x ....me že mal dajejo tele čiki, sam se ne dam x^x x:Dx x^x ...mam pa tak feeling, kot da imam preveč energije in da bom eksplodirala :bomb: ....uuuuuuffffff.....

...hvala za vašo podporo....:hepko: x:Xx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja še žažk svojga povab pa smo vsi. Jz lohk še kakšnega brata gor zvabim... jih mam kr precej. Sam so priporočeni (se je mami še enkrat poročila in so njegovi sinčki). Razen Trudija on je moj PRAVI POL BRAT! jasno? po moje bl ne, a ne?

hi hi hi

mi smo ena tak fina in velka družina.

spet se mi je na bolš poslabšal

veš da so na pol črnčki. očim je nepalec.

sej ti pravim da je naša familija ful zanimiva.

bi ti lahko razlagala in razlagala in na koncu ti ne bi bilo nič več jasno. x;)x x:Ix

dbest :palec:

tako se mi dopade, lahkih nog naokrog! x;)x

pogresam ful razlicnost tukaj...mi je bilo fino na NL, prijatelji iz vseh vetrov, od japonske do svedske pa avstralije in ekvadorja... xcivx

tu pa...ma sem rada doma, samo...malo pusto je na tem podrocju x;)x

vas pridem enkrat pogledat, a zdaj, ko si gibanico poskusila, te se kaj drugega zanima...? :inocent: x:Dx x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

hi hi hi

morš našo familijo spoznat en dan. tako smo si različni, pa vseeno se enkratno razumemo in skup pašemo. Vsak je drugačen. in to zelo drugačen. čist druga logika v glavi. ampak se spoštujemo in se mamo ful radi. x:o)x

Recimo tako nekako:

Aiwa - je moja sestrica (svakinja od JanjeK)

JanjaK - moja boljša polovica (ženkica..ah xrolleyesx xDDx )

In Aiwa ima v službi svoj xracx (torej ni blemov),

jaz pa JanjaK pa doma samo enega xracx zat imava sedaj ko smo vsi doma :mad2: :att: in se borimo kdo bo na forumu x:Dx ; drugače pa ko bomo nazaj v službah ne bo blemov k tm mamo pa vsak svoj xracx ;

Bolj jasno sedaj....upam; sicer se pa mamo xlove2x

mhm točno tako.

midve z mami pa imave doma tudi vsaka svoj računalnik samo interneta ne. ne dela dober. pa bova pol k bo nazaj prišla kabel zrihtale in bo.

ma ne. adsl je prevelik strošek. ga majo zdej na viču pa nej ga kr majo tm. mene bl telemah zanima. sam je en problem. da ti samo en čarunalnik prklopjo. tko da bi verjetno rabla našga zgubljenga bratranca, da bi še ta druzga prklopu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...