Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

še ni cel dan za menoj, no in rezultat - hladilnik kapituliral, bil že maestro tu in ga usposobil.... kr neki dinarčkov pobral, pralni stroj se odločil, da malce pomije po tleh v kopalnici, računalnik štrajka, v službi printer printal po svoje, me kliče ena stranka, se končno dogovoriva o ceni, nato mi pošlje zadevo, pazi dve strani dolgo stvar, hehe, namesto teksta recimo od deset do dvajset stavkov... kličem nadrejene, se ful razburijo, vmes mi zmanjka denarja na telef. računu, potem mi zmanjka plina med kuhanjem kosila.... a bo še kaj xrolleyesx

verjetno ni pametno danes da še kaj počnem a :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sˇe ni cel dan za menoj, no in rezultat - hladilnik kapituliral, bil zˇe maestro tu in ga usposobil.... kr neki dinarcˇkov pobral, pralni stroj se odlocˇil, da malce pomije po tleh v kopalnici, racˇunalnik sˇtrajka, v sluzˇbi printer printal po svoje, me klicˇe ena stranka, se koncˇno dogovoriva o ceni, nato mi posˇlje zadevo, pazi dve strani dolgo stvar, hehe, namesto teksta recimo od deset do dvajset stavkov... klicˇem nadrejene, se ful razburijo, vmes mi zmanjka denarja na telef. racˇunu, potem mi zmanjka plina med kuhanjem kosila.... a bo sˇe kaj xrolleyesx

verjetno ni pametno danes da sˇe kaj pocˇnem a :o|o:

selenica....ostani doma ali pojdi ven, samo ne se sekirat....to je merkur vse naenkrat opravil, zdaj bo pa 3 tedne mir!

a ti se kaj disi....?! x;)x x:o)x

xsrcx t

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

no pač mamo tle noter bolj hladno in prijetno ozračje, zunaj je pa vroče; men pa (brez heca) sonce ne dela dobro (mam pač določene težave)

SELENE - ti se lepo umiri nasloni na naslonjač in počakaj da gre hudobija mimo, pa bo pol boljše, mislimo nate - vsi trije x:Xx x;)x x;)x

ne danes mi pa ne več x:Dx očitno bila nekomu ful v mislih.... Mi je pa ElNino dal misliti x:Dx

mislim da je pri meni poleg Merkurja še Saturn v igri... imam danes Saturn na Lunci in Lunco na Saturnu... bemu, jaz bi bila tud na komu x:px x;)x

trudi, ma samo malo zezam...mi je bilo hecno, kako si ti to z gotovostjo povedal, kaj bo ona pocela zvecer, pa kdaj je cas zato... x:Dx x8Dx

ne mi zamerit, ok?

tudi glede soncka...seveda: vsakemu kar mu pase :palec: x:)x

se ne izvzame tega, da meni vedno pase zunaj bit, ali v senci ali kakorkoli in kjerkoli ze...samo to sem mislila. x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

NO TAKOLE, POČASI GREM DOMOV...SEM PONOSNA NASE x:px x^x x^x , KER NISEM PRIŽGALA ČIKA xsmokex (joj, kaka simpatična slikca) , PA ČEPRAV, ME ZELO,ZELO MATRA :yumy: :2src: , SAM SE NE DAM x^x :vtz: ....SEM SI NARISLA VILINSKI SIMBOL ZA USPEH xwizardx . ..SEJ NA MOMENTE MAL POZABIM, NA MOMENTE....BI PA NE VEM KAJ NAREDILA....BOM ZMAGALA!!!! x^x :palec: x:Dx

:flower: :flower: :flower: VSEM ŽELIM EN FUUUUUUUULLEEEEEEEP DAAAAAAAAAN!!!! :flower: :flower: :flower:

PA-PA

Če hočeš biti srečen....BODI!

Tale žaža... me ma da bi si mavrično prebarval sobo ;) tolk mi je že to njeno mavrično pisanje všeč ;) prava inspiracija... hejeja...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...