Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 No pa grem še mal v pojstlo, čez par urc morm že pokonc, ker nadaljujemo naše dopustno popotovanje http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Dobro jutro bonbončki! OH sem se dobr naspala. Sem že ob ene šestih zvečer zaspala. pol sem se pa sredi noči zbudila in bla kšno uro pa pol pokonc pol pa naprej. Včeri sm šla z ženo mal v mostec. Jeb... ti komarje! Čez vse pridejo. So me čist popikal, tud čez kavbojke. si morte mislt? svašta. Drugače je bilo pa kr lepo zabavno. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Morgen Aiwa, maš pa Žažin stil . Jaz pa Trudija budim, da bi šli, ga je forum čist zmatral . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 oj. ja ful mi je veš ta žažin stilček pa ga bom mal posvojila Si pa zgodnja! se že odpravljate? no lepo se mejte! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Trudi je še v horizonzali Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Dobro jutro vsi.... Svinjica uživaj maksimalno, kej na nas reveže pomisli sej se itak slišimo, ane...Aiwa, s kakšno ženo si ti včeri šla Contesa, veliko sončka, prijetne družbe ti želim no naj se vam naredi lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 mojo najboljšo prijateljico. Sva se v petem razredu poročile. naju je star ata poročil na gradu snežnik mi se vsi tam poročamo! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 aha in mi naj to vemo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 kako ste vsi zgodnji danes :o ...ja, poletje je res ena lepa reč you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 jutroooo hudo so me zbudil, k gremo na popotovanje, jest pa sm še čist OUT, k sm bil dolg pokonc (forum) no pa lep dan vsem skupaj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 aha, še en zasvojenec z lnf ...počasi nas bo več kot navijačev za fuzbal you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 zasvojenost z LNF-jem je v naši družini 'dedna' (prenaša se po posebnih genih, ki skačejo iz osebka na osebek ) in je neozdravljiva http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ja, saj...pa čas in prostor ne predstavljata nobene ovire za okužbo ....(sklepam po sebi )... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 no morm se odlepit od tle me že čakajo no uživajte danes vsi http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Juterčekkkk ...no, takole je bilo včeraj pol....doma sem pokadila en čikec...sam sej veste....en ni noben.... :o|o: , karkoli bo že kdo rekel, jaz sem še vedno zelo, zelo ponosna nase... ... VSEM ŽELIM, DA TOLE SREDO PREŽIVITE ZELO LEPO... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 žaža, tvoje ikonce in vsi migetajoči dodatki me vedno u smeh spravjo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Zdajle sem uspela prilesti s Šmarne gore ...imam resne hude priprave za drugi teden, ko napadamo malce resnejše hribe v julijcih. Selene kaj dogaja? Nisem več na tekočem ...ampak vseeno se mi zdi, da jo kar potrebuješ.Contesa srečno pot in prijeten dopust, prav tako Janja in Trudi, uživajčkajta.Coccinelle za očeta Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 žaža, tvoje ikonce in vsi migetajoči dodatki me vedno u smeh spravjo jaja hehe, no žaža, kako to da si enga pokadila kaj pa si pravzaprav po horoskopu, tako poskočna zadevca... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 nino, ti maš pa ful dobro ikonco you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ziv se od mene... komarji, ja...v trnovem jih je polno... :o|o: za razliko od aiwe nisem dobro spala mogoce, ker nimam zene lepo bodite Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 tinči dobro jutro. Včeri je bil pol un pr men in mi je vse razložu. Sej me je ful navdušu sam je hotu da že takoj podpišem. To me je pa mal odbil. Sem rekla, da se slišva drug teden ko jaz še kje kej izvem. Lep dan spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 prav si rekla...itak je zdaj merkur retro ap se ne sme nic podpisat saj mogoce se bos, ampak ni fino, ce te silijo... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 žaža, tvoje ikonce in vsi migetajoči dodatki me vedno u smeh spravjo jaja hehe, no žaža, kako to da si enga pokadila kaj pa si pravzaprav po horoskopu, tako poskočna zadevca... Amis.... ...joj, ni šlo drugač, sem vidla račun od lubijevega mobitela, pa me je skor kap zadela :OO!: ...26.000 sit, ker sva na hrvaškem kar dosti klicarla...nikoli več!!! x!x ...ne, saj ne zaradi tega, me je tok matralo, pol doma...še lubk kadi, pa me pol draži s tistimi čiki...pa sem si rekla, bom enega....uf, kak užitek ....boljše enega...kot pa da bi škatlco in pol...a ne???!!!! ...aja po horoskopu sem drugače tehtnica....se mi zdi da kar prava... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 potem imaš pa dober občutek za pravico in od svojega ne odstopaš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts