Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro bonbončki!

OH sem se dobr naspala. Sem že ob ene šestih zvečer zaspala. pol sem se pa sredi noči zbudila in bla kšno uro pa pol pokonc pol pa naprej. x;)x Včeri sm šla z ženo mal v mostec. Jeb... ti komarje! Čez vse pridejo. So me čist popikal, tud čez kavbojke. si morte mislt? svašta. Drugače je bilo pa kr lepo zabavno. :onfire:

:hepko: xracx :hepko:

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro vsi....

Svinjica uživaj maksimalno, kej na nas reveže pomisli :vragec: sej se itak slišimo, ane...

Aiwa, s kakšno ženo si ti včeri šla :eek:

Contesa, veliko sončka, prijetne družbe ti želim :palec:

no naj se vam naredi lep dan x:Xx

mojo najboljšo prijateljico. Sva se v petem razredu poročile. naju je star ata poročil na gradu snežnik x;)x mi se vsi tam poročamo! :palec:

aha, še en zasvojenec z lnf x:Dx x:Dx x:Dx ...počasi nas bo več kot navijačev za fuzbal x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja, saj...pa čas in prostor ne predstavljata nobene ovire za okužbo x:Dx ....(sklepam po sebi x^x x:Dx )... :flower: xg:Dx

:hepko: :flower: Juterčekkkk :flower: :hepko:

...no, takole je bilo včeraj pol....doma sem pokadila en čikec...sam sej veste....en ni noben.... :inocent: :o|o: x:Ix x:Dx , karkoli bo že kdo rekel, jaz sem še vedno zelo, zelo ponosna nase... xloveyx ... x:Dx

VSEM ŽELIM, DA TOLE SREDO PREŽIVITE ZELO LEPO... xsrcbumx xgoldfishx xsrcbumx

Če hočeš biti srečen....BODI!

žaža, tvoje ikonce in vsi migetajoči dodatki me vedno u smeh spravjo xsmx xsrcbumx

Zdajle sem uspela prilesti s Šmarne gore x:px ...imam resne hude priprave za drugi teden, ko napadamo malce resnejše hribe v julijcih.

Selene kaj dogaja? Nisem več na tekočem ...ampak vseeno :detelca: se mi zdi, da jo kar potrebuješ.

Contesa srečno pot in prijeten dopust, prav tako Janja in Trudi, uživajčkajta.

Coccinelle za očeta :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

žaža, tvoje ikonce in vsi migetajoči dodatki me vedno u smeh spravjo  xsmx  xsrcbumx

jaja ;) hehe, no žaža, kako to da si enga pokadila ;) kaj pa si pravzaprav po horoskopu, tako poskočna zadevca...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tinči dobro jutro.

Včeri je bil pol un pr men in mi je vse razložu. Sej me je ful navdušu sam je hotu da že takoj podpišem. To me je pa mal odbil. Sem rekla, da se slišva drug teden ko jaz še kje kej izvem. x;)x

Lep dan x:Ix

žaža, tvoje ikonce in vsi migetajoči dodatki me vedno u smeh spravjo  xsmx  xsrcbumx

jaja ;) hehe, no žaža, kako to da si enga pokadila ;) kaj pa si pravzaprav po horoskopu, tako poskočna zadevca...

Amis.... x:Dx xsrcx

:fiju: xredx xredx x:Dx ...joj, ni šlo drugač, sem vidla :eek: :eek: račun od lubijevega mobitela, pa me je skor kap zadela :OO!: ...26.000 sit, ker sva na hrvaškem kar dosti klicarla...nikoli več!!! :vragec: x!x

...ne, saj ne zaradi tega, me je tok matralo, pol doma...še lubk kadi, pa me pol draži s tistimi čiki...pa sem si rekla, bom enega....uf, kak užitek :hepko: ....boljše enega...kot pa da bi škatlco in pol...a ne???!!!! :inocent:

:vio: ...aja po horoskopu sem drugače tehtnica....se mi zdi da kar prava... :inocent: x:Ix x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...