Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vio:  ...aja po horoskopu sem drugače tehtnica....se mi zdi da kar prava...  :inocent:  x:Ix  x:Dx 

aha aha :D lepo lepo lepo, ja bosta morala oba nehat :) če sam en to ni nič... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Cosma, hvala res potrebujem :detelca: al pa šop, ful težavno obdobje tole, še tale merkur, dobro da sem vsaj jaz v službi prisebna in vem kva se dogaja.... doma itak poplave na tekočem redu, v meni pa vulkan... hvala ti

kak se je meni dans dopoldan vlekel, sicer s tisto stranko, ki je poslala dve strani teksta uredila zadevo v mojo korist, še nekatere stvari uredila, bravo jaz, ampak skoz imam filing da vse samo opazujem, da to nisem jaz... da sem nekje in gledam svoj lajf... neverjetno xsrcx

selene drži se...saj taka obdobja ne trajajo do neskončnosti...upam, da bo tvoje minilo kmalu, kmalu... xwizardx xgoldfishx xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

coccinelle, torej je boljše a ne... super x8Dx

žaža, nasvetek -smem?

torej če misliš končat, je eden fulll velik (ker potem boš ko bo napeto ozračje rekla,ma če lahko enega lahko tudi dva), če pa misliš omejit, si pa na pravi poti xsrcx

hvala vsem za lepe želje x:Xx

x:Dx ....ja rada bi nehala čisto itak, no saj danes bom probala čisto brez, če mi bo pa uspelo samo omejit čikce, bom pa tudi zelo vesela...sploh enega na dan....namesto hmmmm čokolade... x;)x x:px x:Dx x;)x
Če hočeš biti srečen....BODI!

glej sej ti nočem pameti solit, al kak se že to reče, samo sama sem tisti kadilec, a veš, danes nič, jutri enega, potem 10, če je družba škatlico... za enkrat mi tko ustreza, vem pa da če bom želela čisto prenehat, bom rekla stop, včeraj je bil zadnji.... sem to storila ko sem zanosila, nekak sem prenehala že predno sem vedela da sem noseča, v vmesnem času pa nisem kadila dokler ni imela mala 6 mesecev, nekako... za novo leto, cigaret in kozarec vina, naslednji dan preživeli ob hudih krčih... takrat spet rekla evo ne kadim več... zamenjala službo, vse kadile - tudi jaz škatlico ali dve na dan, nato sem rekla ok, če mi bo zapasalo ja, če ne ne... in prišla sem do tega, kar je opisano zgoraj... dokler ne bom spet rekla, basta - dovolj, niti enega več... vse je v glavi, veš in to lahko premagaš, ego se da premagati... zamišljaj si da ego nagaja duši.... držim pesti, kakor koli se boš odločila xsrcx

Guest sanjalica

Že dva dni premišljujem, kaj se je spremenilo v meni, ker mi je pisanje Aiwe postalo tako simpatično...mehko, nežno...

Nekako mi je pač dosti bolj pri srcu, kot mi je bila na začetku...

Pa potem premlevam, premlevam, grem iskat stare poste...in kaj ugotovim, da je bila tista "hard" Aiwa dejansko Aira..., da pač imata podoben nick in jaz površna bralka malo zamotala...

In kaj potem še danes ugotovim :eek: :eek: :eek: , da Trudi sploh ni mlada punca ampak odrasel dedc...(če dobro brala kar pujskin spavač x:)x )

Zgleda da bom morala več časa prebiti na forumu, če bom želela biti na tekočem............... xDDx x^x xDDx

Kajenje???

Bemti, zadnje čase ga vlečem kot kakšen turk... (pa opažam, da se mi na koži pozna...od cigaret ali od starosti...saj ne vem; oboje je nezaželjeno :o|o: :C: :inocent: ), pa kako mi smrdi z gobca po čikih..., pa garderoba...fuj in fej... ampak vau, dokler v glavi ne uredim, je vse teoriziranje zaman xrolleyesx x^x :O: .

oooooooooo sanjalica se je oglasila :eek: x:)x :palec: ...jaz sem pa glih prej ugotavljala, da je nekam dosti folka spodaj v podpisih, komentarjev je pa bistveno manj...vse je bolj tiho...

Guest sanjalica

Tu pa tam pa ja lahko stegnem svoj jeziček, a ne x?x x;)x

Čeprav nič pametnega, pa vendar je potrebno tu pa tam zrak zmešat x^x x;)x

sanjalica...dolgo si sanjala in bila tiho :palec:

cocco x:)x super za oceta

selene xsrcx drzi se, saj pol meseca ni veliko x;)x :vtz:

zaza :att: xsmokex

x;)x ma saj ni bistveno...da se trudis, je bistveno! ce takoj ne uspe, bo pa kasneje, pa drugic...

ja pa res, ce zelis nehat, moras res nehat. ampak vse, kar je manj je ze :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tu pa tam pa ja lahko stegnem svoj jeziček, a ne x?x  x;)x

Čeprav nič pametnega, pa vendar je potrebno tu pa tam zrak zmešat  x^x  x;)x

stegnit jeziček x:Dx ...skrajni čas je že bil x!x ...sicer bi pristala med pogrešanimi, pol pa veš kako je :O: xcivx :C: x:o)x x;)x

Guest sanjalica

Sem rekla... K..C vas gleda..., sam Micka vse babnice pogrešajo...noben dedc pa mene... :xx!:

Potem pa (po tehtnem premisleku) sem si rekla; K..C gleda vse dedce...se bom vrnila med babje čveke... x:Ix

x^x x^x x:o)x x^x

:flower: :flower: ...no evo mene, spet zdržala do konca službe brez čikca in to danes že veliko lažje kot pa včeraj, sam doma je kriza...se pa super počutim, ker mi roke ne smrdijo po čikih ....fajn to... :flower: :flower:

Joj, sploh ne vem, ali naj grem z lubijem v Lj. na kako pivo xcheersx , ali naj raje izkoristim , pa si vzamem čas zase doma...hmmm, mam ravnonekaj za risat doma, pa tak...bom še vidla... xnckrivx x:Dx

Joj, sem prej zvedela za enega prijatelja ( skor umrla od smeha :vragec: xg:Dx :vragec: ), da je bil na morju zelo pijan, pa se je kar "dobro" polil z vrelo vodo, ko so na tistih kuhalnikih pred šotorom kuhal...in zdaj revež nič ne more....samo leži...joj, sej vem da je hudo, sam meni je smešno... x:Ix :vragec: x:Dx

...joj,zdej en sodelavec stoji tle zraven, pa išče eno naročilnico, pa mu rečem, da na moji mizi je ni, on pa kar brska, k bi mu kar odsekala te roke....to mi pa kar mal razp*zdi... :bomb: :!!: :bomb: ...mah sej brez veze....

VSEM VAM ŽELIM ZELO,ZELO,ZELO LEP PREOSTANEK DNEVA... xsrcx xsrcx xsrcx

x:Xx RES STE FACE :palec: :palec: :palec: x:Xx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Sem rekla... K..C vas gleda..., sam Micka vse babnice pogrešajo...noben dedc pa mene...  :xx!:

Potem pa (po tehtnem premisleku) sem si rekla; K..C gleda vse dedce...se bom vrnila med babje čveke...  x:Ix

x^x  x^x  x:o)x  x^x

pametna dečva :party:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...