Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 sam da ne smrdi pol je u redu...nekaj se ti res dogaja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Smels like haeven (če pa ne, si pa misli da ja in bo vse lepše) http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Selene .... tudi jaz imam nek vonj, ki vsake toliko časa pride v moje nosnice... ne vem ga opisati, vem samo, da ko ga zavoham, me potegne le-ta nekam v preteklost, v nek srečen čas... Takrat obraz spreleti nasmeh, vame se naseli nek mir in spokoj... Odkod, zakaj, ne vem... je pa duši dobrodošlo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz pa spet vonjam tisti vonj kako ste vsi?jaz sem bila na tekmi vceraj...not very nice :o|o: monaku zvizgat je bilo zgleda totalno lazje kot gorico spodbujat drugace superca, dosti dela, bodite v xrosex Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Retro merkur in ostali na delu. Zjutraj mi ni vžgal avtek - in klicala v službo, da bom zamudila. Potem pa gnjavim sestrično, da me odpelje - uboga reva vsa noseča in uboga. Hih - Janjak in Trudi- sta preživela vidim Moram povedat, da sta našla pot v moje Haloze od prva Ful sta mi všeč - Janjak je pa itak faca - kadar sem določila, da mora kdo kaj na mizo prinest - je že bila poleg Take rabimo pri nas Volnica vajina pa je Cara tako zmatrala, da je revež kar obležal potem Komot bi nas lahko oropali Zvečer smo si privoščile nočno kopanje, Š. pa je zgrožen valjda ostal pred tv. Menda je počila cev v kopalnici, ali odtok ali nekaj takega in se zdaj sekira...ful. V glavnem toči nekaj. Danes pa je dan za garanje v službi...žal Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 pismu kako lep komad Little wing, od Jimmija zaigran by G3 (Steve Vai, Joe Satriani, Yngwie Malmstee) tole poslušam zadnje čase more it v dnevnik, ni pesem počutja, tole pa berem gor žažica spet žura.... in kadi po en čikec na dan hehe js tud ne morem, da si nebi privoščil enkrat na dan tega komada, danes se morem spet učit da bo kaj še eno poglavje matematike in še en kolokvij fizike... heja, zanimiv je life, vidim da je merkur retro to mi kar ugaja, edin takrat mi gredo stvari nekam normalno... Well she's walking, through the crowd, with circus mind that's running wild, butterflies and zebras and monkeys, a feary tale, ride with the wind... and when i'm sad she comes to me, with a 1000 smiles she gives to me free, it's alright becouse she say's it's alright, take everything you wan't from me, anything.... pismu ejhjaj... včasih se počutim kot da so bile najboljše stvari v življenju že narejene, in takrat se zavem da jih morem narest še enkrat... in še enkrat, in še enkrat, in še enkrat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 :No pa je že četrtek. Včeri sva šle z ženo mal u šoping[Vsaka prava žena ima še eno ženo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 sem si dal novo ikonco, a vam je všeč?...men je k sem riba po horoskopu..... Lepo se mejte! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 SUPER JEEEE.... ...joj ....sej se bom še tistega enega navadla ups...odvadila pokadit... ....ravno včeraj sem vidla noro dobro majčko, pa mam zdaj že 1500 prihranjeno od čikov in si jo grem danes kupit... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Bravo Žaži!No vidiš kok je fino zdej k maš dinarčke Tijanti super ikonica! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 zaza pocasi se dalec pride....hitro pa se dlje! ribica Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Bravo Žaža , moj popolen moški zapravi za cigarete nekaj čez 30 000 sit na mesec. A veš koliko je to majčk na leto? Vsaj 12 v malo boljših trgovinah ampak on to spuha. Da ne govorim o beleznih v ustni votlini, ki nastajajo zaradi nikotina. Tijanti luštna ribica Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 30 JURJOV NA MESEC x!x A JIH TOK POKADI, AL TOK DRAGE ČIKE KADI x!x HUDO! 30 JURJOV NA MESEC..... :OO!: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Kadi Marlboro tadolge pokadi cca 15 škatel na teden, torej šteko in pol, včasih tudi več. To je vsaj 6 štek na mesec....pol si pa zračunaj, saj škatlica stane približno 500 sit. Tankamo tudi mi po potrebi, večkrat na mesec, ker se veliko prevažamo sem in tja. Kadi za svoj denar. Zaradi tega nisem nič prikrajšana, samo smrdi pa mi. Pač vsak ima nekaj.... Če bi mu očitala iz vidika denarja----ne bi bilo nobenega učinka, mu denar ne pomeni veliko in ni bolestno navezan na vsak tolar, ki ga ima...pač uživač življenja, samo da je dobra papica pa kak čik za tem. Drugih razvad pa nima...ga pa jaz tukaj malce nesem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ...hmmm, je škatlca Marlbori že kar 500, tiste 100's, so pa mogoče še mal več...ja jaz sem pokadila vsak dan po škatlico...ali več..., sem zračunala, da sem na mesec porabila približno 15.000 sit za čikce, če pa prištejem še kak žur, k sem jih pa z lahkoto po dve ali pa še več pokadila...je pa še mal več to.... :xx!: :xx!: :xx!: ....tko da je to veliko,veliko majčk na mesec... Se pa res super počutim , ker ne smrdim po teh čikih.... Vem pa , da bom še tega enega skenslala...počasi se daleč pride... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 hm ja, zdele razmišljam od kar ni marse, (je na dopustu) sem tle okrog "senior member" hehe juhjuhu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 RES JE NINČI. SE ZGLEDUJEMO PO TEB spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 morgen..... kwa tole berem neki o shparanju pr chikih :xx!: pa sej ste trapasti.....she internet odpovejte....to je she 8 jurjou prshparanga....najhujsh je pa un, k pr seb shpara 666 zlomko.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 TI ZLOMEK TI! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 :najhujsh je pa un, k pr seb shpara 666 zlomko.....tralalaTle se pa strinjam! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 TO JE PA TUT RES....KLINC, BOM ZAČELA NAZAJ KADIT.... ...ODVISNO KAKO GLEDAŠ, ALI BOŠ TA DENAR PORABIL, ZA ČIKE, ALI PA SI BOŠ KAJ DRUGEGA IZ TEGA KEŠA KUPIL....UBISTVU ŠPARAŠ IN NE ŠPARAŠ... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 SVOBODA NI V TEM, DA DELASH KAR HOCHESH;AMPAK, DA NE DELASH, KAR NOCHESH.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 DA TE NE BOM PO PRSTKIH!PA DA TE NE PRISILIM USTA Z ŽAJFO PRAT! xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 O, glejga Aakhut se ne da cist brez LN, se kar vracamo... Jaz tudi kar zaposlena.. diploma se bliza koncu, se kaksnih 10, 20 strani bo treba skup sestavit, moj motorcek spet en mini servis rabi (tokrat po moji neumnosti :o|o: ), jaz se pa tud ucim nekih novih stvari na vseh koncih.. se mi zdi, da je slo tole poletje vse prehitro mimo, sploh ni bilo kaksnih pravih pocitnic.. ampak mije kar fajn.. drug teden me se gledaiska delavnica v Zhichah caka, bom koncno spet malo teater povohala.. pogresam ze to.. Tolk, da se malo javim... fajn bodite WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 lej...de nam kle kokr en outsaiderjst pokadim michken manj kokr paklc samsona dnevno (to est prblizhn 40-50 chikou)to je prblizhn 30 jurjou....PA KWApa she kak perchek, pa shnopy, pa kino, pa blabla klele...hehe 666 zlomkou....tralalaZHIVLJENJE JE KRATKO....PLACHA PA TUDI tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts