Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 najhujsh je pa un, k pr seb shparaMalo morgen... Najhujš je un, k špara na (pr) men Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 najhujsh je pa un, k pr seb shparaMalo morgen... Najhujš je un, k špara na (pr) men tacga ni...na teb se ne da shparat (prishparat pa verjetno veliko) 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Kakor vsak sam hoče, pri meni ni razlog ravno samo denar, sam se mi je pa neumno zdel, da raje zapravim za čikce, ki so mi vedno bolj smrdeli, namesto, da bi si raje kaj kupila, kar si želim, pa mi nekak s kešom ne znese...tako da tale keš, je samo še en dodaten plus, da bom nehala oz. vsaj zmanjšala...... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Kakor vsak sam hoče, pri meni ni razlog ravno samo denar, sam se mi je pa neumno zdel, da raje zapravim za čikce, ki so mi vedno bolj smrdeli, namesto, da bi si raje kaj kupila, kar si želim, pa mi nekak s kešom ne znese...tako da tale keš, je samo še en dodaten plus, da bom nehala oz. vsaj zmanjšala...... to je pa tko, che je chlouk NA DNAR USEKAN POTROSHNIK 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 :xx!: cepec.....al pa je to to, če mal razmišljaš z glavo, pa keš ki ga zaslužiš ,pogoniš za kako bolj pameteno stvar... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Kolk sem jaz utrujena, zdej pa še ves del doma, pa kosilo, pa pranje, bi izginila za nekaj uric v svoj sanjski svet....danes v službi ni bil ravno moj dan :xx!: nekaj se izmislijo, postavijo nore cene, jaz pa moram okrog skakat...no sej mogoče samo jaz nisem danes razpoložena, ful se to pri mojem delu pozna, kaki dan lahko v 20 minutih ful strank prepričan, kakšen teden pa niti eno, smola je v tem, da sem plačana po proviziji, zdej si pa predstavljajte, da se mi kakšen dan tud telefona ne da dvignit...ma sej bo boljš, vem da bo... evo si grem privoščič kozarec piva in en čik... j...ga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 :xx!: cepec.....al pa je to to, če mal razmišljaš z glavo, pa keš ki ga zaslužiš ,pogoniš za kako bolj pameteno stvar... kuko nej zej tole razumem: cepec je lahko tudi ta, ki malo razmishlja z glavo.... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 TO JE PA TUT RES....KLINC, BOM ZAČELA NAZAJ KADIT.... ma ne no :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Aakhut...a to po sebi??? (sicer pa zadel si, precej ... kar je res, je res... jebeš ga ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jah itak da ne bom.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 evo si grem privoščič kozarec piva in en čik... j...ga bi blo boljsh:jebi ga -KA 666 zlomkou....(bi se ti kr prdruzhl...posebi pr jebiga).....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 kako bolj pameteno stvar... pri NA DNAR USEKANIH POTROSHNIKIH ( ) je opaziti she en pojau:stvari, to est PREDMETI, so lahko tudi PAMETNI.... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Kolegica kliče...si je kupila avto (mislim mož ji ga je)... da časti... pijačko in čik.... kaaaaakšen avto....12.500.000,00 mislim...mislim...mislim.... srebrne barve, z usnjenimi sedeži.... jauuuuu vauuuu....vau.... ampak če ga malce rukne, bo pa 1-2-3 milijončka škode, a ne? Jah, ga pač ne sme ruknit, pa bo! N. srečno vožnjo ! (pa tu_pa_tam me s sabo vzemi ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 NOOOOOOO....a ste vidle, kaj vse si lohk chlouk kup, che pr chikih prshpara 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 no...sej verjetn de je shlo prblizhn tkole:ONA je nehala kadit (zarad ohrnosti do sebe)ON je itaq novodobni kapitalist (beri nagrauzhn LDS-ouc)ONA je bla use dneve techna (zarad pomanjkanja katrana in nikotina)ON jo je meu poun kurc (zato, k se je pach z njo uzhenu)ONA ga je zachela naskrivaj tankat (ampak smrdela je useen)ON jo je meu zhe tko poun kurc (de je pr lubici naredu otroka chist zheni podobnga)ONA je she zmeri tezhila (po difoltu)ON ji je kupu avtio (de ma mir pred njo)ONA se zaleti....ON ma mirin vse zaradi kozmichnega ravnotezhja in neizmerne bozhje ljubezni 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 aakahut, sorči za tisto za cepca...sam k maš take, jaz pa tri dni sam en čikec v 24h v goflji....... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 zdaj se pa končno poslavlam za 14 dni tudi jaz..jutri greva z lubijem na Cres,komi čakam!!!! plavanje in izležavanje na plaži in še kaj.. DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 važen je tist IN ŠE KAJ! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Joj, jaz pa kozarec piva v rokah, čik, noge v slani vodi in sklenem po telefonu dober posel... dobro je, da stranka na drugi strani ne vidi, kaj počnem, sem se tudi komu že med namakanjem v banji javila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 aakahut, sorči za tisto za cepca...sam k maš take, jaz pa tri dni sam en čikec v 24h v goflji....... ne morm verjet.... klele opravichilo za NEDOLZHNGA CEPCA......kaki drugi drgje pa kjer, mal manj k s kolom po glau, nch :xx!: žaža (izjemoma Ž in ne zh )..thx 666 zlomkou.....chist raztopljenih....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 lej ga lej ga k zna bit tud prjazn. poljubček xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 no lep pozdravček jz počas zaključujem in grem domov mal počivat, pol pa še mal žingat in jutri se spet beremo. Žažk pridna bod in probi dons tud zdržat! Držim pesti! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 itak, da zna bit... surya...uživaj na cresu xrosex xrosex selena....oooo ti me pa sam dražiš...pivo+čikec... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts